Sista kvällen i stugan

I fredags va de nice hos Hampus. Härligt mycket dans och mysiga ute stunder. Haha och ja vissa såg ut att hitta sin kärlek ;) eller kanske bara lite intensivt fyllestrul ;P
I lördags tog Vanessa och Sofie ut Josse på middag, medans dom va borta smög Jag, Sandra, Moa, Kajsa, Elin, Joppe och Niclas hem till Josse, fixade lite och gömde oss för att överraska Josse när hon kommer hem. Den kvällen FAIL va bara de att någon råkat låsa dörren, så de kom inte in xD någon utanför dörren fick distrahera Josse medans en inifrån smög och låste upp och gömde sig sen igen. När Josse kommit in och stängt dörren, hoppar vi fram och skriker. Hon hade inte anat någonting, så de va lyckat :) kvällen vart mysig med mycket godis ätande och och lekande med Josses presenter ;P Runt 11 blir de flesta trötta, så jag och Sandra drar hem till Hampus där de va segt efter fredagens bestyr, men chill ändå, Sandra somnade i soffan fram tills kl 6 - halv 7 då vi gick hem till Oliver, där hon snabbt försöker somna om och jag gjorde allt för att hålla henne uppe för jag va hur pigg som helst. Fick ett rygg och vart taggad på att laga mat 8 på morgonen, men de vart inget av de :P kl 9 somnar iaf jag, vaknar igen halv 11 och åker hem :P
Har haft fullt upp med packandet nu, i morgon flyttar jag, så dehär är sista natten i min stiga :( kommer sakna den som FAN! Men ska bli skönt att flytta närmare bussen också.
Igår efter praktiken träffade jag Eso och vi drog hem till honom och snackade lite. När jag skulle gå hittade jag nästan inte ut från flygfältet xD haha de va länge sen jag va där (A)
Idag drog stjärnorna på slottet på studie besök till norrtälje bränneri istället för praktik på slottet (eftersom att där finns de inget att göra just nu) Där fick vi först se hela maskineriet och där va de KALLT! sen fick vi smaka massa olika snaps... inget för mig >.<
Ere fest eller..?
PEACE!

En cigg för rastlösheten

Jag röker för att jag är beroende, rastlös, orolig, irriterad, arg, ledsen osv.. Jag kan inte minnas att jag någonsin under mitt liv som rökare rökt så mycket som jag gör just nu. Köpte t.ex. ett paket igår på eftermiddagen och nu har jag 6 st kvar.. Idag kom jag på att jag har snart rökt i 3 år, det är dags att tagga ner nu. tänk så mycket pengar jag har lagt ner på dessa dödande och underbara cigg. dom pengarna skulle jag behöva nu.. Jag va såå nära på att sluta för några månader sen. jag fick ner de så mycket som till en cigg om dagen och tänkte precis fimpa den sista också då de, de och de hände! Jag kan inte sluta när jag får såna motgångar, jag orkar inte bry mig om småsaker då, så jag började röka som vanligt igen och här sitter jag nu.. igen.

Jag är inte den som är singel.. eller om man säger så, jag HAR inte vart den som är singel på 2 års tid. Jag har alltid haft någon att luta mig emot, det är alltid någon som har funnits där, som aldrig skulle vara dryg eller dissa. Men nu är de bara jag.. visst, jag har alltid mina underbara vänner, men.. de går inte att förklara. jag saknar inte de faktum att ha ett förhållande men att någon alltid finns där, jag orkar inte vara orolig och rädd för att du ska försvinna. ibl and känner jag mig liten i denna stora värld av maktmissbruk, andra missbruk och svek. Men de är inte ofta, ibland känner jag mig istället stor och stark, och att jag inte behöver någon annan i mitt liv, för de mesta.
förlåt nära och kära för att jag verkat lite osäker.. de tar sig ;)

En lyckad fredag och en slapp lördag

Fredagen vart allt annat än tråkig ;) Lyckad kväll. Somnade runt 7 lördag morgon. Höll mig alltså vaken i 25 timmar, starkt jobbar säger jag :D Hade tänkt ha en mins lika nice kväll igår men mamma tyckte att jag verkade lagom sliten och tvingade mig att vara hemma och vila så ja.. så vart de. hade massa tid att skriva då men mitt sega internet hindrade mig.. Pontus messade mitt i natten och talade om hur kul dom hade.. INTE SNÄLLT Pontus! visserligen va de skönt att sova ut, men jag hade inte bangat på den kvällen hos Hampus! Förhoppningsvis blir de väl något nästa helg också och då ses vi där ;)
En lång veckas praktik stå utan för dörren.. jag ser inte fram emot de. Jag orkar inte slita arslet av mig -.-

Nu blire fan uppdatering!

