Halloween sminkning och bio ikväll

Sista praktik dagen idag, skönt. Fast i morgon ska jag tillbaka, men då är de jobb (y) hur som helst, när jag kom hem idag va de bara att börja direkt med att sminka och fixa Sofia inför halloween-dasco i skolan.
Mer än så har inte hänt idag ännu. Nu ska jag ta en powernap på typ en halv timme innan jag ska käka och göra mig ordning. Ikväll blir de Bio (igen) med samma gäng som tidigare, fast ikväll joinar även Alex. De blir Saw 3D! Fan va grymt de kommer bli! De blir inte i Uppsala, utan i Täby pga att Saw filmen visades i den dåliga biografen i Uppsala, plus att de bara fanns dåliga platser kvar. nä, time to sleep! 

Små brudarna är taggade för party!

28e Oktober

Trött som fan, vill bara ligga kvar i sängen! Men nu är de bara 2 dagar kvar sen är de lov och då jävlar ska jag sova. igår tog jag ledigt från praktiken för lite andra grejer. De va skönt att få lite saker gjort. Men idag blir de praktik och nu ska jag äta frukost o dra till bussen. have a nice day! Avslutar med ett skämt från Palle igen (snott från facebook) dock inte lika roligt. Palle medverkar i min blogg fast han har ingen aning om de.

Varför blundar kvinnor när man har sex med dem? 
De tål inte att se en man ha trevligt.

Haha true?

Vad är det för likhet mellan kvinnor och kondomer? 
Båda spenderar mer tid i din plånbok än på din kuk

Tänk om..

.. man kunde få gosa ett stort lejon eller en tiger. jag skulle inte banga. hmm tror de blir en punkt på min "att göra innan jag dör" lista
Kolla den här snubben bara..

The last airbender, bra film?

Kortfattat så vet jag inte va jag tyckte om filmen i söndags. Besviken vart jag iaf, jag trodde att den skulle vara mycket bättre. Bilden va dålig.. och den är lixom roligare i serien. Sen jämförde jag mycket med filmen vi såg i lördags och den va ju så sjukt bra så de blev lite som eld och vatten? alltså jag hade gärna kunnat vänta tills filmen kom ut på dvd istället. aja nog om de
På fredag har Saw 6 (tror jag de är) premiär. 3D såklart. Är jävligt sugen på att se den. Får se om de kanske blir ytterligare en kväll men "bio-gänget"

Bio-gänget slår till igen

Yes. Jag, Kim, Basse och Mackan drar in till Uppsala ikväll igen för att se The Last Airbender i 3D! Tror inte att den är lika bra som Resident Evil Afterlife, men de blir säkert grymt för de är ju 3D, dessutom tror jag filmen är skitbra, den är ju bra som tecknad serie ;P Då heter den Avatar, men de fick den ju inte heta som film eftersom att den blåa avatar filmen hann före. slänger in en trailer


3D ftw

vilken jävla cp-bra kväll de vart!
haha asså gårdagen vart ju halv misslyckad. Jag hade tänk mig att bara vara hemma, göra varm choklad med vispgrädde och kolla på idol och sen skulle kim komma. En mysig hemmakväll vilket va ett tag sen. Men istället ville Kim att jag skulle hänga med hem till basse och javisst bara vi kollar på idol va mitt krav. Men istället hamnar vi ute i rånäs där de tydligen skulle flytta grejer så där stod jag i en timme och frös tårna av mig. ganska irriterande, sen fick vi skjuts hem till mig och kollade på remember me (<3!) Så helt fel vart de inte.
Denna dag började med tacos med mamma och syrra (Erica tolka de bäst du vill ;) sen skulle jag egentligen åka in till Erica i Norrtälje för att gå på krogen, men jag hade inga pengar och en halv timme innan jag hade tänkt åka så upptäckte jag att jag inte hade något att åka in på -.- Så då trodde jag att kvällen skulle spenderas hemma, men icke. Kim, Basse och Mackan kom och hämtade mig med bilen så åkte vi in till Uppsala och kollade på bio, Resident Evil Afterlife 3D. helt stört jävla bra film! så sjuka och grymma jävla effekter (uuuuuursäkta de överdrivna språket, men jag kan inte beskriva hur jävla grym filmen va) MÅSTE SES! I'm in love i 3D! om de är en bra film alltså. God bless den som uppfann de. jag va med i filmen lixom.. fan va cool jag va, haha nänu är jag trött. nämen så nu tycker jag att vi ska ses och kolla på saw 5 (som typ ingen av oss hade sett) och sen dra och se den nya saw i .... 3D!! Grrymt sa grisen. Godnatt sa jag

