Crossover

Igår gick jag till skolan och gjorde ett prov sen fick jag gå :D och de känns som att de givk bra på provet oxå. så efter skolan åkte jag hem till älskling och solade lite. sen va de bara att åka till norrtälje igen för att träna inför dansuppvisningen på crossover. efter träningen gick jag ner till parken och fixade mitt V.I.P armband ;D Sen gick jag runt i parken och träffade massa folk som satt och hade de riktigt msyigt på sina filtar. De såg trevligt ut, men jag hade ett jobb att göra :P närå, men dricka kunde man ju inte för då skulle jag inte fått komma in på crossover igen. kl 19.50 så ta de dansuppvisning. först va jag inte ett dugg nervös, men isabelle och Linnea va där och "stöttade" mig med att säga att dom va jätte nervösa. så 5 minuter innan uppvisning va jag skit nervös :P men uppvisningen gick bra förutom att 2 i gruppen ramlade, men de va de nog ingen som såg ;) senare på kvällen skulle christian wals spela!!!! och jag ville verkligen se. Men helvetes fan jag va så hungrig och frös så jag kunde inte. riktigt synd för jag tror att de hade vart mysigt som fan :) ÅKte hem till älskling istället och värmde mig <3 De va nog lika mysigt de :) kollade på crank 2. mega bra!!

Idag skulle jag träffat sandra H, Sandra och moa, längtat som bara den ! Men de vart inte riktigt som planerat, ingen av sandrorna kunde :( uusch va synd. såg fram emot de! så idag ska nog jag och älskling ta tack i stugan igen och måla klart taket. Sen ska jag få good mat ikväll :) Sen ville mamma ha mig hemma. Hemmakväll för första gången på länge :P imorron ska vi måla de som vi inte kommer hinna klart idag, och sen kl 1 skulle farmor komma med en tidig födelsedagspresent :D <3

Shoppingsugen

Sitter i skolan och plugga helt ensam som alla andra dagar den här veckan :P i morron blir de prov i ideologier, jag tror att de kommer gå ur vägen :) Efter skolan ska jag med älskling ner på stan och köpa nya piercingar, funderar på att kila snabbt in i guldaffären och kolla lite mer på klockan jag förmodligen snart köper :)
måste bara bestämma mig säkert för vilken  jag ska ha.
På söndag ska jag och älskling sätta fart med att
måla igen så att de blir klart nån gång.
Sen skulle farmor komma med en födelsedags present. kul kul :D Är riktigt nyfiken.
förhoppningsvis så ska jag åka hem till Moa i
helgen oxå och se hennes nykläckta kattungar ^^
Vi får hoppas på fint väder oxå så kan vi sola <3
Jag är så sjukt shoppingsugen!! Vill bara jobba och få massa pengar..
och en liten smula hör inte av sig.. jag blir så trött!


Råttöverraskning

I söndas åkte jag en sväng till pappa, åt midda och spelade wii. mysigt, mysigt. Sen fick jag sjutss hem till älskling och sov där, ännu mysigare (A) De är jätte mega tråkigt i skolan för alla mina vänner är ute på APU, men inte jag, jag får sitta i skolan och plugga. de går bra som fan, men de är hilma tråkigt utan mina flickvänner :P <3 Måste sätta fart med stugan nu efter som att jag just fick reda på att jag ska passa 2 råttor i 9 dagar när Erica åker bort på peace and love. Är väldigt ledsen för att jag inte ska med dom dit :( vill oxå, vekligen. men vart jätte glad när Erica frågade om jag kunde ta hand om hennes bäbisar medans hon är borta. så de va ju en liten mysig tröst<3 Tack Erica :D Elr nått. Men så nu gäller de att bli klar med stugan, för jag får inte ha dom inne hos mormor och morfar där jag bor nu :P höhö. Igår åkte jag hem till älskling efter skolan, köpte glass påvägen dit. vi bakade sockerkaka, typ sådärän kl halv 10 på kvällen och sen gjorde vi glass med varma hallon! SMASKENS! Mysigt som fan va de. Älskar dig älskling :)  
De va värst va jag använde ordet "mysigt" mycket i detta inlägg xD Fast de va väl ganska mysigt :) Nu ska jag plugga, Pusshej

