Detta är vad som kallas ögongodis

Hade inget speciellt för mig så kollade runt på klipp och hittade denna raring.
Kolla in sötaste kattungen!

Många timmar av hård arbete

Har skrivit på rapporten sen kl 6 med korta men många pauser. och nu vart jag klar kvar i 3. Det tog så många timmar pågrund att att jag va tvungen att se en film som jag skulle skriva om också på 2 och en halv timma. Är skapligt trött! Men de känns skönt som tusan att slippa jobba på den i morgon. Så nu ska Jag SOVA :) Gonatt

Svanberga bojkottar comviq

I morse vart de en hektisk morgon. Vaknade av en panikslagen Sandra som Säger att de bara är en halv timme tills bussen går. Så vi springer upp och hon går till toan för att sminka sig och jag kommer ner strax efter och så kollar hon på mig och frågar om jag har kollat på kl... nej? "klockan är 8" Vi skulle fått upp halv 9 för bussen fick halv 10. Så nej vi hade inte försovit oss xP De va bara Sandra som virrade för kl stod på fel tid. Men de va helt okej för då vart de mys framför TV:n med te och kolla på vakna med the vouce.
Sandra har under en ganska lång tid klagat på ett knackande ljud i väggen som håller henne vaken på nätterna. Jag hade då inte hört de, så jag trodde bara de va en mus elr vinden. DET ÄR DE INTE! Jag hörde de igår när vi skulle sova kl 1 och fan va rädd jag vart (A) Vi vet fortfarande inte va de kan va, de kommer bara lite då och då och efter att jag hade hört några knackningar första gången så låg man bara och väntade så fler. Och försökte föreställa sig va fan de va. Och smsa med nån kan jag inte göra hemma hos Sandra heller för bojkottar comviq!! Man har inte mottagning nånstans. Jo riiiktigt nära ett fönster :P
Nu måste jag fortsätta skriva rapport :(

New moon!!!

Igår kväll/natt så fick Sandra ett spontant tyck och smsade mig och frågade om vi skulle dra på bio idag. Och såklart ville jag de! Så de vart en hettsig morgon med packande eftersom att vi också fick för oss att jag skulle sova hos Sandra också. De vart en helt okej skoldag och Moa hade med sig kameran :) så kanske lägger upp några bilder sen när jag fått dom (men de brukar ta ett tag :P)  Efter skolan stannade jag och Sandra kvar en stund för att plugga lite smått och vänta på att hennes mamma skulle sluta så att vi kunde åka hem med henne. Idag va de Sandras dag att laga mat, Jag borde kanske hjälpt till men stod mest och kollade på och retades med henne (A) Gott vart de iaf, bra jobbat Sandra (Y) Efter maten gick vi upp på Sandras rum och fick skrattdamp direkt :O Vi skrattade åt onödiga saker ända tills bussen till norrtälje gick. Efter en tur till affären för att köpa godis så satt vi entligen i biosalongen för att se NEW MOON!!
Det går inte att beskriva hur jävla bra den va! Lika bra som 1:an (twilight) Jag säger bara SEVÄRD!!

Plugg, plugg, plugg men långtifrån plugghäst

Nu har jag skrivit på rapporten om Quentin Tarantino ända sen jag kom hem från skolan. Och jag kom ganska långt faktiskt. På måndag ska den vara klar plus att jag har prov då :/ Det är mycket som ska vara klart snart och jag har inte ens börjat på turism rapporten än. Så i helgen blir de mest pluggande. Nu är jag jätte trött och har inte nått kul att säga så ska kolla på nått och sen sova, Gonatt :)

Haj attack

Alltså Jag tycker inte om Ericas vän jossan! Jo de är klart jag gör, men inte henn bilddagbok!!!! Jag gick in och kollade på den och bläddrade bland bilderna... EN JÄVLA HAJ KOMMER UPP. Hon hade en bild på en stoooor haj som attakerade kameran typ. alltså fy fan!! Jag trodde jag skulle dö, de tog ett tag innan jag reagerade så jag kollade ju på bilden en stund tills jag flyger bakot och ber sandra klicka bort den! Men såklart så ska hon retads och säga att den är borta fast den inte är de :P Jag har fortfarande bilden i huvudet och hjärtat i uppe i halsen!! Jag kommer drömma om den inatt!