ångestlindrande, lugnande och sömngivande

nej jag har inte uppdaterat på 4 dagar eller va de blir, jag har undvikit datorn så mycket jag kunnat. Har verkligen inte orkat, psyket har inte varit på topp de senaste dagarna, har hållt mig undan för de mesta för att inte blir mer nedtryckt eller ta ut min ilska på andra, vilket jag har lätt att göra ibland så de är bättre att ligga lågt ett tag än att kasta skit på andra som inte gjort nått. Kim har tyvärr fått tagit de flesta smällarna stackarn. Ja så inget spc har hänt mer än att jag vaknat, praktiserat, kommit hem, möjligtvis träffat kim, fördröjt tid och sovit. läste precis Ericas blogg och man kanske ska ta och träffa utbildade experter som kan tala om hur man mår när man inte vet de själv, eller hur Erica? ;) whatever de går väl över.

förövrigt har de ju för fan snöat.. i oktober. kära sverige....
nej de är inte ett dugg okej att de har snöat nu. de är kallt, blött och äckligt ute. snö ska de väl vara i typ december annars får de va. Men ännu en gång så säger jag som Erica "kan de inte bli vinter nu.. då är det snart sommar igen"


Sammanfattar kort i 3 eller 4 bilder
Snö


En vacker syn på praktiken, hade inte bangat
på om de hade stått hos mig istället


Som katt o hund


Tog tillfället i akt och beställde en ring
dock för stor såklart

Internet skapar hat ;P

Jag hatar datorn, jag hatar internet, jag hatar folk bakom sina datorer, jag hatar facebook, jag hatar tråkiga community sidor, jag hatar segt mobilt internet, jag hatar jobbiga dammiga sladdar, jag hatar att datorn inte tar emot kameran.. aah jag blir lagom hatisk så fort jag sätter mig vid datorn nu för tiden ._. .. jag hatar att jag blir hatisk? 

Nä nu ska jag sätta mig ute på trappan med ett glas julmust och en cigg. fan va jag har saknat julmusten/påskmusten.. de är ju samma sak. De är så sjukt jävla gott, jag tröttnar ALDRIG!

18e Oktober

Idag drog jag hem fram praktiken lite tidigare. Dels för att jag hade huvudvärk som om jag satt inuti en högtalare med högsta volym. Och dels för att jag orkar inte denna prestations ångesten.. inte idag iaf. Min handledare är på mig stup i kvarten, jag vet att hon måste lära mig saker och ting men hon är på mig som om att alla fel på arbetsplatsen just då är gjort av mig (för att jag är ny?) fast jag vet precis hur de ska vara eftersom jag har hållt på (hur fan skriver man "hållt på" min datorn visar att de är felstavat hur jag än gör) med dedär i snart 3 år.. Jag får skit för att jag står still, fast ingenting över huvudtaget finns att göra, när DOM inte ens kan ge min arbetsuppgifter. Hon är hur gullig som helst egentligen. de är bara de att hon är på mig hela tiden som ger mig prestations ångest och då är de inte de minsta kul att vara där ;/ jag är där hela dagarna, gör de jag ska och lyssnar på min handledare som talar om hur allt ska vara, och går varje dag och hoppas på att DEN HÄR helgen borde jag få helg jobb (för vi har kommit överrens om att om de finns jobb så ska jag få de, men har endast fått en kväll) annars gillar jag stället enorm. Så nu sitter jag iaf och skriver upp ALLA möjliga arbetsplatser som kan tänkas ta emot kvälls och helg jobbare i min ålder :P

