28/06-09

Idag har de vart en helt underbar dag! Sol, sol, sol och lite bad i polen :) själv är jag en riktig badkruka men idag va de 26 grader i polen så jag badade för att svalka ner mig lite. sen kom farmor på besök och fikade. 
De är så underbart skönt att inte behöva göra nånting och inte ha nåra planer ibland, bara ta de lugnt och slappa i hängmattan ^^
 
På torsdag åker troligt vis Anna och elsa hem, och de kommer bli sjukt tråkigt, de kommer att kännas tomt som fan, plus att snart ska Leon hem och de vet  jag inte ens om jag kommer klara,  Hon är så underbar och mysig. Helt galen i att pussas. just nu är hon lös i sängen och springer runt och utforskar. hon tycker mht om att krypa upp i ansiktet och slicka på läpparna. Alltså hon är helst perfekt. Är man ledsen elr arg så är de bara att ta upp henne så blir man genast glad igen ^^ funderar på att köpa en råtta själv när hon ska tillbaka till erica med de kommer ju inte bli samma sak, för jag har ju blivit kär i leons personlighet, och de kommer jag inte finna en råtta som har likadan :/ Erica är lycklig som fått en sån fin liten tjej ^^

R.I.P king of pop
Jag har alltid älskat Michael jacksons låtar. Men aldrig har han varit min sörsta idol men jag måste medge att de känndes jävligt tomt första gången man läste att han va död. De känns tomt även idag, en del av världen bara försvann!


18 åring

De va riktigt mysigt när sandra och moa sov hos mig :) vi tittade på Taken, garvade och sen sov. dagen efter, det vi säga igår så va de huuuur varmt som helst så vi cyklade till grustaget och sola o bada. 
 
Pressare!!

Sen åkte vi in till norrtälje och där skilldes vi åt. jag träffade isabelle och emelia och vi drog ner till parken och hade picknick (Y) efter de åkte jag till älskling där jag fick 2 överraskningar :D hihi tack älskling. sen tog vi oss en jogging tur, de va riktigt skönt. När vi kom hem så fick han sin födelsedagspresent, en vattenpipa :) Han verkade gilla den (Y) Fast han fyller ju år idag, men han fick min present igår iaf. Grattis till 18åriga älskling :D!!

Älskling med sin nya vattenpipa :)

Huvudstaden 23/06-09

Idag gick jag upp kl 8, kändes väldigt konstigt eftersom man sovit bort mkt av de tidigare dagarna. Men man va pigg som tusan och inte sådär seg som jag ofta blir när jag sover länge.. hehe aja *intressant*. Kl 10 mötte jag iaf mina små grisar sandra och moa i norrtälje och vi åkte vidare till sthlm. Hade i stort sett inga pengar med mig så trodde att jag bara skulle få nöja mig med att titta på när moa och sandra shoppade loss. Ringde pappa sen och frågade om jag kunde få lite pengar att handla för, men han hade ingen dator med sig, så han kunde ej föra över några pengar. så jag fick fortsätta titta på shoppingen :) sen frågade jag mamma om jag kunde få en 100 till ett linne, då satte hon in 500 :O Så jag köpte 3 tröjor, ett par skor och ett sött diadem. sen gick vi och käkade lite på donken och då såg jag en hund som va till 95% lik min hund :P efter de vart vi trötta, jag fick ont i fötterna och jag hade klätt på mig alldeles för mkt kläder så jag höll på att få värmeslag, så vi åkte hem.
Imorron ska vi 3 sova hos mig, och ha en liten mysig filmkväll :)

Taget med mobilkamera -.-
hey, i put some new shoes on ;)

