Jay smith

alltså de är heeelt sjukt vilken jävla röst han har! ryser i hela kroppen när han sjunger. skulle jag gå och se honom live skulle jag säkert (PINSAMT NOG) gråta av lycka

Ta en betala för två!

Skönt dag i skolan, fått mycket gjort och gymmade. Känns bra
Nu är jag så trött så jag inte vet vad jag heter, har sjuukt mycket plugg som måste göras men verkar inte som de kommer bli gjort idag iaf. JAG VILL HA ETT BADKAR! är så jävla sugen på att bara lägga mig ett varmt bad med tända ljus och en riktigt bra ny tatuerings tidning.. men de blir svårt utan badkar. 

Jag skrev i söndags att jag hade en hel del att skriva om från helgen. vad fan tänkte jag få då?! Har hjälp anna att flytta till Rimbo, finns lite bilder från de, men orkar inte ladda upp dom nu (de tar ju 100 år att ladda upp bilder här)
Mobergs i fredags, sjukt kul faktiskt! Smet in i vip där mackan, kim, basse och hela gänget hade köpt en plats. Sen kom hela "mitt" tjej gäng in ;)
Lördagen skulle de först inte bli något speciellt av men jag vart jävligt rastlös och ville vara med Erica! Så jag "tvingade" henne och Jossan till G's. först va de lite segt, Erica bjöd mig på en öl för jag hade inga pengar sen skulle de lixom inte bli mycket mer än så. Men kvällen blev bättre bara för att Erica är så söt. De kom fram en kille och sa till Erica att han vet hur de känns att inte riktigt passa in.. haha tyckte de va kul att han bara antar något sådant bara för att Erica har sin egen stil och inte bryr sig om vad folk tycker (typ, eller hur man ska förklara de) Men han tyckte Erica va vääldigt snygg (som han inte är ensam om att tycka;) så han bjöd mig och Erica på en varsin shot. Ta en betala för två! bjuder man erica, bjuder man mig. hahah nej men de kändes lite så för jag hade inte så mycket med dedär att göra från början. sen när han skulle gå så ville han att Erica skulle lägga in sitt nummer i hans telefon men Erica sket i de och då sa han att hon inte vet vad hon missar ;) vid samma bort som den killen satt vid, satt en snubbe i typ 35-40 års åldern, så sjuuuukt full och flörtade med mig... då kände man sig snygg...!? xD
När killen som bjöd på shoten hade dragit så kändes de som Nicklas som va med oss ville vara lite bättre en honom, han gick och köpte en varsin shot till mig och Erica (6:or, den andra killen köpte 4:or)
haha så de vart en hyfsat nice kväll ändå ;)

2 bilder..

Censur
Rätt sliten tjej..

Vet inte exakt vad jag vill med detta inlägg. kände bara för att göra ETT till idag. Nu ska jag dricka julmust tills jag.. (?) inte orkar dricka mer julmust

Första advent?

Nu skäms jag lite.. hade ingen aning om att de va första advent idag fören jag läste kenzas blogg. Jag håller alltid koll på de annars... Ja, jag räknar ner dagarna till jul! För jag älskar julen. Men i år blir de annorlunda. Har så fullt upp med livet och känslor så att jag ibland glömmer allt runt omkring. Julen får mig iaf på lite andra tankar, en tid att fokusera lite mer på familjen. Får se hur julen kommer se ut i år eftersom att vi bara blir färre och färre..

Idag vart de iaf till att åka och storhandla med mamma och syster. Sen få upp lite pynt. alldeles för lite för min del.. de kommer mer, tro mig ;)

P.S jag har lite att skriva om helgen o så, men de varken orkar eller hinner jag ikväll. ska försöka fixa de i morgon efter skolan..

Cut the fucking crap!

jag pallar inte alla som drar sina egna jävla slutsatser! dra åt helvete

Inte min grej

Nej att måla naglarna är inte min grej. kladdigt värre
extra svårt när elsa ska vara med och hjälpa till också

Nu gäller de..

nu ska jag försöka borsta ut min otroligt toviga hår. (jätte intressant) de kommer inte bli lätt och de kommer göra ont, men nån gång måste de ju göras *suck* !

SL är inget att hänga i julgranen..