silvrig spargris

I morse fick jag gå upp rädd tidigt (halv 11) För att Jag ville följa med in till Norrtälje och shoppa med mamma och mormor. Men de va inte lika mysigt som jag trodde de skulle bli, för de ända jag köpte va en liten silvrig spargris. Och dessutom hade vi bråttom för mormor och morfar skulle igen till Åkersberga och hälsa på Anders, Janet, Roddan och Kira.
Idag vart de myspys kläder iaf, och de tror jag att de blir hela dagen <3

Bilder från sthlms resan


Bilderna från sthlm 19/11

Satt själv och väntade på bussen och jag hade tråkigt (A)
Framme i sthlm. Söta små saker <3 fast Moa gömmer sig :(
På hotellet fick man ju inte ta kort, men i en svit så (den högs upp) så fanns de ju en liten trappa och där uppe kunde man ju se en hel del så de tog jag iaf kort på. Jag tror att jag berättade om de i de tidigare inlägget.
(fråga mig inte varför de är en dank flagga där)
Jag råkade ta en bild i den där trappan också (A) och jag gillar den
Efter hotellet vart de ju Mc donalds
Moa tog en happy meal så hon fick en cool leksak som Sandra gillade (Y)
Och självklart så ska Sandra och Jossan slåss med ballonger :) <3
Hemma igen.

Mamma till en mördare elr mamma till en son?

Kollade precis klart på första delen av dokumentären "mamma till en mördare" på tv4 play. Den va fruktansvärt sorglig. Nästan så att jag också började gråta. Man vet inte vad man ska tycka och tro men jag tror på vad han i dokumentären säger, att han ville inte döda sin bror. Ni kommer att förstår om ni ser den.
Ja Man kommer att få bära på den tunga sorgen hela livet,
men man lär sig leva med den.

Old times, I mean old blog

Jag hittade ett gammalt inlägg om Christian i min gamla blogg som jag skrev när han levde och jag trodde att han hade slutat med droger men fick veta att han inte hade de.
HELVETE!! snälla kom hem! jag saknar dig så, de gjorde ont att få
veta hur de va, jag vill inte!! snälla kom hem, jag vill hålla om dig
och säga hur mkt du verkligen betyder för mig, du är en del av oss,
och snälla sluta! jag ser upp till dig och du betyder så oerhört mkt
för mig! Morbror jag älskar dig! <3

Som ni ser så va allt jag ville göra att stoppa honom! Men vad kunde jag göra, ingen kunde göra nått. Förövrigt så är min förra blogg helt sjuk och konstig. Den är mega töntig :P Med massa fjortis ord och fåniga uttryck som jag tyckte va EMO och coola. hehe ja vad ska man göra, skratta elr gråta. Jag skrattar nog med tårar i ögonen.

Kan de bli värre mellan oss nu?

En lördagskväll till hemma. De händer ingenting idag, så jag har en myskväll hemma med mamma. Förövrigt så har jag ett stort gräl med Isabelle, egentligen borde jag ha de med Carro. Men jag vart bara så förbannad på Isabelle för att hon stöter bort mig lika mycket som carro när hon nu umgås med Carro 24/7. Carro själv, min kusin.. påstår att hon tycker att de är kul att hitta på saker med mig men ändå håller sig undan så fort man vill nått. Det är mycket mer som jag inte har nån lust att skriva om. jag är bara så upprörd och förbannad nu så jag va tvungen att skriva av mig lite.