Midsommar

Midsommaren va helt underbar, jag hade as kul med familjen och älskling. jag och äklskling åkte cross ner till kligge (mormor och morfars vän som vi skulle vara hos) vi åt goood mat och lyssnade på live band, sen skulle vi ta crossen hem igen för tt rasta hundar och titta till leon, sen åkte vi tillbaka och då stod de bara PARTY på schemat ;D Mamma hade sagt att hon skulle släppa lite på bromsen och och låta mig smaka någon cider, då hoppade Henrik till (min mosters kille) och sa att han skulle supa oss under bordet! Jag drack lite groggar, nån cider, så att allt vart helt lagon och dansade en hel del med mamma, anna och mormor :) Medan Anders och Henrik satt och söp ner varandra och hade skit kul. Men några timmar senare låg dom båda och spydde :P Henrik sa ju att han skulle supa ner anders, de va snarare Anders som söp ner Henrik, för de va henrik som deckade först ;) De va en riktigt lyckad kväll (Y)
Dagen efter va alla ganska sega och vi tog de bara lugnt. sen vart de en myskväll med grillning och film sen sov älskling hos mig.
Igår gick jag u och åt med hela familjen på pappas sida, efter de gick vi hem till jocke (Min storebror), kollade på nya lägenheten och fikade, sen skulle jag ner till station för att köpa busskort, men där va de stängt, så mötte jag Moa, hennes lillasyster, oliver och mattias som va ute och gick, då gick jag runt med dom en stund sen åkte jag hem till älskling och gick glass och jordgubbar :) MUMS! 
Idag följde jag med Anders, nicklas, jonny och hans pappa till malsa för de skulle åka gokart. jag hade ingen lust att åka så jag filmade :) 
Imorron blir de shopping med Sandra och Moa :D De blir antagligen i sthlm.   

jag vet, jag är seeg

Ursäkta och förlåt att jag varit sjukt dålig på att uppdatera :( Men de har vart fullt upp med stugan, de har vart väldigt stressigt eftersom att jag skulle passa Leon (Ericas råtta) nu är den klar jag, har flyttat in och Leon är här. hon är riktigt snäll, söt och sällskaplig :) Är väldigt sugen på att köpa mig en råtta själv (A) Älskling har hjälpt mig med hela tugan och de är jag väldigt tacksam för, <3 hade aldrig orkat allt själv. Ja och idag är de midsommar, Ska faktiskt bli himla mysigt att fira de med familjen och älskling :) Ska till några vänner där de typ kommer va massa folk och spelningar :) 
Ska bli bättre på att uppdatera :)
Bilderna från när jag va hos moa har jag ännu inte fått men de kommer nog snart :)

Avslutning

Igår firades början på sommarlovet i parken :) Jag började dagen hemma hos älskling, slappade lite framför tv:n  , åt mat och så sen åkte jag hem till isabelle och sen drog vi ner till parken som va smockfull med poliser och nattvandrare som kollade i folks väskor och tog drickan dom hade så vi gick genast hem med vårat :P sen vart de bara mer och mer folk, de va väldigt trevligt, Sandra va helt tokig, men jag älskar henne ändå ;) <3 Sen runt kl 23.00 började folk slåss med glasflaskor lite här och var i parken. och då tröttnade jag och åkte med baxter hem till älskling, där de va varmt och skönt :) 
Idag har de inte hänt så mkt. sovit gott och länge :) och bara tagit de lugnt. Sen gick jag skjutss hem på crossen för att fira mormor och fyller år idag, Grattis mormor <3 I morron ska jag och morfar in till norrtälje och köpa färg till stugan, sen ska jag och älsking måla :D <3  Nu finns de bilder i inlägget "Vad har du gjort idag då?" :)

Bussfan!

Nu sitter jag i skolan och kl är 09.35 och jag ska inte servera föräns 11.00 jävla bussar alltså! hade kunnat sova hur länge som helst typ, men bara för att de skulle vara perfekt med en buss som gått 09.45 så gick de ingen då :/ Så nu sitter jag här och väntar på en sthlms buss för att jag är lat och orkar inte GÅ ner till station. aja tråkigt har jag iaf :)

Tisdag

Nu har jag köpt älsklings födelsedags present, inte "hela" men aa de mesta, lite tidigt kanske :) Idag va det volleyboll i skolan.. ja vi kom inte sist iaf ;D gjorde "dreads" igår för att jag inte ville sätta upp håret när vi skulle vara killar :P det vart faktiskt ganska bra :) Men de va inte lika kul att få ut dom... i morron ska vi servera på alla 3:ors student lunch, inte så spc taggad :/ men de får gå ändå, man sviker ju inte laget , du vet.. höhö jag ör ganska trött.
åkte hem till sandra efter skolan och fixade med lite saker och kökade mat, sen drog va hem till moa och myste med kattungarna, Gud va mysigt! va så himla länge sen de va jag höll i en kattunge. iofs är jag ju allärgisk, men de struntade jag i. (Bilder från idag kommer snart :) kanske i nösta inlägg)