Bio

I onsdags skulle jag och lissan till sthlm för att träffa Carro men de vart inte så utan vi åkte till croneld istället. Där va moa och vi 3 hade kul i köket typ hela kvällen. älskar er :) De va jätte varmt i sthlm hela natten, cid kl 20 över 1 skulle jag och isabelle till tunnelbanan och vi hade inte vart i dedär området förut så allt va nytt och de va varm så de känndes nästan som att vara utomlands, de va härligt! bussresan gick bra, när vi hade klivit av bussen så skulle vi få skjuts av baxter. Men vi ser att bilen ryker utav bara helvete och startar inte. så där står vi.. mitt ute i ingenstans kl halv kvart över 3 typ. jävligt tur som vi hade så kom en bil och frågade om dom kunde hjälpa till och vi frågade om sjutss till finsta, och de fick vi. Väl framme i finsta så väcker jag älskling och får komma in. Riktigt härlig känsla när man kryper ner i sängen intill honom, de va varmt och tryggt. Nästa dag va de bara att gå upp, åka hem till mig och börja måla, vi har kommit väldigt långt. men jag har fortfarande beslutsångest vad de gäller att välja färger och sånt. 

Idag har jag vart på Bio med lillasyster och sett hannah montana the movie :P innan filmen började trodde jag att jag skulle dö! de kommer 2 10 åringar med märkes kläder, bakslickat hår och inte så lite parfym! De sätter sig bredvid oss och skriker och gapar åt allt som va så hilma "roligt". Filmen har inte börjat och en utan ungarna ber mig stänga av mobilen medans dom själva sitter och skriker och jag ville bara tala om att om han inte blir tyst snart så spikar jag upp honom på väggen... Men filmen började och dom tystnade. Den va inte lika bra som jag föreställt mig, men helt okej.

Fan va jobbigt de är att bo här ute nu. Man känner sig så låst. men vad kan jag göra åt de nu. pengar, pengar, pengar...

På tal om ingenting :)

I fredags var de fest hos Erica, födelsedagsfest. <3 jag hade beslutsångest hela dagen eftersom jag lovat att vara med 2.. dumma mig. men isabelle ville till rix fm och de verkade tråkigt där för de skulle tydligen bara vara svenksa tråkiga artister. Efter mkt tänkande fram och tillbaka så åkte jag till Erica för att jag faktiskt lovat henne först och dessutom var det en FÖDELSEDAGSFEST :) men eftersom att de inte va så himla jätte planerat att jag skulle dit så hade jag inte köpt nån present (skäms)! Men jag planerar såklart en present :) iaf så drog vi hem till Erica och alla va mega söta i sina pirat kläder (juste glömde säga att de va en piratfest och jag va inte så jätte utklädd eftersom att jag inte va så berädd på att åka dit :( as tråkigt för alla va jätte fina och de ville jag med vara :P) De va jätte mysigt hos Erica iaf, vi grillade och drack bål. Såklart så sjöng vi ju för Erica oxå, allihopa, de va riktigt fint faktiskt. mitt i låter typ så började hjalmar brinna!! ingen tog de så allvarligt först och garvade. När han fått av sig tröjan som brann så slocknade den och han förklarade att de inte va meningen att den skulle börja brinna. Han fick en salva mot brännsåren på magen men de hjälpte inte, så alla ville ringa ambulansen, men hade vi gjort de så hade hela festen vart slut, så nån fixade någon som kunde köra honom till akuten, jag har inte hört något mer om de än, men jag tror allt gick bra :) festen fortsatte och de va jätte trevligt ! Puss Erica, måste göras om!! Senare på kvällen/natten fick jag skjuss hem till älskling av baxter. jag vart inte ett dugg trött först, men dum som jag är somnade jag efter ett tag iaf :( Nästa morron vaknar jag av att älskling ligger och skakar! jag är så trött så reagerar inte så mkt på de, trodde bara att han frös. han går in på toan och är där ett jävla ta och jag bärjar undra om han somnat. kollar på klockan.. 06.30 typ. de visade sig att han inte alls modde någe bra och spydde. första tanken va att han hade fått magsjuka, stackarn<3 Jag tog hans om honom hela morronen, de va lite obehagligt och läskigt, eftersom att jag oftast inte tål att folk spyr, men allt gick bra. Efter att han fått lite frukost i sig vid kl 10 typ så vart allt bättre. han somnade en stund och vaknade pigg och glad som vanligt. de visade sig att han bara inte ätit ordäntligt, då kan de gå som de gjorde. Den lördagen gjorde vi inte så mkt, bara myste :) lite senare på kvällen tog jag en stäng in till norrtälje för att gå en promenad och snacka lite med Lissan sen åkte jag tillbaka till Anders och sov där igen. 
Hihi nu har anders och jag sovit hos varan en hel vecka :P typ varannan hos mig och varannan hos han <3 Igår började arbetet med min efterlängtade stuga!!! vi började lacka takkvistar för att snart kunna börja måla :D jag hoppas de går fort nu!! jag längtar ganska mkt till att få flytta ut. idag ska vi fortsätta :)