Nä precis. tandläkaren i morse, så de va ju bara att gå upp tidigt *suck* gå ner till bussen och vänta på en buss som inte kommer.. stod där i en halv timme! som tur är så skjutsade snälla morfar in mig till Norrtälje för att jag skulle slippa se ut som "en ner brunnen lada i käften" enligt honom. De tog 10 minuter hos tandläkaren, jag är inte nöjd med lagningen för den är större än min riktiga tand.. de synd inte, men de känns, hoppas jag vänjer mig annars kommer jag reta ihjäl mig på de asså

På väg hem balanserar en dam på ca 60 år med kryckor fram i bussen samtidigt som den åker, hon hade inte betalat biljett än för hon skulle skicka en sms-biljett men de funkade inte så hon gick fram till chauffören och talade om att de inte gick. medan han höll på och tjafsade stod hon och vinglade med kryckorna, sen kommer hon fram till mig och frågar om jag kan hjälpa henne skicka iväg ett sms från min mobil och få de som biljetten kostar. tyvärr så kunde jag inte hjälpa till eftersom biljetten kostade 70 kr och jag endast hade 60 kr på mobilen, hon gick fram till en annan tjej som kunde hjälpa henne.. alltså va i helvete SL! låt tanten åka ändå, svårt att bara låta de va istället för att hålla på och tjafsa?! fan va sur jag vart.


godnatt

Jag orkar inte! jag somnar nu, väck mig om ett år typ

Katastrof?

Vad är de som händer?
Kan inte någon bara svara på de

24 November

Tandläkaren i morse för att laga tanden.. kommer hem och den lossnar igen..!
O.M.G va drygt Så i morgon blir de tandläkaren igen, WOHOO va bra allt går,
va roligt de ska bli

Jag har nog aldrig sovit så mycket som jag har gjort de här senaste dagarna, men inatt lyckades jag bara sova 3 timmar (Y) va de full måne eller? kunde verkligen inte somna, så jävla jobbigt när man vet att man måste sova.
jätte roliga uppdateringar, jag vet.

godnatt om jag inte får för mig att skriva igen.. ska försöka sova



23 November

Idag har de vart så jävla grått och kallt ute så jag gjorde mig en kopp varm choklad och tog på mig varma mys kläder. Hatar de här mörkret även fast de kan vara mysigt ibland..


Jeff Dunham, vilken stjärna

Någon som i stort sätt alltid kan få mig att skratta är Jeff Dunham.
Kan se den här nästan hur många gånger som helst och skrattar alltid lika
mycket på samma ställen. Ja min humor är relativt barnslig.
Dålig bild och inte de bästa ljudet. Men de va den jag hittade där
mina favorit citat va samlade i EN video.

Nu är jag helt slut.. fattar inte varför jag inte kan sova
Men vi gör ett nytt försök

22 November

legat i sängen hela dagen. läst och sovit fram och tillbaka.
får se om de blir skola i morgon eller inte

...


Vill vakna ur denna mardröm

Jag hade fel, de är inte lugnt
Känner mig som en av världens sämsta människor idag
Nästan värre än Hitler
Jag kommer aldrig kunna förklara hur jag tänker fullt ut
För jag tror inte alltid att jag tänker
Men något som jag är bäst på
Är att vara just efterklok
Att tänka när de är för sent
Man lär sig av sina misstag
Men vad hjälper de nu

Förövrigt så ser jag nu ut som en fullvuxen bebis med en halv framtand
Förhoppningsvis så får jag tid att fixa de i morgon för 3dje gången

Confusing

De är hyfsat fucked up och jag är tom o snurrig.
Människor kan förändras på sekunden.
De som va en katastrof då är idag helt lugnt.

Infected

jag blir galen, hur fan mår jag egentligen? kan inte någon bara tala om de för mig, jag orkar inte tänka! de är helt sjukt va jag saknar dig. som jag skrev till dig tidigare idag i ditt egna dokument
"Jag vill sitta i ett tomt rum med dig, lyssna på den musik som jag förknippar med dig, en ljuvlig musik, låta alkohol göra våra sinnen smarta och prata om allt mellan himmel och jord. Jag vill höra dina kloka ord. Jag vill lyssna till ditt lugn. Jag vill höra dig säga att vad som än händer så kommer du skydda mig. Jag vill tala om för dig hur mycket du betyder för mig, vilken trygghet du har varit, vilket lugn du har gett mig. JAG VILL BARA VARA MED DIG!"


leva med döden

Jag är helt tom

Nu är de slut på slappandet?

Jag kom på att jag måste fan börja träna asså.. nu får de vara slut på latheten! måste bli starkare, de här är ju pinsamt. läste nyss en coach blogg och tänkte följa tipset att "göra 10 armhävningar och 10 situps varje morgon och kväll" tänkte då börja nu. och när jag la mig ner för att göra armhävningar så kände jag hur jäävla tungt de va.. shit de kan inte fortsätta såhär, musklerna måste fram! man vet aldrig när man behöver slå ner någon ;)

P.S jag kan absolut inte lova att detta blir av.. mitt mellannamn är lathet!