Fredag

Igår vart de inget bastande för min del.De vart väldigt sent för att åka till Svanberga på andra sidan stan :/ Men ändå så ville jag hitta på nått. Skulle hänga med på nån fest i Rimbo med Isabelle och Carro Men istället så stack dom på nån fest i Finsta där tydligen bara dom va bjudna? (fast de verkade inte så på de andra som skulle dit?) Men så jag sket i dom och tog bussen till Rimbo istället, till min kära Erica som Man alltid är välkommen hos. De va en hel del folk där och vi Satta och pratade och mys krökade lite i ljuset av värme ljus. Iden lägenheten finns ingen el. Men jag kan säga att jag tror inte att de stör nån, för de är alltid hur många värme-ljus som helst utspritt i lägenheten och de är bara mysigt :) Efter de åkte jag hem till älskling, Vi åk några kvälls mackor och kollade på RAW comedy club Och sen somnade vi. <3

Sov morgon

Sov mogron idag! :D Men nu är jag i skolan.. Gick veta vad vi fick på
kristendoms provet nyss. VG :) jag är nöjd! Nu ska jag fortsätta med
min rapprt om Quentin Tarantino.

Stockholm

Sthlm idag. Grand hotell va ju inte lika flott som jag trodde men de är väl för att jag är mer förtjust i modern än slotts-aktigt. Man fick inte ta kort på hotellet men när vi gick in i sviten högst upp så kunde man gå upp i en trappa och på högst trappsteget va de som en dyna där man kunde sitta och runt om en så va de bara fönster så man såg hela sthlm.. eller nått :) de tog jag kort på ;) ... och nu såg jag att jag inte hade sladden till kameran här, den ligger hos älskling så jag får lägga upp bilderna i morgon eller på lördag
Efter grand vart de iaf mc donalds (Y) Och sen shopping med tjejerna :) och i morgon kanske Vi ska hem till Moa och basta!

De är inte mycket man hinner göra

Ja de är precis som min moster säger. Man hinner fan inte göra någonting annat än att jobba/gå i skolan, komma hem äta, skita, sova och sen upp tigit igen! Själv så är jag hemma runt 6 på kvällarna och då, ja DÅ ÄR DE MÖRKT OCKSÅ! Fan så deprimerande. De blir ju mörkt vid 4 och de känns som att man är i skolan mitt i natten. Ja jag är redan trött på höst/vinter mörkret. Men nu ska jag sova för att orka gå i skolan i morgon, äta, skita och sova igen. Men juste i morgon ska jag ju faktiskt till sthlm... då kommer jag hem ännu senare :P Aja Gonatt! :D

Att ha kul för välgörenhet

Jaaa! jag har fått tillbaka min dator och den är fixad! OCH mitt internet också :D jag är lycklig. Imorron blir de Grandhotell med klassen och efter de SHOPPING! Ska försöka hitta nått snyggt party rött då för om de finns biljetter kvar så tänkte jag gå på redparty i folketshus om 3 veckor. För er som inte vet de så är de en fest om fixas av och för ungdomar, det är drogfritt (men alla dricker utanför innan de går in) och biljetterna kostar 80 kr. just när de är redparty så ska man ha nått rött på sig och pengarna för biljetterna går till röda korset :)

Religion gånger 100

Nu är jag väldigt trött på religion. jag har i ungifär 3 timmars religion idag. 2 lektioner på rad, just nu sitter jag och skriver en rapport om buddhism. De är skit tråkigt och de finns inte så jävla mycket information om de som folk tror. vi är en grupp på 3 och har delat upp rapporten i 3 delar, tro, traditioner och maten. jag skriver om tron, de är inte spc lätt för de tror ju inte på nån gud precis så de blir ju mest en uppsats som buddha...
Om ca en timme ska jag har de "efterlängtade" religions provet..

2009 e.kr !

