Helg och måndag

Oj, jag vet inte vart jag ska börja, elr jo de vet jag,  jag börjar såklart med de första. och de va i fredags, Anders, jag, sandra och alex tänkte ut och grilla och dricka gott, de vart av men de vart ingen grillning eftersom att de regnade men vi va ute ändå för de va lagom regn och jätte mysigt, ja de ve riktigt lyckat, förutom att de regnade för man vart lite smått blöt och kall men de gick fort över. Vid 2 drog alex hem och jag, älskling och sandra gick och la oss, jag och sandra sov i tält eftersom att älsklings rum är så litet ^^ vi låg uppe och pratade till 4 medans älskling låg inne och sov sött :) sen somnade vi med, kl 5 vaknar jag av att jag fryser som satan och täcket är blött av all fukt från tältväggen, så jag kollar om sandra sover, japp de gjorde hon och så försöker jag sova, men de går INTE, så jag övervägen att gå in till anders och smsar sandra att hon ska smsa såfort hon vaknar så ska jag komma ut, men hon vaknar inte föräns 10.. trodde jag, hon hade vaknat en gång tidigare, men tvingat sig själv att somna om :P kl 10 kommer hon iaf in och vi äter frukost sen åker hon hem för att göra sig iordning och dra vidare på 40års fest, själv fattar jag inte hur hon orkade. ÄLskling och jag va helt slut och sega hela dagen, Marcus skulle ha födelsedagsfest i kärleksudden och va hade fört tänkt dra dit och gratulera men jag va alldeles för seg, jag är nog en sån som inte orkar festa 2 dagar i rad. SÅ jag stannade hemma i sängen med älskling och tog de bara lugnt och de va helt underbart. 
  
Söndagen vart lika lugn den, skulle egentligen åka till täby för att köpa ett par skor som jag är kär i men vi va alldeles för sega för de så vi stannade hemma och slappade och beställde pizza <3

I söndags fick jag oxå veta att min kusin har har kommit kl 3 på natten mellan lördag och söndag,eftersom att  min morbror och han tjej är på BB så får deras andra barn, roddan vara hemma hos oss, eftersom att han är alldeles för liten för att vara där. Ja så jag har fått en till kusin och jag vart jätte glad när jag fick veta de, hon heter Kira, något som inte alls va lika kul de va att hon är inte helt frisk. De blöder i hennes lugnor och hon andas inte själv, De ser riktigt illa ut, och idag fick jag höra att de har blivit vätte. När roddan föddes va han inte heller frisk, han hade vettska i lungorna och va oxå väldigt sjuk ett tag men han klarade sig och vart frisk och nu är han precisi som vilken 2 åring som helst, fast mkt gladare. Så de finns ett hopp om att de ska gå lika bra för Kira. <3

Idag va de servering i skolan för första gången den här terminen och de va tallriksservering. De va väldigt nervöst innan de kom gäster, men allt flöt på, de som va tråkigt va de att de kom typ inga alls, maud (våran lärare i servering) sa att de brukar vara lugnt på måndagar, men de va inte lugnt, de va nästan dött. jag fick en gäst på hela dan och de va 3 till som fick 2 gäster var. så vi hade inte mkt att göra, vi hängde i baren och drack te och kaffe, efter de hade vi massage, lika kul som förra gången :)
 
Efter skolan gick jag, sandra och moa gick till mcdonalds och åt för sen skulle jag gå och göra prov och uppkörning för moppe förarbevis och jag skulle inte hinna åka hem och äta innan. Alla rätt på provet och efter körningen så sa han att allt gick jätte bra. hehe "du är cool" sa han oxå :D så då va de klart, i veckan ska jag få förarbeviset, då är de bara att dra ut på vägarna.
I morron ska jag och sandra åka in till sthlm, hon ska kolla percing och jag ska leta efter dedär skorna som jag är kär i :P Nu är jag jätte trött, tänkte kolla på en film, sen sova. I morron är de oxå servering igen, hoppas de kommer fler gäster. Gonatt :)