Life's a bitch and then you die.. wrong, life's a biiatch and then you decide to do something about it


Idag.. Legat i sängen, "lång" promenad med ebba, stått i duschen ovanligt länge, legat i sängen igen, "Fixat håret"..
Dagens utseende; Stora byxor, stickad tröja, inget smink och en "dreadkaka" i nacken som inte går att borsta ut.. nä jag orkar inte bry mig idag (:

I livets tv-spel får vi bara en chans

Kom precis hem från en föreläsning på brandstationen om bilolyckor och vad som orsakar olyckorna. Han började med att visa ett av de starkare klippet jag sett i hela mitt liv. trodde jag skulle klara mig från att gråta, men klippet va starkt och allt annat som trycket inom en kom på en gång så tårarna började rinna och efter den va jag tvungen att gå ut en stund. 2 till från klassen gick ut. men vi återhämtade oss och gick in igen. känner mig egentligen rätt fjollig som va tvungen att gå ut, men jag behövde gråta så de va lika bra.

När vi kom in igen så fortsatte föreläsningen om massa andra olyckor och de är fan groteskt. Han berättade och visade bilder från Zeke och Indras (gladiatorerna) bilolycka. De va så sjukt hemskt, tänkte nog skriva hela händelsen här senare när jag har mer tid. Nu måste jag gå ut med Ebba och sen tillbaka till skolan.
De följande klippet är de första vi såg på föreläsningen. de är väldigt dålig kvalitet men de va de ända jag hitta. starka bilder förekommer men jag tycker att alla ska se de för att fatta hur jävligt de är.
Jag kan säga att jag tror ingen av oss i min klass någonsin kommer att bryta mot trafikreglerna, men man kan aldrig lita på alkohol. Föreläsningen fick iaf mig att få väldigt mycket mer respekt för bilar.


Bra besked från skolans syo

Inte för att skryta.. men fick just höra att praktikplaten/"mitt jobb?" var/är grymt nöjda med mig. och har tidigare vart osäkra på att ta emot praktikanter. Men tar nu gärna emot mer för att jag visade att de kunde vara positivt ;D

Sitter i skolan..

Jag, Jana och Josefin sitter med varsin dator och skriver på affärsplanen till företaget. Känns som att vi håller på att komma på fötter ordentligt. Vi har redan fått 2 beställningar och vi ska snart ut på en mässa. Måste bara få lite med rikskapital sålda sen går de förhoppningsvis som på rels. Men ska inte hoppas för mycket, de är inte alltid lika lätt.


Fredag, Lördag, Söndag, Måndag

ojoj nu har jag en hel helg att skriva om igen. Ska försöka sammanfatta lite snabbt, är trött som en björn som ska gå i ide..? Har även en hel del bilder att ladda upp..

Fredag - Hälsomässan i sthlm. Dagen började så sjukt dåligt! orkar inte beskriva allt.. minns inte ens allt. men allt gick snett iaf! Mässan va mysig, fast inte riktigt som jag hade tänkt mig. Hade förväntat mig att få prova på massa roliga fitness tv-spel, men de visade inte upp ett enda tråkigt nog, de hade ju vart svin kul att få testa lite nya tv-spel ;) hur som helst, köpte en försenad födelsedags present till mamma och lämnade ut en av mina drömmar i ett dröm-träd. Vi fick även se en tjej som visade sina skills i poledance, fan va nice att kunna de.
.. gillar tanten i mitten!

Efter hälsomässan drog jag in till stan och mötte Kim. Vi kollade runt en stund. Innan vi åkte köpte han ett par jeans och en tröja till mig. iiih va gla' ja blev! När vi kom hem drog vi till Mats o drack lite, de va fett segt o ci drog hem till basse o sov relativt tidigt.
Lördag - Jag och Kim åker hem till mig, somnar, käkar, sen kommer basse och mackan o hämtar oss. Vi drar och hämtar "mongobussen" (en bil med 2 extra säten längst bak) tar med oss Mackan och Malin o åker till Uppsala och ser the other guys. Sjuukt rolig film (Y)
Tidsfördriv

Söndag - Börja med att sova hela dagen typ. Käka Pizza och sen dra iväg på Bio igen. Mackan, Basse, Kim, Jag och Ola tog oss till Uppsala för att se Due Date. shiiiet vilken jävla klockren film! har nog aldrig garvat så mycket till en film tidigare, tårarna bara sprutade. helt underbar, jag rekommenderar den till 100%
Innan bion utmanade vi varandra i air hockey. Roligt att förlora med 2 - 8 mot kim..