Ja nu har jag pluggat Kristendom endasen jag kom hem! jag är ganska trött på de, jag kan inte lova att jag klarar provet i morron, jag får bara hoppas att allt sitter kvar i huvvudet! Jag förstår inte hur man kan leva som katolik, kristen ortodox elr nogot i den stilen, de verkar så fruktansvärt jobbigt, elr alltså inte jobbigt, inte om man föds med sådanna föräldrar och är uppväxt så men ändå en massa massa regler om livet hela tiden, en massa saker man MÅSTE tro på. Men Iaf de är som de är, önska mig lycka till :)

Min dator är hemma hos älskling och han fixar den åt mig. De ska bli skönt med ett nytt operativsystem :) Och bort med massa skit som jag inte använder längre. Tack älskling <3 Nu ska jag förstätta plugga lite till, Gonatt ^^

15.40

NU!! Är jag röksugen!
De va 6 timmar och 40
minuter sen jag rökte


Allrakäraste syster

Jag hittade percis en bok/film som jag ÄLSKADE när jag va liten och som jag fortfarande älskar, jag har alltid försökt komma på va den heter och nu hittade jag de. helt underbart. Jag tror att jag ska ha kvar mina gamla bok någonstans i förrådet. Jag ska ta och fixa filmen och kolla på den :D Fan va glad jag blir. De är en av de vackraste sagor som finns! HELT KLART!

 


Melody clud

Jag har kom just på att jag tycker att medoly clud gör en hel del bra låtar...
och jag tyckte bara att de va nödvändligt att säga :)


Röksug

Nu tänkter Sandra börja köra hårt med mig igen. Nu är de slut rökt.. elr iaf lite. Idag får jag inte röka nånting under hela skoldagen för Sandra. Om hon inte hade ställt dom kraven på mig så skulle jag inte komma någonstans, för jag lyssnar inte på mig själv, inte ett dugg. Grejen är den att jag är inte röksugen alls när dagen bara flyter på och Sandra johansson (den sandra i min klass som röker) inte är i skolan. och om jag umgås med sandra h som inte vill att jag ska röka för då tänker jag inte på de. Men om sandra är i skolan och frågar om jag ska med ut då blir jag genast röksugen. Hehe jag är så fjollig och dålig på att ta tag i mig själv och göra saker som måste göras! jag är den som behöver en spark i baken först! :P vi får se hur de går med att sluta den här gången då. om jag lyckas sluta så blir de nog iaf lite feströkande.


Dataproblem!

Igår fick jag PANIK! Min dator ville inte starta. de va jätte mkt som va fel. den ville söka igenom en utan hårddiskarna och om man tröck bort de för att man ville att datan skulle starta så vart de bara svart och muspekaren kom fram men inget mer. så jag lät den söka igenom men de tog ju 1000 år så jag avbröt och sen försökte starta den igen och ja de gick men de gick trögt och internet funkade inte. Men jag va så jävla rädd att alla mina bilder skulle försvinna så nu har jag lagt in dom i en extern hårddisk så nu får nog älskling ta och formatera min data, de är nog dax :/

Prov och rapporter, allt dedär som tar tid

Fyfan va jag måste bättra mig! jag måste klättra upp på stegen igen, jag har blivit riktigt ansvarslös i skolan igen, ett tag gick de jätte bra och de känndes inte ens jobbigt att plugga. Men nu har allt blivit sämre igen. Jag har 3 prov att göra om och 3 rapportskrivningar ska vara klara inom kort och jag har tydligen prov. så ikväll blir de rå plugga... (fast jag har en kännsla av att jag kommer att glömma elr inte inte orka) men jag måste änå :P Jag skriver detta för att just nu så har alla i min klass prov som jag inte har pluggat till så jag ska göra de en annan dag så jag behövde inte vara i klassrummet. min lärare börjar blir ganska irriterad på mig. jag är inte stolt! Nyaa gick allt uppåt och allt va lätt. Men att jag inte har kunnat koncentrera mig kan bero på att de nyligen va ett år sen Christian dog och att elsa har vart hos oss i nästan 2 veckor, man har väl kännt att man inte orkat bara och att annat har vart viktigare.


Film lördag!

I helgen såg jag 2 bra filmer (Y)
Anna och Henrik kom ju så i lördags så Henrik åkte in
till norrtälje och hyrde en film, de vart Mañana
En komedi från skåne. Den va inte världens roligaste, men den va ändå bra. 
Helt okej lördags-mys film.



och senare på kvällen fick de en film på tv:n The pledge
Riiiiktigt bra film, Jag ska inte säga för mkt men JAG gillade inte slutet!
Riktigt spännande och hemsk film. Filmen va slut kl 1 mitt i natten. jag hade inte tänkt mig att se klart den för jag va skit trött, men eftersom att morfar och anna kallde mig chicken och för att filmen va så jävla spännande så kunde jag inte låta blir. och jag ångrade mig inte!