Fördomar

Jag känner dig inte, men du är rätt patetisk. Och jag är en hemsk människa

Bläää

Jag orkar inte bry mig om folk just nu. jag orkar inte bry mig alls.. happy people pass my way och ser mig inte idag/ längre. hör inte av sig och verkar inte gilla den ena sidan av mig som jag är ibland.. låter som att jag är schizo. men nej, jag har en blandad personlighet, blandat umgänge på olika håll. och jag älskar deras helt olika personligheter riktigt mycket. tex så festar jag på olika sett beroende på vilka av dom jag är med och de är hur skönt som helst att kunna ha de så. men de känns som de kan få konsekvenser. (självklart så är jag mig själv hela tiden. de är ju de jag säger, blandad personlighet) jag kan ha helt fel nu, jag vet inte så jag skriver bara på känsla just nu. vill vara att folk ska sluta säga en massa saker till mig som inte verkar stämma för att sen bete sig skit konstigt och de ena en de andra. Jag skulle verkligen önska att en person började berätta saker för mig.. istället för att jag ska få höra de från någon annan. vilket egentligen inte rör mig MEN Jag trodde vi sa sånt till varandra, jag har berättat för dig men du håller tyst? ÅÅH JAG PALLAR INTE varför ska jag alltid lägga ner så mycket energi -.-

Lägger upp en gammal men underbar låt istället

Fucking söndag

mår för de mesta skit idag, på både de ena och de andra sättet. ville halv dö i morse när jag märkte en sak. har ingen lust med något alls. bara ligga i min varma säng och kolla på en jätte mysig film.. men vet inte vilken ännu. Vill beställa pizza fram till dörren men pengarna tog slut igår i samband med kattungarna. Så pizzan får vänta till tisdag.

Just nu

Sitter jag här med en kattunge i famnen. Vi fick ta dom lite tidigare pga saker och ting. De är lekfulla som fan och kutar runt här i sängen. Ebba tycker att dom är väldigt spännande och vill hela tiden vara med och pussa på dom. När dom sover ligger hon och kollar på dom hela tiden :)
Katt 1


Katt 1


Katt 2

Ja dom har ju fortfarande inga namn. TYVÄRR så har jag fått en allergisk reaktion, en liten en. Kan ju alltid hoppas på att de är tillfälligt men de tror jag inte. Får bli ett besök hos farbror doktorn och få piller utskrivet. För katt ska jag fan ha

Mobergs pic

Bjuder på en bild eller 2 innan jag får tag på resten :)

RANDOM snubbe till vänster som råglodde på mig när jag skulle beställa? och när kameran kom fram så peta han mig på axeln och sa att jag skulle va med på kort.. när de här kortet togs visste jag inte ens att han va med på de ._.

Morgonen efter natten innan

shit va jag vill ha en varm pizza.. eller nej 2, godis och chips

Party like a rockstar

Igår kväll drog jag hem till Emelia direkt efter praktiken så hann inte skriva över huvudtaget.. men va spelar de för roll :) Hos Emelia blev vi bjudna på mat, och där för-festade vi även innan vi drog till mobergs. de va snö på marken när vi skulle gå?!? fyfan, de är för tidigt! vissa beställde iaf en taxi för att de va så kallt. Hade aldrig vart på mobergs tidigare, alltså vill man ha riktigt party med stort dansgolv, party belysning, dans musik, men ändå kunna sitta och chilla i en mysig soffgrupp eller kanske gå in i blackroom och lyssna på annan musik eller kolla på band så är ju mobergs ett bra ställe (y) Och jag hade riktigt kul igår. Kollade först på ett band som spelade sen drog vi med dom upp på dansgolvet och dansade oss i stort sett genom hela kvällen tills de stängde. Men de va ju rena självmordet att gå ut och röka när jackan fanns i garderoben.. svinkallt. kände mig smått som 5e hjulet senare på kvällen när Isabelle och Nicke hade gått hem och Emelia o Cecilia hade hittat sig varsin kille. Saknade min Kim lite smått. de hade vart kul om han hade hängt på. Sen hade ingen kontanter eller ett kort som taxin tar så vi fick gå hem och så klart vart de en sväng till statoil för de sugna. Jag har sovit 4 timmar och nu hade jag tänkt sova lite till. Godnatt!
P.S. tro mig bilder kommer ;) men jag måste få dom först , min kamera hade en tendens att inte vilja funka igår, Men Cilla och Emelia hade kameran med sig