Tjuuu bree.. "seg som vanligt" här (: Jag har sjukt mycket att skriva egentligen men aa de tar ju tid och jag har inte den tiden nu :( Kortfattat nu läge:
  • Ett 2 års långt förhållande är nu slut sen 3 veckor tillbaka
  • Jag flyttar till Finsta om 2 veckor
  • Var eller varannan helg hänger jag med THE GANG och chillar ;D
  • Förra helgen va de fest istället för chill och jag trodde jag skulle explodera av irritation på blonda fjortisar som betedde sig som 10 år vid påverkat tillstånd
  • Erica bby är i fjällen och jag passar hennes bebisar (4 råttor) Leon och 3 mellanstora bebisar
  • Jag vart sjuk för ett tag sen, något konstigt i magen, fick typ kramp attacker och kunde inte stå, de pågick i en vecka och vi gick och kollade upp de men läkaren visste inte va de va så jag fick piller som vi (jag och mamma) inte fattade varför vi fick.. de hjälpte inte utan de gick över efter en vecka iaf.. (ingen vet fortfarande va de va)
  • Praktiken började i måndags (med Moa och Josse <3) på johannesbergs slott. Helt okej, folket är härliga som fan och driver med oss en hel del, de är väl de som fördriver tiden. Men idag gjorde jag något som jag helst aldrig gör om igen! Jag stekte över 400 pannkakor i 4 tunga stekpannor och 2 kokheta stekbord. jag trodde jag skulle dö i värmeslak och brännskador xD men jag orkar inte gnälla, allt blir bättre så (:
  • I natt kommer Anna och Henrik och för att lämna Elsa, som vi ska passa medan de åker och steker på Mallorca. De åker lördag morgon.
  • Jag saknar skolan redan och alla vänner.. hade dött om jag inte hade praktiserat med Josse och Moa. Har inte träffat Sandra på en vecka (de svider i hjärtat)
  • Inatt hade jag världens sjukaste dröm.. den va s¨pass tro värd att de känns som de är ett minne. Va tvungen att skriva ner den och minnas den.
  • Jag är mega social så hör av dig om du har tråkigt (: snart flyttar jag till möjligheter att kunna ta mig vart Jag vill, när jag vill
  • Jag längtar sjukt mycket efter sommaren!
  • Jag har blivit ganska slarvig och smått lat på senaste.. för allt i sista sekunden för att jag måste xP Men jag ska skärpa mig och bland annat börja skriva igen, för ja ni ser de finns lite att skriva om ^^
  • Jag har förlorat en vän under denna tid..
  • Håll ögongen öppna.. du ser ju ingenting (:
  • I morgon blir de mys med Te GANG xD (: !
Nu kommer jag inte på något och jag orkar inte sitta och fundera genom allt just nu. För nu måste jag damsuga upp massa spån som bebisarna har skvätt ut på mattan ^^ sen måste jag vila kroppen lite från allt spekande (har en ond blåsa på undersidan av lilltån -.-) I'll be back!! Puss and all that shit :D

Jag gör vad som krävs

De är jävligt upp och ner nu, så nej jag vet att jag inte skrivit på år och dar. De som läser min blogg vet ändå varför.. hoppas jag. Tänkte precis börja skriva igen, men tappade snabbt lusten igen då jag för andra gången blev "sviken" av dig/er. Ni fattar inte hur mycket de sårar mig och hur mycket jag försöker... Vi får se hur jag gör med framtiden. Kanske tar mig en tripp till underlandet, jag gör vad som krävs för att JAG ska må bra nu.

Finns möjlighet att jag kommer igång och vill skriva snart igen och då kan ni hoppa upp och sätta er på att jag skriver vad jag vill! Störs du, ge FAN i att läs..

RSS 2.0