ombytta roller

Älskling mår lite bättre nu, men han har fortfarande hjärnskaning. Han tror att han mår bättre än han gör och vill redan börja åka cross igen, men nono! inte på ett tag.
Imorron ska de blir volleyboll i skolan i morron, kläut sig ska man oxå göra. och en dag hade man på sig att hitta på de så de vart att killarna i klassen är tjejer och tjejerna är killar, roligt... nämen lite kul är det men med mer tid så hade de kunnat bli roligare. Jag har ingen lust att sätta upp håret i morron när jag ska spela kille så jag satte mig och gjorde lite "dreads" inte riktiga med ruffsade till nått, får väl se om de äns håller till i morron. 
Förövrigt mår jag illa :/ inte ett dugg kul..

Vad har du gjort idag då?

Har precis kommit hem från akuten.
Älskling har vart och åkt cross med micke och baxter i hallstavik idag, vid typ halv 3 ringer Anders och säger att han vurpat med crossen och slagit i huvudet. just då låter de inte så allvarligt förutom att han frågar mig flera gånger om vad jag har gjort idag. jag säger att jag redan svarat på de men de minns han inte och han minns inte hur han rammlade med crossen heller. De andra börjar packa ihop sina crossar för att inte åka mer. Anders säger att han ska åka hem till mig även fast jag säger åt honom att de borde skjutssa honom till akuten, men de tyckte inte han. vi lägger på och en halvtimme senare ringer han igen och frågar vad jag gjort idag. han minns alltså inte alls att vi pratat i telefon för en halvtimme sen. den här gången säger han att de är på väg till akuten, jag va orolig som fan så ville absolut följa med. De åker för att hämta mig och påväg till mig ringer anders kanske 2 gånger och frågar vad jag gjort idag och han talat oxå om att han rammlat med crossen och att de är påväg till akuten. men de visste jag ju. men han kom fortfarande inte ihåg att han talat om de. Väl framme hos mig, rusar jag in i bilen och älskling verkar trött och ganska borta. framme vid akuten får vi komma in på en gång och de undersöker,kollar blodtryck och tar blodprov. först säger de att han ska röntga huvudet, sen kommer de tillbaka och säger att de inte vågar riskera att utsätta huvudet för de nu så de vill istället att han stannar över natten. VI kommer till de rum han ska sova i och han får dropp. Jag stannade i 4 timmar Sen va jag tvungen att åka hem med halv 10 bussen. Jag fick inte sova kvar där för läkarna. Jag är Helt slut, hungrig och orolig!! De va riktigt jobbigt att bara gå där ifrån. Jag kan bara hoppas på att han redan somnat och slipper ligga och lyssna på gammla gubbar som ligger och hostar. Förhoppningsvis får han åka hem i morron om han mår bättre. Under tiden vi va på sjukhuset hände de oxå att han frågar vad jag gjort idag. Läkarna tror iaf att de är en hjärnskakning. Imorron får vi se om de är bättre. kommer möjligtvis lite bilder sen, under tiden han va pigg på sjukhuset :) Saknar min älskling <33

Här har älskling precis kommit till akuten

Borta, men glad :) här har han fått ta ut alla piercingar och fått en grejj på
fingret som kollar pulsen typ.

Blodprov

Ska få dropp

Anders blod :P

Påväg till rummet där Anders ska sove över natten

Ingen mat..

Ja han såg lite rolig ut när han gick runt med den där dropp-stången

De är inte så jätte gott :/

<3

<3

Ja trötta va vi

-Good morning sunshine.


Lördag

Idag kommer de antagligen inte hända så mkt. älskling är typ i hallstavik och åker cross och jag har inget spc för mig. Men i morron ska vi förhoppningsvis måla klart taket :) och vid kl 1 kommer farmor och ska lämna en födelsedags present eftersom att de hade massa saker förra tisdan så att hon inte kunde komma förbi då. :) spännande! 
Idag kommer mormor och morfar hem från mallis och isabelle från portugall tror jag. stackars dom! komma hit till kalla, tråkiga sverige :S

Bildexplosion!