Värdelöööst

Jag hatar mobilt internet... iaf sånt som jag har. de blir påfyllt varje månad och ju mer gb man använder destu segare blir de. och de är inte spc mycket gb. De tar slut föör fort. Så ja.. nej.. de blir inget tylösand iaf för de laggar var minut..

14e Oktober

inga förslag på kattnamn? tack för hjälpen ;) va blyga dåå. nämen nog om katter :P I morse ville jag bara ligga kvar i sängen och mysa heeela dagen, fast de tror jag säkert typ alla ville. Men hur som helst så tog jag mig till praktiken, men har vart jävligt seg hela dagen. Helt plötsligt så säger Anna (en tjej som jobbar där) att jag ska gå ut med nästa beställning, ganska bestämt och då trodde jag att dom va trötta på att jag va så seg. Men när jag kom ut med maten så va de min moster Anna och hennes kompis som skulle ha den. lagom förvånad jag blev, hehe. Anna (moster) hade sagt att hon såg sin systerdotter i köket när hon gjorde beställningen. och då ville Anna (som jobbar på bistro) vara rolig och "överraska" mig.
Blev ingen Dans idag eftersom att svanken värker som ett as, och iomed att vi använder höfterna så mycket så vågade jag inte riktigt va med för om de skulle bli värre. Jag åkte hem till Kim istället och ockuperade deras masagestol! Men sen snodde han sen och då la jag mig på golvet bredvid med datorn och så lyssnade vi på gammal nostalgi musik :)
Nu ska jag äta mackor, dricka soppa och mysa till kungarna av tylösand som jag missade igår.

Snart kommer dom hem!

Juste hittade bilder på kattungarna som jag tog för typ en halv vecka sen när vi va och hälsade på dom. dock är de tagna med mobilen, vilket är sämsta kameran i världen? Om mindre än en vecka kommer dom hem, åh va jag längtar. De va riktigt länge sen man hade kattungar som sprang längs fötterna och klättrade i kläderna. blev ju allergisk för ca ett år sen? Men det verkar gå bra med långhåriga katter. det är för att man typ är allergisk mot deras hud eller nått i huden och när de har lång päls så kommer man inte åt de lika lätt, va jag har hört, för de som ville veta :P

Så sjukt söta, dock (vilket jag säger/skriver en hel del nu)
är den här inte våran. Våra är svart vita och såklart minst lika söta ;)

här har vi däremot en av mina blivande skönheter.
men ja man ser ju inte mycket..

Vi har ännu inte kommit på några namn. Kim har föreslagit Rambo och Rocky. Jag är rätt sugen på Rocky men vet inte och jag behöver ju 2 namn. förslag?

God höst

Ååh fick en sån jävla saknad till julen idag. alltså jag hatar när de är kallt och blött men jag älskar att sitta inne med myskläder, sockor och en kopp varm choklad, då de är fint pyntat hemma och snön är nyfallen o vackert vit (åh va poetisk jag är..) nej men seriöst så är de så jävla underbart. sen när man ska gå ut är de mindre roligt ._. de kan vara mysigt att vara ute också. men 10 ton kläder på sig, jag fullkomligt hatar att frysa! längtar tills jag ska köpa julgrejer till rummet. som tex gardiner och sängkläder (ny matta.. men de har inte med julen att göra) åååh MYS! Nu sitter jag här med en kopp varm soppa och kollar på allt jag vill köpa (fast inga pengar finns) 

Tycker dom va balla, inte för juligt men ändå juligt :)

och jag bara älskar de här sängkläderna ;P
fin fint (y)

Mat eller kläder?