  

Btw så har jag börjat filma lite nu som jag ska att jag skulle. Riktigt roligt faktiskt! :)

Jag är så jävla trött på att texten på denna blogg cpar hela tiden.. ser jätte bra ut när man skrivit klart men när de publicerats så ser den cp ut... ville bara säga de :)

Speed up

Igår kunde jag ha haft sovmorron till halv 11, men eftersom att min skola är sämst på att informera om saker och ting så fick vi inte de. Utan vi fick kolla på ratatouille istället.. de va riktigt segt eftersom att jag sett den massa gånger och 
sandra gillade den inte heller så vi drog till flygis och köpte godis :) 
Efter skolan gick jag, sandra och moa ner på stan
och jag köpte nya armband, en foundation och så hittade 
jag min dröm bikini så jag köpte den med.. och nu är mina
pengar slut -.- Åkte hem till Anders en stund efter 
de och då ringde Lars och frågade om Anders ville repa och vi
åkte dit och va där ett tag. De va trevligt, 
men sen skulle jag tillbaka till norrtälje för ett möte på En liten smula. 
Ganska mysigt, fick tacos och marängsuisse, Sen kom en tjej och pratade om make-up i typ en timme. Skulle få kolla schemat sen men de va så många som skulle göra de så jag gjorde de idag istället.


Idag hade vi datakunskap hela dan och de 
va jag inte spc taggad på, men de gick väl bra de med. Korkad som
jag är så tappar jag bort nyckarna idag oxå :P
 fick typ panik och ville knippsa låset direkt och vipps så ser jag 
att jag hade låst in nycklarna i skåpet xD 
Efter skolan åkte jag, sandra och sandra ner på stan en stund 
och jag gick in på en liten smula för att kolla mitt schema, 
De va lite surt för jag fick bara 8 dagar av 10 veckor. 
Men therese sa att de blivit något fel och hon ska ringa 
mig i morron och lösa de :) Nu sitter jag hemma hos 
Älskling, han kom och hämtade mig på världens minsta
 Ciao :P Och nu ska vi kolla på bröllops duellen :)

Måndag 11/5

Skolla idag. Riktigt segt i början men på idrotten
hade iaf jag, moa och sandra skit kul.
Gelt galet va speedad jag va ;D men sen
vart de kallt och man vart stel.. mindre roligt.
Efter skolan åkte jag hem till älkling och
hämtade lite saker sen har jag bara vart hemma
och laddat upp bilder på bdb som en tok
eftersom att Sandra tjatar så jävla mkt om de.
så Sandra varsegod! Har gjort klart
en uppsats också och de känns bra som fan. 
nu har jag typ bara 9 uppsatser och prov
kvar att göra på några veckor... xD Jag kommer dö?
Dessutom har jag kommit på att jag vill filma!
typ ta med älsklings filmkamera till skolan och
filma lite, fan va kul. bara ha som minne typ..
aa elr nått. för jag tycker att man filmar för lite..
man tar egentligen för lite kort också. man lever
bara engång!! då kan man väl ta vara på de och
spara skiten :D Puss på er, nu har jag suttit
vid datan i flera timmar och min rygg gör sjukt ont.


Bilder är för alltid minnen

Kollar bland gammla bilder. De är helt sjukt va mkt vi har vart med om Erica <3
de finns hur mkt fina bilder som helst, de tar aldrig slut och jag saknar att mer
och mer för varje bild jag ser. Vi har gått egenom mycket, både bra och 
dåligt. Våra bilder är minnen till 100%
och jag kommer aldrig glömma något! 