17 år

Jag har slitit ut så många skor 
i en stad där ingen längre bor

27/08-09

Att de ska vara så svårt att börja laga min (och alla andra glutenalärgikers mat) samtidigt som de andras? idag va jag riktigt hungrig och fick sitta och vänta på maten jätte länge, samtidigt som alla mina vänner sitter och äter och är istortsätt klara när jag får min mat och då sitter de ju och väntar på mig. jag tycker inte att de ska behöva vara så i en skola, spc inte i en hotell och restaurang skola. Då vart jag på riktigt dåligt humör iaf. jag har vart ganska lätt retad idag och dedär steg mig åt huvudet och typ gjorde mig sur nästan hela dan :/
Nog om de nu, lite skojj vart de iaf, sista timmen på lektionen skulle vi gå en promenad eftersom va hade haft turism heela dan, d.v.s ca 5 timmar. då tog jag fram kameran som jag lånat av älskling och filmade lite. men batterrierna va nästan slut så de vart bara 3 klipp. skulle vilja lägga upp dom här men vet inte hur man gör riktigt, kanske löser de sen men idag orkar jag inte, jag älskar att filma och bli filmad, de är ett så roligt minne lixom, bilder är oxå kul. Men att filma blir så mkt mer, man får med exakt hur alla va då och då, så kan man kolla på de om några år elr i morron :D påtal om bilder och filmer så ska jag snart skriva ut en hel del bilder, sådär när man skriver ut från digitalt till vanligt, vill sätta upp massa bilder på väggen :)
  
Sen va jag, sandra och elin bara tvugna att ta lite kort :)

Efter skolan åkte jag hem till älskling för att hämta moppen. För att sen åka hem och laga mat :)

Bara för att älskling larvar sig <3

Nu åkte mamma och sofia ner till christians grav, jag orkade inte förlja med idag,
de va inte länge sen jag va där sist, tycker mest om att vara där själv. när dom kommer
hem ska vi spela kort ^^
Imorron har vi massage lektion i 3 timmar, de kommer blir jätte kul
och härligt eftersom att vi får massage oxå :D

Lillasyster flyttar hemifrån

Japp, min lillasyster på 12 år säker ifrån och har blivit jätte konstig. tidigare ville hon inte äns sova hos sin pappa efter att mamma och han skildes men nu, i går så bestämde hon sig för att flytta till honom. hos oss vill hon inte bo längre och mamma är helt knäckt. Jag tror inte att hon är så jätte seriös, hon kommer kanske, förhoppningsvis ändra sig. Förövrigt har hon borjat trottsa nästan allt och alla. hon skriker och gapar och gör allt för att vara irriterande. absolut så förstår jag ju att de är nån slags trottsålder, men de har hon typ inte haft nån gång förut. Jag kommer sakna att inte ha någon att bråka med, någon att irritera. Nu förstår jag iaf hur min pappa känner sig, eftersom att jag inte bor där borde han ha vart lika knäckt som mamma är nu, fast kanske ändå inte eftersom att de alltid har varit så. jag har aldrig bott där, bara nångång sådär nån helge men de va länge sen, de är svårt att färklara varför jag inte bor där eftersom att jag inte vet de själv. jo jag kanske vet på ett ungefär, pappa är ganska barnslig och ska tjaffsa om småsaker, har vi diskussioner så blir han lika gammal som jag, 17 och iställer för att försöka förstå och vara vuxen ska han komma med motargument. En gång glömde han min födelsedag :P Och ibland känns de inte som att jag känner honom eftersom jag nästan aldrig va med honom när jag va liten. Men nog om skitsnack, jag älskar min pappa och saknar honom ofta. Vi ska nog försöka ses oftare. Hoppas bara att syster ångrar sig och inte flyttar för jag behöver nån att bråka med ;)
Nu har jag idrott så måste gå . tjao