Eller kombinera? Lady gaga är ju galen, de vet vi alla. Och jag tycker att hon är ball, Men att komma klädd i kött är väl att ta i? 

Ja, vad jag har läst så va de riktigt kött! ;s
Hon lär ju inte luktat så gott.. dessutom lär de vart kallt och kladdigt?
Efter detta håller tydligen en kött trend på att startas i USA.. dock inte av riktigt kött. hmm jag må älska kött men jag skulle aldrig ha de på mig.

12e Oktober

Min varma koppen blev just kalla koppen -.- Hemma från praktiken idag igen eftersom min kropp inte är helt återställd. Av någon jävla anledning så har jag haft sjukt ont i svanken nu dom 2 senaste dagarna. Kan va för att jag spänt mig omedvetet hela tiden eftersom jag har haft sån kramp i urinblåsan xD Haha skitsamma ont gör de iaf, men i morgon ska jag fan må bra, tycker jag. jaja varm, mysklädsel på för nu drar jag ut på en promenad med ebba i solen. Jag saknar min mössa!! Kim har den.. 

Här va de osminkat
Mys mys :)

Önskelista?

Önskar att jag nu kunde skriva att de här har jag beställt.
Men nej de önskas bara än så länge
Skulle va nice att fylla år nu ;)

Jaha?!?

Mensvärk..? nej. Gravid..? nej. Gravid+missfall..? nej. Påväg att dö..? nej. Allmänt jävla konstig..? näe.
Hmm ja de värsta hade man ju funderat ut iaf. Ont precis under magen så att man knappt kan gå, sprider sig till ryggen, behöver kissa konstant hela tiden, KISSAR BLOD?! äsh sover på saken.. men mor min körde in mig till sjukhuset idag för att kolla läget, urinprov check. Hmm läkaren tippar på urinvägsinfektion och skriver ut lite piller.. Det är säkert de. men jag lovar att han gissade ganska vilt ändå för de va precis den uppfattningen jag fick :P Men jag tycker att nu för tiden rycker de flesta läkare bara på axlarna och ber en komma tillbaka om de inte hjälper.. får hoppas på dessa piller hjälper då.. ganska drygt att springa och kissa hela tiden..

Rubrik lös

jobbade igår från 3 till 10. Så grymt mycket roligare att jobba på kvällen när de är bokningar. Igår va de Tex modevisning för lite äldre, hur mysigt som helst. Men trött vart jag! Trotts tröttheten drog jag in till Norrtälje för att gå på g's med Erica o Isabel. Sen kom även Mattias, Olbe, Rizah och Mackan. När g's stängde drog vi på "efterfest" hos ett par där den ena av dom låg och sov, de tog dock ett jävla bra tag för oss att komma dit. Vi gick den sjukaste omvägen jag någonsin gått tror jag.. för vi hittade inte först :P När vi skulle dra därifrån vart de massa knas, vissa mådde inte så bra, vissa visste inte vart vi va och jag hade ingenstans att sova. Men de löste sig i slutändan. Åkte hem tidigt idag. Trött, hungrig, illamående på en gammal buss på en riktigt svängig väg ;s som dessutom tog en timme fast de kunde ha tagit 20 min.. hehe väl hemma däckade jag i sängen direkt. Vaknade runt halv 3 av att rammstein spelas skyhögt utanför min dörr. hmm mamma städar på en lördag när jag behöver sova ;P menmen då gick jag upp och gjorde frukost. mackor med massa grönt på och ett glas juice! kände att jag behövde näring. Resten av dagen har jag kollat på Fast and Furious och Transformers och sovit fram och tillbaka hela tiden. Nu är Kim här och vi ska enbart ta de lugnt och kolla på film

Han vi va hos, ägare till hous of pain (tatuerings studion) målade as bra :)

Idag börjar jag jobba när andra slutar

Sitter här och käkar frukost/lunch. Snart bär de av till jobbet. Har ingen aning om när jag slutar, gissar på 9-10 ikväll och då drar jag in till Norrtälje för att fira Matilda som fyllt 18 :)