Moviemainia

I Fredags va jag hos olbe med moa och Mattias, sen kom Alex och croneld en stund men dom drog ganska snart
och då lagade jag och Moa mat. Felix kom förbi en stund och åt lite med oss sen kom Lissan och Felix drog.
Senare på kvällen drog oxå Moa sen sov vi andra kvar där. Lissan sov typ ingenting :P men jag sov så gott och vaknade
tidigt och lissan o jag drog hem till henne för att äta en ordenklig frukost innan dansuppvisningen. Va skit närvös i
flera timmar och vart dubbelt så närvös när jag såg att hela aulan va fullsatt med folk! de va 13 uppträdanden, och isabelles grupp va 3:a på listan :P dom va riktigt duktiga <3 Väl uppe på scen så tänkte man knappt på att de satt folk och sittade efter som att man inte såg nån utav dom, de va kålsvart där dom satt ^^ och skönt va ju de.
 När vi dansat klart så ställde vi oss högs upp i aulan och tittade på dom andra och då vart man bara sugen på
att gå upp på scen igen, för de va kul som fan :) Känns skit jobbigt nu att dansen är slut :( men jag ska lätt fortsätta!
och dessutom har vi ett uppträdande i parken den 29 maj :D längtar! men kommer säkert vara lika nervös då.
När hela Moviemainia (uppvisningen) va klar så gick jag och Anders och handlade lite gott till kvällen och sen fick
vi springa till bussen. hemma hos älskling kollade jag på tv och han försökte fixa datan som helt hade cpat upp sig...
typiskt! sen myste vi lite framför tv och sen va jag så jävla trött så jag somnade hur lätt som helst. 
idag fick jag sova länge :) och de va riktigt skönt. sen har vi bara slappat hela dan och nu sitter jag
 hemma och ska snart börja plugga som en tog :(
P.s snart blir nog bloggens design bättre :)
Saknar mitt blonda hår lite..



Uppdatering

OJoj nu va de länge sen jag skrev, så jag tänkte uppdatera dom här dagarna lite.
Lördag- Träffade Isabelle och vi skulle ner till parken men kom inte enda ner utan stannade på ett berg ovanför och så kom Mattias, Olbe, Felix, Nathan och Moa dit. Då tände vi en eld och satt där en stund och chilla ^^ sen skulle Felix och Moa dra och träffa nån som skulle köpa öl åt olbe tror jag och så kommer dom tillbaka med massa folk bland annat Matilda och Alexandra, sen kom oxå Erica :D Vi va där i nån timme till sen släckte vi elden och drog vidare ner till parken där vi va en stund sen åkte Isabelle hem till baxter och kvällen tog slut. lyckat :)
Söndag- Inte lika lyckad dag. vaknade och åkte hem till Anders och pratade lite, de slutade med att vi gjorde slut :/
Måndag- Vanlig skoldag, Sen ner på stan och köpa födelsedags present till sofia som fyllde 12 år :) Hem på kalas med släkten. Gott och mysigt :)
Tisdag- Skola, Sen åkte jag och Sandra ner till station sen åkte jag samma buss som henne en bit för jag skulle hem till olbe och jag har inte haft så kul på en buss nån gång tror jag :P
Onsdag- Skola sen hem till Olbe en stund igen och sen hem lagom till maten.
Torsdag/Valborg- Skola, sen drog jag hem till isabelle där vi grillade med hennes 2 systrar och hade trevligt, efter de gick vi ut och träffade Nathan, Olbe, Mattias och Maui. vi gick runt lite och sen gick vi till andra sidan lommaren och gjorde en egen brasa och bara chilla :) Sen tog jag och isabelle kvart över 12 bussen hem.
Fredag- Ledig, åkte hem till isabelle, skulle träffa olbe, nathan och mattias men isabelle vart akut sjuk och jag träffade som själv en stund, efter ett tag hör isabelle avsig och börjar må bättre så hon kommer ut och vi alla drar till lommaren och eldar :P
Lördag- Vaknar, åker hem, duschar och äter, drar till isabelle igen för hon va ensam hemma och hade tråkigt :P Kl halv ett drar vi till lommaren igen med nathan, mattias och olbe och eldar till kl 4 och baxter kommer och hämtar oss med bilen. 
Söndag- Bestämmer mig för att åka hem till Anders och reda ut dehär som hänt och vi pratar och betämmer oss för att de allt en till chans. sen åkte vi hem till mig och sov.
Måndag- Ingen skola för mig. Kännde mig inte så pigg på de. så har vart med Anders en stund sen åkte han och jag gjorde inte så mkt, nyss kom isabelle och baxter en stund för att isabelle ville se hur jag bodde och ta en cigg :)
Tisdag- Blir de skola (Y)
  Valborg Fredag Fredag Älskling

RSS 2.0