Se dom båda!


Varning för starka bilder!!

Vilken jävla shock jag fick! fast jag borde inte fått de, efter som folk gör så jävla idiotiska saker här i världen. Igår kollade jag på nyheterna (jag kan erkänna att om de händer att jag kollar på de så är de av en slump, men jag ska skärpa mig) Och då hade några tagit sig till japan för att kolla vad som händer i fisket, de som vi inte ser. Fiskar männen ville absolut inte att de skulle filmas och de fick inte komma in i deras vik där de höll till så filmteamet började ju undra så de tog sig in dit på natten och satte upp kameror. Och fy i helvete för vad de fick reda på, vad de va som fiskar folket dolde!!
 
Dom fångar alltså delfiner och säljer dom sen till djurparker och vatten parker men dom som inte blir valda, deltar i en mass-slakt! dom dödar alla delfinerna som blir kvar istället för att inte släppa ut dom igen. Det är inte på något sätt humant alls! dom åker i små båtar och bara hugger ner i vattner med spett och håller delfinerna under vattnet. Filmteamet hade filmat en delfin som hade lyckar rymma och komma utanför avspärrningarna och simmade för livet, men kom inte långt utan sjönk ner under vattnet! alltså hur fan kan man! hur kan man födas helt utan hjärta. att en människa bara kan stå och hugga! ingen medskännsla elr något männskligt beteende alls! DET FINNS FAN INTE TILLRÄCKLIGT ORD FÖR ATT BESKRIVA HUR JÄVLA ILLA DE HÄR ÄR! 
Jag blir så jävla arg och ledsen så jag inte vet vad jag ska göra, inte heller kan man göra nått. JO de kan man, för de som filmteamet gjorde hjälpte. Nu vet folk vad som händer. Och efter att filmen visats så serveras inte delfinkött i skolorna i japan längre och ingen sån här slakt har gjorts sen dess. Vi får mer än hoppas att de håller sig så, att de aldrig mer blir en! Men när folk har granskat sånt här så upphålls saker och ting ett tag sen kan allt bli som vanligt igen för folk glömmer. Tex att duntäcken säljs lika mkt igen som innan repotaget om fåglarna gjordes. MEN DE HÄR FÅR INTE FORTSÄTTA!

SJUK - 13/11-09

Japp jag vart sjuk av vaccinet. och inte så lite heller,
orkade inte ens blogga igår för jag orkade inte starta datan. 
Fick feder och OOOOOOOOOOONT i huvudet. Men både 
Sofia och mormor som oxå tog vaccinet i förrgår 
klarade sig och vart inte sjuka.

Vaccin

Idag tog jag svininfluensa vaccinet. Jag vart förvånad över hur många i min klass som inte skulle ta. Vi som skulle ta va iaf väldigt nervösa :P Nu ska jag skrämma upp sandra som va sjuk idag och kommer att få ta sprutan en annan dag.. DE GJORDE SÅ JÄVLA ONT! okej.. nej de kännes inte, de ända som känndes konstigt va när själva vetskan åkte in i kroppen för de brukar man inte känna, men de gjorde man nu. men de gjorde INTE ont :) Efter de hade jag inte äns ont i armen. Nu börjar de kännas lite, jag börjar bli öm. vi får se om man är lite smått sjuk i morron då. förhoppningsvis inte för Anna och henrik kommer ju i kväll och ska stanna hela helgen. då har jag ingen vidare lust att ligga sjuk. Men iaf, ni som ska ta sprutan, va inte rädda. jag dog inte och de kommer inte ni göra heller och de gjorde inte ont. Gonatt
P.S efter allt detta nervösa och jobbiga gick jag ner till roden och träffade sötaste Erica och svullade lite smått :) puss