Nu blir de torsdags mys

Nä de vart ingen marknad idag. De vart ju skit väder, regna o allt. Så vi bojkottade faktiskt Rimbo marknad i år /; MEN dans/träning vafan jag än ska kalla de, vart de iaf. Efter de tog jag bussen hem till Kim! (Kims pappa=Rimbo) Guu va härligt att träffas igen, de va ett tag sen och jag har saknat. Imorgon börjar jag jobba kl 3 så då får man sova ut ordentligt :) Ska bli skönt. nänu ska jag mysa till gårdagens avsnitt av kungarna av tylösand och KenzaoTyra show. men jag lär ju somna när som helst. Är as trött ;s

Bojkotta marknaden? nejdå!

Det blev inget CV igår. glömde totalt bort att jag skulle gjort de igår så jag gick på marknaden (som jag egentligen hade bestämt mig för att inte gå på, men träffade massa härliga människor som skulle dit så hängde på) först va de jätte mysigt och man träffade allt möjligt folk som man tex inte hade sett på länge. Såg dessutom Minnah från idol :P Sen drog jag och erica och köpte cigg och när vi kom tillbaka träffade vi inte en enda igenkännbar människa.

Idag kommer Kim och förhoppningsvis så kommer vi att kunna träffas, men de är en MASSA. Efter dansen idag så drar jag in till Rimbo med erica och drar runt på marknaden en stund. kanske blir de som förra året ;) men nu ska jag äta frukost och sen dra till praktiken. Hade (:

Nu är de dags att få tummen ur r*ven och skaffa sig en inkomst

Imorgon är det jag som sätter mig och skriver ett för jävla bra CV!

Love hurts good on a bed of nails

Yeah, we're gonna fight
We do it every night
Baby, when you scratch
You know I'm gonna bite
You can make me die
I can make you cry
Opposites attract
That's the reason why

Kim kommer i helgen :)

Legat på latsidan lite för länge nu?



Rush hour!

Idag kände alla gärsterna för att komma på en gång, så de vart fullsatt i ca en timme.  Och efter som att alla kom samtidigt (typ) så skulle allas mat ut samtidigt och allt skulle plockas undan samtidigt. De va sjukt stressigt och jag hade ingen mat i magen över huvudtaget, så de vart extra jobbigt. Men ibland är de härligt med utmaningar (: vi överlevde, men nu är jag helt slut i mina små stackars fötter. På fredag ska jag JOBBA :D fyfan va härligt med lite extra pengar! de behövs. Idag blir de ingen simning av någon logisk anledning, lite synd för de skulle vara skönt att varva ner lite. menmen får se om man är igång på söndag igen.

Lets make a list

Senaste:
1. Meningen du sa?:
Ja, jag ska
2. Personen du pratade med?: Mamma
3. Du fick sms av?: Kim
4. Du kramade?: Anna (moster)

Idag:
5. Kläder?:
Svarta jeans, svart tröja (servering) Nu- Mjukisbyxor
6. Sämre än igår?: Att jag högg mig i fingertoppen med en kniv

Imorgon:
7. Är det:
Tisdag
8. Planer: Praktik, kanske simma

Favorit:
10. Nummer?:
7 men har inte fått någon tur ännu
11. Färg?: Beror på vad de handlar om
12. Årstid?: Sommar, höst (lite)

Frågor och svar:
13. Saknar du någon?:
Ja
14. Humör för tillfället?: Stressad och onöjd .. missnöjd kanske de heter 
15. Det första du gjorde i morse?: Vaknade
16. Vad åt du sist?: Choklad
17. Vad irriterar du dig på?: Människor som jag tycker om som är onödigt dryga
19. Vem tänker du på just nu?: Personen som just va dryg
20. Tror du att personen tänker på dig med?: Nej de finns de nog inte plats för.. jorå men inte nu
21. Vart reste du sist?: Utomlands: Norge? Sverige: Arboga
22. Vad gjorde du igår kväll?: Myste framför tvn
23. Liknar du din mamma eller pappa?: Mamma
24. Ler du ofta?: Hyfsat
25. Välj en (kärlek, skönhet, kreativitet): Jobbigt att de går att välja kreativitet just när jag behöver de. Men kärlek antar jag
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: Ja man kan ju alltid prova
27. I vems säng sov du i natt?: Min
28. Vilken färg har din tröja?: Svart