25/08-09

Sitter i skolan och ugglar, de är en timme tills nästa lektion börjar och de är religion.
och sandra tycker att jag är dålig på att uppdatera, Jag kan inte förstå :P
de är jag inte kvällarna går så jävla fort nu efter att man kommit hem från skolan
så man hinner lixom inte. Har fått så jävla dåligt schema!!! hatar de, 1:orna slutar
12 på  måndagar och är  lediga hela fredagarna, och vi 2:or går fan till 16 nästan
varenda dag. SURT! På fredag ska vi ha så jävla kul! Om ni bangar i
helgen så vet jag inte va jag ska ta mig till :(

Halvblodsprinsen

I helgen har jag vart med älskling, vi har städat ur bilen han ska köpa och bakat :) För första gången som jag bakar sockerkaka så vart de lyckat, de gjorde v bra älskling. idag har jag vart på bio med mamma och lilasyster och sett nyaste harry potter. den va helr okej men lite seg, jag somnade i 5 minuter, har aldrig somnat på bio förut :P men de va faktiskt inte för att den va seg utan för att jag gick upp tidigt i morse. 

Girl power

Första skolan, helt okej, nä bara skojja, skit kul! jag vart så klad när jag träffade moa och sandra och vi skrattade nästan åt allting. Elin slarvade bort sina nycklar första dan, som tur va hade hon en väldigt spc nyckelring så nu vet hela HR vems nycklar de är om de försvinner igen. Ny klass, nästan bara tjejer. vi är 29 st, jag har nog aldirg gått i en så stor klass förut, typ 5 av dom är killar. vi slutade halv 11 iaf och i morron ska vi göra nån bild lek runt hela stan elr nått sånt. va ska gå 8½ km iaf, de är allt jag vet säkert. när jag slutade idag gick jag på stan med sandra och felicia en stund sen jobbade jag till 7. Hann inte äta frukost i morse, fick ingen lunch i skolan eftersom vi slutade så tidigt och middan vart vid halv 9 eftersom att jag jobbade. då va jag hungrig lite glass låg ju i magen förståss :P Nu är jag jätte trött, kommer somna på en gång Gonatt!

Elins nyckelring

Skolstart

Om ca 30 minuter sitter jag på bussen påväg till skolan,
fast ja har ingen aning om när jag börjar.

Sthlm

De vart inget uppdaterande i går för jag kom hem 10 och va helt slut så jag gick och la mig direkt efter att jag ätit "middag"
De vart inga skor igår eftersom att de jag ville ha va slut och dom skulle få in nya om 2 veckor. Men de vart en hel del annat, förföra året va jag och Erica i sthlm och shopade nästan varenda dag efter jobbet och då hittade vi dröm inrednings affären! In och finn heter den och är helt underbar på design och inredning, jag bara älskar den och handlade riktigt mkt igår, och de bästa är att de är så billigt! tyvärr har dom ingen hemsida där man kan beställa saker utan bara där man kan se öppettider. Där köpte jag iaf jätte mkt och jag älskar alltihop.
  • 3 små tavlor (15 kr styck)
  • En ram som de står LOVE i och i bokstäverna har man bilder (25 kr)
  • En ram som man sätter in 4 olika bilder i och över bilderna står de FRIENDS väldigt fint (15 kr)
  • En jätte fin anteckningsbok som papprerna är ihop SNÖRADE i och har tjocka fina blad (15 kr)
  • En dekorations elefant (69 kr)
  • En filt (59 kr)
  • En långarmad tröja från gina (149 kr)
  • En stickad tröja från gina (149 kr)
  • Ett halsband med ett piece märke på från punktshop (69 kr)
  • Ett armband från punktshop till Anders (49 kr)
  • 2 dekorations kameler från berry (14.50 kr styck) på rea
  • Ett vitt långt linne från Jc (39 kr) på rea
  • Ett doftljus från mique (59 kr)
  • 4 ice shot glasses former från mique (49 kr)
Sen åkte vi hem med kvart över 7 bussen från sthlm och jag va inte hemma förän 10. Idag ska jag och älskling sätta upp alla tavlor, doftljuset har jag redan tänt och de luktar himmelsk i mitt rum :)
   
Juste ja, vi gick ju till en jätte rolig affär som har jätte gamla kläder, 
stora klänningar och roliga dräkter, den heter beyond rento. 
Dit har vi gått 2 gånger och den här gången provade jag
 en jätte söt prinsess klänning.