Teater

Va på teater i lillasysters nya skola för ett tag sen. tyvärr va hon inte med eftersom att hon precis har börjat i klassen, men hon hjälpte till med mycket annat :) vilken duktig liten syster jag har <3 pjäsen började och höll på i ca 10 minuter sen va de paus, då man skulle köpa bullar och kakor. De va många där så kön vart lång så pausen varade i ca 40 minuter :P sen fortsatte pjäsen i ca 10 minuter till, sen va den slut. Hehe, inte världens längsta teater men dom va jätte duktiga.
Egentligen skulle jag inte gå på den eftersom att jag egentligen har dans, men min lärare va sjuk så de blev inget. För övrigt så har jag inte fått mycket gjort i skolan idag och sen har jag och älskling smällt choklad och gottat oss. Nu ska vi kolla på nån film och sen sova, för i morgon har jag matte prov första lektionen, så borde vara något pigg. God Natt

08/11-08

Idag 08/11-09 är de ett år sen älskade Christian dog. För 55 minuter sen tog han, kl 22 på kvällen för ett år sen. de har vart mycket nedstämmt här idag. Så jag och mamma åkte in till Norrtälje och köpte blommor och sen åkte vi till Christian. de va mysigt att vara där när de va mörkt, först trodde jag att de skulle vara lite smått läskigt, men inte ett dugg. De va jätte många som vart där och lagt blommor och tänt ljus.
Igår kollade jag igenom en skiva som vi fått av Lisa (Christians tjej) som de va massa bilder på som vi inte hade sett plus 2 korta filmer. de va underbart att de men kännder väldigt konstigt. för i filmerna levde han ju, han röde sig och pratade. i en av filmerna kolla han rakt in i kameran och pratar och de känndes som att han levde igen. i den andra filmer verkan han så oerhört lycklig, han dansar. och jag skulle göra vad som helst för att få dansa med honom igen! Det fanns också fina bilder gå hans tatuering och när han klättrade klättervägg, och va jag vet så mådde han väldigt bra då <3
Det finns inte ord! Saknar och älskar dig så jävla mycket!

Snö 5 nov

Nu snöar de en hel del ute. är de bra elr dåligt? jag tycker att de är mysigt med snö men de är inte kul om de kommer över en dag och sen töar de och blir slask och de är nog exakt vad som kommer ända nu :/ Iaf så har Anders vunnit vårat vad. Jag, Anders och sandra slog vad om när de skulle snöa och stanna kvar, lixom så att de blir vitt på marken. vi slog vad om 2 kr ivar :P och Anders gissa de på 2 nov, jag på 11 nov och sandra på 17 nov. och anders har nu vunnit 4 kr xP vi hade ju tänkt få med oss fler i vadet men vi glömde så de vart inte så.

Besök från Norge

I förrgår kom Anna och Elsa från Norge! hur mysigt va inte de? Jag har saknat dom så jävla mycket. Elsa ska stanna hos oss en hel vecka för Anna och Henrik vill vara själva ett tag och för att vi ska få vara med Elsa. Så Anna åkte igår, vi hann bara träffa henne i en och en halv timme med tanke på att hon kom vid 9 och alla skulle sova vid halv 11 för alla skulle upp tidigt nästa dag. De kändes tungt som fan att säga hej då redan efter en och en halv timme när vi inte har träffats sen somras. Men vi lär ju ses en stund igen när hon hämtar Elsa.

Igår va de dans och eftersom att jag kommer hem så sent efter de så sover jag hos älskling så träffade inte Elsa igår, Så jag kommer längta ganska rejält tills skolan slutar ^^ På tal om dansen, De va riktigt jobbigt i går, våran lärare körde hårt med oss. Dansade dansen minst 5 gånger utan stopp. en de är så kul så man kan ju inte säga att man lider av att ta i lite :P Idag kanske mina kort som jag har beställt har kommit,
jag hoppas de iaf :) Nu måste jag ta mig till bussen, stängde av väckarklockan i sömnen så försov mig lite (A)

RSS 2.0