Sorg:
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?:
Ja
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: Ja
31. Gråter du när du skadar dig?: Oftast inte, men de händer

Lycka:
32. Är du en glad person?:
Det är väl ändå till och från? Men visst försöker man alltid vara glad
33. Vad gör dig glad?: Det är nog en hel del. Nostalgi, fina kommentarer, tecken (nej jag skrev inte fel, för jag menade inte tv-spelet) underbara människor, pengar.. tyvärr m.m. 
34. Önskar du att du var lyckligare?: Vad betyder ordet lycka egentligen? Man kan inte sammansätta allt i ett ord. Visst är jag nöjd med de mesta men de finns saker som förändrat mitt liv negativt som jag hellre skulle sluppit
36. Kan musik göra dig glad?: Ja, helt klart

Kärlek:
37. Har någon annan än din familj sagt "jag älskar dig"?:
Ja
38. Har du någonsin sagt "jag älskar dig" och menat det?: Ja
39. Har du en flick/pojkvän?: Ja
40. Är du nöjd med det?: Ja
41. Är du kär?: Ja, Nu blev de en jävla massa ja här

Hat:
41. Vem hatar du verkligen?:
Ibland vill man hata men varken får eller kan. De finns nog ett antal
42. Har du någonsin gjort en hat-lista?: Nej, inte va jag kan komma ihåg iaf
43. Är du en mobbare?: Har vart, vill tillägga att de ångrar jag innerligt
44. Har du varit så arg på någon/något så du börjat gråta?: Har hänt flera gånger
45. Har du blivit sviken någon gång?: Har väl hänt

Skolan:
46. Gillar du skolan?:
För de mesta. Men börjar få svårt för de, får hoppas på en bättring
48. Värsta ämne?: Matte
49. Har du spytt i skolan nån gång?: Nej
50. Är skolmaten god?: Den duger väl, vad kan man förvänta sig med Moderaterna i styrelsen

Nostalgi

One blood

En helt underbar film och en HELT underbar låt. Den går takt in i hjärtat, iaf på mig
Jag använder ordet underbart lite för mycket, men tycker att de beskriver mycket :)
Har lixom inget annat bra ord som beskriver något så.. UNDERBART :P

Nytt på schemat; motions träning

Även fast ganska mycket alkohol förtärdes igår så va jag uppe med tuppen i morse.. iaf 10 tuppen. Den tuppen kallas även mamma, hon väckte mig för nu är de dags för motions träning! Simning står på schemat tisdagar och söndagar. Jag, Mamma, Sofia och Anna ska försöka förbättra flåset lite. De va grymt jobbigt och konditionen är verkligen inte på topp just nu. men de ska de blir ändring på! Ska även försöka få tag i ett par bra jogging skor så kanske jag ska börja gå en promenad på morgonen för att piggna till. Men vi får se hur de blir med den saken.

En hyfsat grym lördag

Igår på Ålands båten satte vi oss i baren de första vi gjorde, och de va där, i taxfreen och i rökrummet som vi spenderade den mesta tiden på båten, riktigt trevligt var det. Men ingen hade med sig kamera, jag trodde att jag hade med mig min men den va såklart slut på batterier. riktigt tråkigt faktiskt. men vart några enstaka bilder med mobilen. Jag fick skriva min autograf på en arm ;) som tack så fick jag en ubåt ritad på min arm. Dessutom ritade ankan mig, Erica och henne själv på spicys överarm och skrev att han va våran bitch. Efter båten vart de en trevlig bussresa hem. Vi började sjunga och hela bussen hängde på, alla verkade skit nöjda. dock fick jag idag veta att någon enstaka hade klagat och skällde ut Erica när hon ringde för att fråga om de hade hittat hennes plånbok som hon hade glömt på bussen (igen;) Jag vet inte hur man laddar upp egna filmklipp på bloggen, hade vart kul men den finns på min facebook iaf. När vi va tillbaka i Norrtälje drog vi till G's en stund men där va de tråååkigt som tusan så vi drog hem till olbe där dom satt och förberedde sig för fest. Vi drog på fest i kviskhamra och den va riktigt lyckad, festen med mest drag på länge! tyvärr vart de inget dansande vilket hade vart kul för de va länge sen jag dansade loss ;/ får blir ändring på de! kvart över 1 va jag tvungen att dra för att åka hem med sista bussen fast jag inte alls hade någon lust! kändes verkligen skit tråkigt att åka.
Rökrummet