Idag skulle egenltigen jag, älskling, sandra och alex dra ut nånstan och göra upp en eld
men med tanke på att regner står som spön i backen så va de nog ingen som va spc
taggad förutom jag men när jag fick reda på att jag hade moppekurs iadg så skulle vi inte
kunnat börja föräns kl 10 så de vart inget, de får blir en annan dag när de blir bättre väder.
Idag va de dessutom sista moppekursen nu är de bara prov och uppkörning kvar.
I morron ska jag jobba med Erica <3

Jordgubbar med choklad!

 

Igår va de voice 09, de hade jag helt glömt bort men sandra påminnde
 mig genom att fråga om jag skulle hänge med henne dit. 
Klart att jag skulle följa med, älskar ju voice :)
 Men såklart så kunde jag inte.
 de va synd, för de hade vart väldigt roligt.
Påväg hem från jobbet kilade jag förbi kryddan och köpte 
jordbubbar och choklad för att mysa med anders senare på kvällen.
 Hade faktiskt inte testat smälta choklad och doppa jordgubbar
 i förut men de va riktigt gott så vi gjorde de idag igen :D
Idag har jag oxå jobbat och i morron ska jag och Erica
ta oss en sväng till sthlm, jag ska troligtvis köpa skor.
Uppdaterar förhoppningsvis imorron kväll.
 

Shopaholic

Igår bestämde sig jag och älskling för att grilla, så vi åkte in till norrtälje och köpte engångsgrill,korv,cider,chips m.m sen gick vi upp till en höjd där man såg nästan hela finsta och satte igång att grilla. De va jätte gott och mysigt, men smarta som vi är så glömde vi ta med vatten att släcka grillen med som tur va så va anders kissnödig så han fick kissa på grillen så den slocknade :P vid 10 vart de kallt och vi va klara så vi fick hem för att kolla på en film och äta upp chipsen. De vart Rat race och sen sova.
   
  
Idag åkte vi hem till mig kl halv 12 för att rasta hundarna och sen har vi bara tigit de lugnt tills jag satte mig vid datan och vart helt tog suger på att köpa nått så jag gick in på Hm's hemsida och hittade ett par söta skor som jag ville ha och ta de i "varukorgen" sen vart de lite mer än så, de vart en väska, en sjal, ett par örhängen och tre par trosor :) de vart 2 dagslöner :/ men sånt får jag leva med när jag blir såhär shopgalen ska nog köpa en tröja från gina för 200 oxå när jag betalat de från HM. men såklart såva skorna i min storlek slut, precis sm vanligt så de kommer inte föräns v.35
Imorron börjar jag jobba 9 och jag förstår egentligen inte varför jag sitter uppe så sent när jag ska upp så tidigt, kanske för att älskling är här. imorron ska jag iaf jobba i 12 timmar tror jag för erica jobbar efter mig och jag vill va med henne oxå :D Nu ska jag och älskling kolla på "och så kom polly" och äta chips <3

Jaga vildsvin

Igår jobbade jag till kl 9 på kvällen, de va lite synd eftersom att norgefolket va hemma hos oss, men sånt får man ta ibland. jag är bara så glad över att jag ens har ett jobb. vid kl 8 kom Erica och gjorde mig sällskap ssista timmen :) Sen stängde vi och jag åkte hem. Hemma så hade de redan ätit och spelar kubb. Dom hade med andra ord bara latat sig medans jag jobbade. så jag fick äta själv, men de va gott som tusan, pontus hade grillat (Y) 
  