Måndag -  Skola.. seg dag. Gjorde i stort sätt inget nyttigt över huvud taget idag. har typ bara suttit och lyssnat på musik o ritat, för äntligen så gick jag lite idéer. Ibland får man ha såna dagar. Kiim drog och fyllde i tatueringen (vart super snyggt, bild kommer antagligen) Sen kom han hit med chips o dipp o vi kollade på K-9:P.I. (Y)

Hälsomässa i morgon

Gu va trött jag är.. idag va de jobbigt att dansa. I morgon blir de hälsomässan i älvsjö med klassen, sen in till centrum, möta kim och kaaanske shoppa.

P.S jag dör inom en snar framtid. jag har en blåsa i munnen som äter upp mig inifrån.. Farväl grymma värld

11e November

Skönt dag i skolan, suttit vid datorn typ hela dagen och lyssnat på nån grej o svarat frågor. Gjorde mitt första impuls köp på länge idag.. nyss. Köpte en svart väska, kommer säkert ångra mig sen när de behövs pengar. HAHAHAHAHA katten sprang precis in i ebbas vatten skål med huvudet före! Vilka intelligenta djur jag har.. Nä nu måste jag slänga ihop lite käka för att sen dra till dansen. Hade

Rebecca | Fiona

Jag har 2 nya idoler

Så jävla grymma! Pratar inte om musiken, men även den är bra. De har så grymma personligheter och jag älskar deras tänk! Älskar deras livsstil och deras attityd. Dom är precis vad jag kallar LIVSNJUTARE! <3

De här är inte kul..

Nu börjar de klia i fingrarna på mig.. har inte shoppat något på jag-vet-inte-hur-länge, de är inte så att jag brukar göra de ofta heller. men de är frustrerande när man behöver shoppa men inte har pengarna. Såg nyss att jag har gjort av med 1000 spänn den här månaden på Bio, godis o skit! klagar inte på bion, spenderar gärna pengar på att göra saker. men på GODIS?!?! de är inte okej! de är förjävla gott, men inte okej! för de hade jag ju kunnat köpt skorna och byxorna som jag väääärkligen behöver (A) Men på fredag blir de nog en snabb tur till sthlm för att köpa LITE nödvändigt och efterlängtat, sen blir de att vara rökfri och nykter resten av månaden för då är väl pengarna slut.
Extremt nödvändigt! måste fan va riktiga vinterskor.
Palla frysa, bli blöt och halka omkring. de går ju inte att gå normalt
ute med vanliga skor :s iaf inte för mig som inte alltid är den smidigaste

Vilken stjärna!

Why is this happening to me? haha klockrent

Men nu är de sovdags, gonatt

Snökaos

Ja tack! skulle inte sitta fel. Skönt att vara hemma och mysa när SL fegar ur :D men de sägs att de ska regna inatt och att snön ska försvinna till i morgon, de vore ju typiskt. men här sitter tjejen med otur så varför inte.

Utanför skolan, hatar att sluta skolan när de är mörkt..
känns som man vart där i en evighet

Vem fan vill frysa? då ser jag hellre ut som en eskimå!

Faaan också!

jag blir så trött att saker och ting ALDRIG vill gå min väg! På onsdagar har jag vanligtvis en lektion, sen 3 timmars håltimme och sen en lektion igen. Så i morgon så skulle vi få hemuppgift för sista lektionen så vi skulle slippa gå på den och då hade jag kunnat dra hem kl 12, överlycklig som jag va. men neeej då! då måste jag till banken på möte kl 2 med företaget!! så då måste jag sitta i skolan i 2 timmar och göra ingenting iaf! fan va sur jag är.. så jävla typiskt

8 November, datumet får mig att rysa

Idag är det 2 år sen du lämnade livet på jorden. Jag har dragit många långa texter om dig och jag kan skriva hur mycket som helst, men ikväll är de nästan tomt. För 2 år sen vid de här klockslaget mådde du antagligen som bäst. De va något som ingen kunde ta ifrån dig eller hjälpa dig ur. de va såhär de skulle sluta, vi önskade ett annat sätt men alla går inte att hjälpa. Hade jag vetat de jag vet idag hade jag lagt ner hela min själ i att försöka få dig att förstå hur mycket vi älskar dig, hur mycket vi önskar att du alltid skulle finnas här, hur mycket vi önskar att du kunde vara lycklig utan de som tog dig ifrån oss. Jag vet att de inte skulle göra någon större skillnad, för de va redan svart. För 2 år sen om ca en timme slutade du andas och allt som sagts och gjorts blev ett förflutet och fick aldrig upplevas igen. 