Nu Sitter man barn och hundvakt på en fredag kväll ^^ äh ingen fara för mig, vad jag vet skulle de inte hända nått spc. Har storstädat i stortsätt hela dan, sov en liten sund oxå :P älskar att sova en sunt när jag vill :) 
Igår Målade jag och älskling taket, nu är de bara en enda gång kvar att måla!! sen ska vi börja måla väggarna sen är de är stort sätt klart :D Fan va skönt de ska bli! Innan vi målade var vi tvugna att sätta på värmen och så is tugan så väntade vi inne i mitt nu varande rum.. kollade på film och så, sen vart de tråkigt så vi brottades lite, och kan kittlade mig. och kittlig som jag är så for jag fram och tillbaka sen kännde jag bara en smäll i huvudet. Jag hade slängt mig fram mot anders så att han råkat slå till mig på/i ögat. allt gick så fort så jag fattade inte så mkt, smärtan och efteråt. Gjorde typ ont i 5 minuter bara, men när jag går till spegeln för att kolla om jag va röd så såg jag att jag blivit av med ett fåtal ögonfransar ^^ ser lite roligt ut, men mig stör de inte. allt de där va ju albsolut inte meningen :P <3 
För tillfället har jag skit tråkigt och saknar älskling, de är inget på tv alls, syrran sitter vid datan och hundarna sover. Nu ska jag äta mat. puss på er.
Btw Har jag gjort lite små saker med älskling i veckan, men inte orkat skriva,  va har fiskat, åkt och badat med badade aldrig:P och sen köprde jag lite ciao för att få bättre balans till när jag ska börja åka moppe xP de va roligt! Och ätit MASSA godis! här kommer lite bilder eftersom att jag inte orkar skriva ;)
 



Älskar dig


Snobben badar :D de va så jävla varmt ute, så de behövde han :)

Honey <3
Tjockis ;D

Fiske :) Sminklös och fräknig (Y)

Vi fick 3 fiskar som vi slängde i igen :)



Påväg till grustaget för att bada.

Vi badade aldrig, de vart ganska sent, så de va inte så jätte varmt luften längre.

Älskling funderar :)
Sommar<3
blir ingen bild på mig när jag moppe tränar :)
Today i'm wearing this  (Y)

Missförstånd

Iförr går fick jag höra att mina moppe inte skulle komma föräns slutet på juli.. tror ni jag vart lite tokig elr? Det är nemligen 3-4 km till närmaste busshållplats från där jag bor och jag ska jobba i norrtälje i sommar så hade behövs åka buss varenda sag och har ingen lust att cyckla eftersom att då hade jag behövt gå upp en halvtimme tidigare. Men igår påväg hem från skolan säger mamma att moppen redan kommit och ligger i garaget, de hade tydligen bara blivit ett missförstånd! :D så nu är de bara att ta ett förarbevis, sen kan jag åka fram och tillbaka till norrtälje elr finsta så mkt jag vill :D 
ÅKte till skolan idag med allt arbete hemma -.- allt jag behöver göra ligger hemma, så här jag har inget att göra. Nu ska jag snart gå ner till en liten smula och fråga om therese gjort klart schemat. och sen åker jag nog till älskling :) 

Hjälplös

Mamma hittade nyss en fågelunge under en tall som ramlat ur boet.. såndär liten som typ precis har kläckts, utan dun och inte öppnat ögonen. Den bara låg där och pep, försökte typ röra sig. jag menar.. VA FAN SKA MAN GÖRA?! fyfan va jobbigt att inte kunna göra nånting! bara låta den ligga där, varken jag eller mamma hade mage nog att kunna döda den, även om de vore de snällaste, eftersom att vi inte kunde lägga tillbax den i boet, för de första såg vi inget bo, för de andra så kunde den vara skadad och för de tredje, om vi hade tagit i den så hade fågel mamman struntat i den. Vi fick typ panik, vi är så jävla djurkära båda 2, men alla sa bara att de fann inte mkt att göra, den dör snart iaf. jag vet inte om den lever än och jag tänker inte gå och kolla. hoppas bara de gick fort som fan. Ganska jobbigt läge dedär...

RSS 2.0