Sen satt vi och drack, skrattade och pratade länge tills Anna, Lisa och vilde vill åka in till mobergs för att träffa några kompisar. Pontus, Henrik och Roger orkar inte så de stannar kvar och sitter med oss. Pontus gick iofs och la sig direkt när tjejerna åkte för han vart typ sur på vilde :/  De va iaf riktigt kul även fast dom åkte, men de hade ju vart roligare om de stannat. Vi satt och pratade om Rehab av nån konstig anledning och sofia undrade va de va "dagis för dumma vuxna" va henriks svar :P Sen började vi prata om Elsa och på sa henrik "Den lycka som Elsa ger mig är obeskrivlig" och de tycker jag va fint sagt. Efter nån timme ville Henrik ner till grustaget och "jaga vildsvin" Roger tog de nog inte så seriöst så vi satt kvar en stund till sen gick vi andra och la oss förutom henrik och roger som drar ner till grustaget för att "jaga vildsvin" stup fulla. Med sig har dom sterion, sen hoppar henrik i vattnet med kläderna på men han tycker att han är förståndig som går upp igen och tar av sig kläderna för att bada med. Sen ska de tillbaka hem igen och då har tjejerna kommit hem och försöker smuga på henrik och roger, och de gick tydigen bra sen blir lisa och anna islängda i våran pool.
Tillslut går de och lägger sig.
  
Tagen efter är alla mer än bakis och de va varmt som fan så vi drar ner till grustaget för att bada. De va jätte skönt i vattnet. och alla vaknar lixom till av de. sen drar vi hem igen och då måste dom börja åka hemåt, eftersom att de tar 8 timmar med bil och alla skulle jobba dan efter. Anna och Elsa stannar eftersom att anna ska tatuera sig i morron och åker hem på onsdag.
  
Idag Skulle egentligen mamma börja jobba eftersom semesterna är slut men både hon och sovia har fått maginfluensa. Inge vidare roligt. Hoppas att jag inte blir smittat, de är så hemskt att ha de, jag tycker synd om dom. 
Och isabelle har åkt till cypern, ville ju träffa henne innan hon åkte! Aja nu ska jag väcka min älskling för jag tycker inte att han ska sova mera ^^ <3

08/08-09

Nu har Norge folket kommit, de kom igår kväll/natt runt kl 
12 och då satt vi uppe till 1 och pratade och dom drack öl.
Nu skulle deom iväg och bada och jag ska in till norrtälje
och jobba, men innan de ska jag till anders och se om vi
får igång moppen. Efter jag har jobbat ska jag hem och
då ska vi grilla om dom inte redan gjort de då :P

En hel del

Hej nu va de hundra miljarder år sedean jag bloggade, så de blir lite smått och gott!
Älmstanatta den - Jag, Erica och ankan jobbade i gästhamnen och de va inte alls planerat att jag skulle till älmsta men dom skulle dit och då vart jag oxå sugen på att göra nått, när vi har slutat så åker jag hem för att äta och de andra åker i förväg sen så fort jag kommer in till älmsta träffar jag min pappa sitta och äta med sitt ex som jag aldrig hann träffa xP sen möter jag erica och några som jag inte minns just nu vilka de va. och vi går vidare, vi går ner till rasmus som bor 30 meter från där marknaden va och Erica springer iväg lite då och då sen när jag väl fick tag i henne släppte jag aldrig. vi gick runt hittade en konstig snubbe som va 20 och vart förälskad i ericas händer och tjatar om att hon är så söt ^^ så då hoppar jag fram och säger att hon är min tjej så han kan lägga av på en gång, men han ger sig inte, vi säger hejdå iaf och går vidare, då träffar jag jocke som är skuldig min älskling 500 spänn så jag stoppar honom och tar hans nya nummer, sen går vi vidare igen och erica tappar sin töjning :( kl halv 12 åkte jag och erica med sista bussen in till norrtälje som istort sätt alla som va på älmstanatta gjorde. sen åkte jag hem till älskling och mös <3