Kommer aldrig kunna sätta ord på hur mycket jag älskar och saknar dig


Så va vardagen igång igen

Yea, första skoldagen idag efter 6 veckor. Kändes bättre än jag trodde. Härligt att träffa tjejerna igen och de 2 grabbar som utgör 100% av klassens killar (Y) Skolan körde igång som vanligt, så de va bara att koppla på hjärnan igen. Fick tillbaka ett psykologi prov - VG niiice ! Men inatt fick jag sova endast 4 timmar eftersom jag inte kunde somna fören 2.. Så trött va jag, plus att jag är nervöst kissnödig hela tiden och va tvungen att gå får lektionen flera gånger, nu får de fan va ett stopp på de här! drar till sjukhuset inom en snar framtid igen och lämnar urinprov för 3dje gången under de senaste veckorna. drygt! .. Intressant?

Juste har jag sagt att jag är bäst? de tål att sägas igen, JAG ÄR BÄST. för jag lyckades laga kameran själv och sparade därför 2000 spänn. fan va teknisk jag är! Så nu slänger jag upp lite sammanfattade bilder

liten klätterställning..

Mc donalds innan saw 3D filmen

Skägg

Skägg


Basse älskar verkligen sin iphone..

I morse va de -9 när jag skulle dra till skolan, så de vart "myskläder"
Dvs 3 par tights och min älskade stickade tröja
Jag HATAR att frysa!
bäst att ta de säkta före de osäkra och klä sig tjockt

och alla dessa klassresor..

saknas som fan. Alltid lika roliga, men bäst va nog ändå Åland i 9an. varför jag kände för att skriva detta nu är för att Veronica la upp gamla bilder på facebook idag från när vi gick i 8an/9an.

Fan va tuffa vi va!

Kort sammanfattning

Ja hur ska man sammanfatta helgen.. alkohol i rimbo
fredag - söp hemma hos mats med häärligt folk
lördag - in till Norrtälje, Kim tatuerade sig. Basse, Alex o Mackan kommer förbi, dom drar till kina o käkar. Kim blir klar och vi drar också till kina där dom sitter kvar. Kim bjuder på mat snäll som han är (: Sen drog vi till mats i Rimbo igen och söp lite till.
söndag - jag o Kim har legat i sängen och glott film/sovit exakt hela dagen.

nu - Ta en cigg, Kolla film, Sova
imorgon - börjar skolan igen efter 5 veckors praktik och en veckas lov. kommer kännas skumt. längtar inte efter allt pluggande !
Släng iväg ett par sms till mig vettja för att muntra upp mig i den trista skolmiljön! .. nejdå jag överlever nog, de går rätt snabbt att anpassa sig igen.

Drygt..

nej nu är jag trött på att springa och kissa stup i kvarten -.-

Jag har tråkigt!

Fyfan va tråkigt jag har! har legat i sägen sen kl 9 då jag vaknade, har inte vart uppe och ätit än för jag har inte orkat göra nån mat :P men nu är de nog dags att göra nått att äta för annars kommer jag väl inte upp ur sängen på hela dagen.
"Middagen" med Erica igår va mega mysig. Hade en lång mysig pratstund med varsin kattunge i knät. alltid lika bra saker att prata om (: eller a, bra och bra vettefan.. men de behövs pratas om iaf. nog om de. bio igår kväll också "the social network" Näe ingen film för mig. Inte värd att se på bio. 200 spänn *poff* Men för övrigt är det ju alltid trevligt att gå på bio med dom jag går med. resan dit och hem spelar en stor roll, för de är de som är kul (: filmen är bara en bonus ;) nä nu blir de frukost/lunch ?

Date ikväll?

Helgen har vart knas.. Men nu tar vi nya tag. Mamma är i Norrland över dagen för någon jobbgrej, jag tror de va någonstans i Norrland iaf. Så jag är hemma och tar hand om hus och djur idag. Tvingade syrran att gå ut med ebba i morse så jag kände att jag inte hade någon anledning att gå upp. så jag pressade mig själv till att sova till nu.. dumt gjort.. nu är jag sjukt jävla seg.
Jag fick en bra idé och vart sugen på att bjuda Erica på middag här idag.. jag har bott här sen april och hon har ännu inte vart här.. de är illa :P så nu kör vi på en middag hon och jag tycker ja.. o syrran på hörnet. Så nu måste jag kila till frysen och kolla om de ens finns något att laga till xP C YA!

I need to believe

Behöver en fet förändring i min livsstil och mitt tänkande


RSS 2.0