G's

Festen. Olbe och Mattias klantade till de och spillde på
golvet med duktigt nog torkade upp efter sig (Y)

As skön dag/kväll/natt!

en av dom bästa på länge. men är grymt besviken över att jag va tvungen att dra till mina sista f*tt buss ._. trött på att alltid behöva passa bussar.. Kunde iofs sova hos någon i Norrtälje, men utan mer mat än frukost i magen så blir man inte glad och jag orkade typ ingenting mot slutet.. TRÅKIGT! men de kommer förhoppningsvis fler såna här kvällar i lilla lilla Norrtälje.. Nu ligger jag i mina varma, gosiga och efterlängtade säng. Nu fattas bara Kim så skulle de va perfekt .. eller aa.. kanske iaf ^^ någon miljon och massa god mat på de så skulle de va perfekt kanske.. nä nu rusar jag iväg i samtalsämnen. skriver nog om dagen/kvällen/natten i morgon nu ska jag soova gott. godnatt

godmorgon alla bakfulla människor

de går inte att gå in på min blogg.. inte för mig iaf. alltså jag kan skriva.. men inte se själva sidan!? Jaja gårdagen såg ut som jag först förklarade jag va hemma med ebba. lillasyster sov hos en kompis. Jag tog en glas vin sen vart jag hungrig och stekte på pyttipanna ..?! njaa inte så gott tsm. Sen la jag mig och kollade på girl interrupted, vilket va en jobbigare film än va jag trodde, så kände mig fett ensam runt kl halv 2 . men bråk blev de.
Nu ska jag börja göra mig i ordning och äta sen bär de av till ålandsbåten för en liten tur med Erica och lite mer skönt folk.

Hello friday

Nä sorry nu är de dags för en uppdatering. Har haft praktik hela veckan och har vart helt slut varenda kväll när jag kommit hem.. de är jobbigt att jobba.. skolan är ju ingenting.. MEN de är roligare att jobba och man slipper att arbeta hemifrån (läxor) . Iaf så är jag på Bistro i Rimbo ;P När jag kommer hem så slänger jag mig i sängen och kollar på kungarna av tylösand på kanal5/play .. Jag vet att typ massa hatar de, VARFÖR?! de är ju svin kul xD dels så älskar jag att kolla på överdrivna program och när folk gör bort sig. Men sen så har dom ju sjukt kul och jävlar va roligt de skulle va att hade sådär på somrarna. Okej jag är sjukt fest sugen! Vill dra på en riktig dunder fest, men ikväll ska jag vara hemma med lillasyster och ebba så att mamma kan gå ut med jobbet och bli snurrig i skallen ;) de unnar jag henne verkligen så jag stannar hemma ikväll.. men om hon skulle komma hem skaplig tid så kanskeee.. haha ja får se hur kvällen ser ut.. men tillbaka till saken kanske. Jo sen käkar jag och sen kollar jag på Idol (alla mina favoriter har gått vidare:D) Sen kolla facebook och sen somnar jag så mer än så har veckan inte blivit.
JO igår var de Zumba som jag har börjat på, skit kul och skit jobbigt. älskar träningsverken efteråt :)
Jag börjar sakna Kim nu, ingen aaaning om när vi ses igen. men så är de man vet aldrig säkert när nästa gång blir. Men den som väntar på något gott.. blir inte fet iaf ;) Ha en härlig fredag du som läser. Jag ska ligga i soffan och pilla mig i naveln .. eller så går jag en hurtig långpromenad med Ebba sen.

RSS 2.0