03/08- Skulle jag jobba igen och mamma och syster skulle in för att shoppa så jag följde med dom in för att slippa åka buss och vi går in på HM för jag tyckte att jag behövde en ny BH väl inne i provrummet så blir allt svart och tyst "va i helvete" så har ström-helvetet gått! de va gaaanska mörkt i provrummen så de va bara att ta på sig kläderna igen och gå ut tillsammans med alla andra som de skjutsade ut. utanför butiken märker vi att hela stan har slocknat xD men efter typ 10 minuter tänds de igen och jag köper de jag skulle ha och går vidare till hamnen för att jobba.
Senare fick jag ochså reda på att Anna, Henrik, Elsa, Pontus (christians kompis som han delade lägenhet med) Vilde (pontus tjej) Lisa (christians dåvarande tjej) och nån kille som oxå kännde christian skulle komma i helgen och att pontus,Vilde,Lisa och den okända snubben ska sova i min stuga, så jag är stuglös i helgen, jag får altagligen sova inne hos mormor och morfar. Dom ska komma hit för att gå till christians grav för de sankar homom och för att Lisa ska flytta till england och de tycker jag är jävligt sorgligt :(

05/08- Då va de gravsättning. Vi skulle gravsätta christians urna, de va bara jag, mormor, morfar, sofia och Anders (min morbror) som va med, resten klarade inte riktigt av att vara med, de ville inte, och jag förstår de, de va jätte jobbigt!! de va verkligen ett sista farväl, men begravningen va nog ändå värst. Vi stod där iaf länge efter att han hade sänkts ner i jorden och ingen kunde hålla tårarna inne. Nu är allt gjort och nu får han vila! Nu kommer jag nog ofta gå till graven.
Egentligen hade jag och mamma bestämt att hon, jag och sofia skulle gå på nya harry potter filmen men vi ska ta de i sthlm en annan dag istället. Så jag jobbade i gästhamnen med Erica och anknan iat och de va väldigt lugnt, nästan ingenting hände. Under dagen hade Ericas råtta rymt så jag bestämmde mig för att hjälpa henne att leta efter att vi slutat jobba och matila och alexandra skulle oxå hjälpa till men dom tycker att han är läskig så jag och erica skötte de, när vi hade letat och inte hittat skulle vi ta en paus, jag stannade kvar i rummet och gosade med leon och erica gick upp till dom andra en stund och så fort de vart tyst så hörde jag att nått kraffsade på någonting och jag tyckte att de kom från byrån så jag häntade erica och vi kollade och de va råttan som hade smitit inbakom en låda och lådan gick inte att ta bort så vi fick locka fram honom när han väl va framme fick vi inte tag på honom för han sprang vidare i rummet, under soffan, bakom sängen, tillslut fick vi tag i honom. och vi fick upp på balkongen och rökte och drack nån öl. körde öl spelet en stund och sen fick vi ner till ericas studsmatta på gården och satt där, pratade och srattade, efter ett tag behövde jag ladda mobilen, jag och Erica gick in för att göra de sen la vi oss i sängen och den va så himelskt skön så vi fastnade där en stund, vi låg och pratade en stund och sen gick vi ut till dom andra igen och då skulle alexandra dra och matilda skulle hem så jag och erica gick och la oss och pratade en timme till innan vi somnade. de va riktigt msyigt, jag har verkligen saknat dom alla tre <3

06/08- Idag gick vi upp och Erica duschade sen tog vi bussen till busstation för jag skulle hem, va tvungen att städa eftersom att de ska bo en mamma folk i min stuga i helgen. De har jag iaf gjort nu och nu ska jag duscha och åka till anders :) <3 Nu har han bara en dag kvar på jobbet av 4 veckor. Egentligen skulle han jobba en vecka till men med tanke på att han har fått rensa ogräs i 2 vdckor snart så förstår jag att han inte tar den sista vekcna. själv så tycker jag att man kan varijera lite när man delar ut arbetsuppgifter.

(hade skrivit helt fel på vildes namn, hon heter vilde och inte tuva. jag vettefan va jag fick tuva ifrån :S Vilde är så jävla fint så man glömmer bort de ^^)

RSS 2.0