Tekniska problem

Nu va de år och dar sen jag skrev. Men de har hänt så mycket som gjort att jag inte orkat. Isabelle och jag har bytt mobiler och jag kan inte få in bilderna i datorn än. men såfort de är fixat ska jag uppdareta för veckans gång :)
Kan berätta att igår kväll när jag gick ut och rökte stod de ett rådjur inte lång ifrån mig och försökte komma över staketet som vi har runt tomten. Tillslut dom hon över iaf :) Nu ska jag sova och imorgon blir de Abs pass på gymmet. mer får ni veta sen :D Gonatt

Jag fattar allt och ingenting

"Vad vill du? Men kom då. Jag är ju här och väntar på dig
Ett tu tre på marken, sitter och väntar modigt på sparken
Foten i huvet, gud vet vad som hade hänt om hunden
Hade varit bunden och inte kunnat komma och skälla i tunneln

Jag fatta allt och ingenting
Där stod ju du som alltid skulle va min

Du vet jag vill bli din
Och ingen annan kommer in, hjärtat gör mig blind

Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad"



Skrämmande onödigt

Hitler gick på amfetamin...
Källa http://samstasidan.se/kandisarknark.php
Alltså lägg ner! varför håller dom på. jag vart oerhört förkrossad av att många av dom som jag inte visste höll på.. Då menar jag inte just Hitler, de va väl ganska uppenbart ändå ..

EN ÄLG!!

Anna och Elsa har kommit och hälsat på från Norge. Dom kanske ska flytta hem till Sverige :D! Iaf idag åkte jag hem till Anders och dom hämtade mig när kom va påväg hem från åkersberga. Ja jag kan säga så mycket som att vi har haft en nära döden upplevelse. Nejdå så farligt va de kanske inte, men morfar körde hyfsat fort, inte för fort och mitt på vägen ser vi en gigantisk älg som inte flyttar så sig. det är landsväg och det tog ett bra tag innan morfar fick stopp på bilen, jag överdriver inte när jag säger att när vi tillslut stod still så va älgen 1 cm från bilen och då hoppade den åt sidan. Anna satt i mitten och jag på sidan i bak så hon såg den först och gjorde allt vad hon kunde för att inte tappa andan medans jag inte fattade nått innan jag såg älgen.
Förövrigt så är vi alla hjärntvättade va drömmehagen, hehe nejdå. Men vi kommer säkert bli, Elsa fick en film idag på hennes bästa program. små söta figuses som lyckligt hoppar omkring och gör glada ljud ifrån sig.

-

Love is a bitchslap!

Seg!

har  inte orkat skriva nått på de senaste dagarna, det har heller inte hänt så mycket speciellt. I lördags så åkte jag och Erica ut till en vän till henne i Vreta. Och strömmen gick prick 00.00 det spökar där, helt klart. Sen körde vi lite anden i glaset :P och kollade på film. kl 8 på morgonen somnade vi sen gick vi upp typ 1 och gick till Vretahandeln och köpte frukost.
Igår kom älskling hit och vi satte upp mina hyllor som jag fick i julklapp och kollade på film. Idag sover han här igen. imorgon ska vi hem till honom (tidigt) eftersom att alla här börjar jobba i morgon och syster ska till skolan så åker vi med dom annars får vi vänta länge tills nån kommer hem och kan sjutssa. På fredg ska jag och Isabelle in till sthlm och shoppa. mer än så blir de nog inte just nu. Gonatt :)

Gott nytt år!!

Nyårs firandet igår va riktigt härligt! Det började med att jag, Sandra och Josefin tog oss in till Norrtälje och handlade mat sen åkte vi hem till Sandra och gjorde oss iordning, följt av middag hos i Moas nya hus (fin fint!) Vi åt såklart tacos sen ville några till Norrtälje och några till Rimbo på fest så jag, Elin, Sandra, Josefin och Kajsa tog oss till Rimbo (strax utanför) för Party :D Och det var det helt klart värt, vi hade jätte roligt, träffade vänner och dansade förfullt och vid 12 slaget sprang alla ut, kollade på fyrverkerier, kramades och önskade alla gott nytt år! Strax efter de ville han som hade festen tyvärr att alla skulle åka och alla gick till bussen då den kom och alla trodde att den gick hela vägen in till Norrtälje, men de visade sig att den bara gick till Rimbo busstation och där fick vi vänta på nästa buss i nästan en timme. Jag ringde min älskling för att kolla om vi kunde komma in till Samu där han va men de ville han inte så helvetet brakade löst. Jag vart så arg för jag hade så ont i kroppen av kylan så jag vet inte vad, jag orkar inte ens tänka på de. Men där satt vi och jag har nog aldrig i hela mitt liv haft så ont och fryst så mycket om mina fötter som jag gjorde den natten. Försökte gå och springa mig varm men de gjorde ganska ont :P bussen va sen, men Elins kära mamma kom och hämtade mig, Elin och Sandra och körde hem oss. Helt underbart, har nog aldrig uppskattat en bils värme så mycket :P Väl hemma hos Sandra så gick vi och la oss direkt och pratade oss varma i några timmar sen slocknade vi som ljus :D
Min nyårs outfit
I år va de svart som gällde..
Hemma hos Moa
Sexy Josse ;D
I väntan på bussen till Norrtälje från Svanberga
På bussen till Rimbo träffade vi Dennis och David
Sötgrisar <3
På festen träffade vi många härliga vänner som tex Daniela
.. och Pella :D Kajsa och Pella är mycket söta!
På dansgolvet va de fullt ös!
<3
Och Sandra börjar sitt år med att åka till Tunisien i en vecka! Hon är säkert framme nu och jag är inte lite avundsjuk plus att jag kommer att sakna henne.
Nu ska jag sova och ta igen mig lite, i morgon kanske jag ska träffa min baby Erica.

RSS 2.0