Kuuul..

såg nyss en spindel som jag aldrig sett förut, eeeeeuw!

Scrubs

då är man besatt av scrubs igen då ;P kollade nyss på avsnitt 15 säsong 8.. OHSNAP!! Jag vill åka utomlands med folk jag tycker om NU! Galet va mysigt de hade vart!

?

Jag orkar inte med en massa struuuul, varför går inget som de ska?

En tisdag kväll hos Kim och i Norrtälje

Igår åkte jag hem till Kim en stund sen åkte jag till Norrtälje och träffade Mattias, Rizah, Mackan, Hampus och Olbe, vilket va galet länge sen senast. Vi va hos Hampus en stund, där Hampus och Mattias hade bränt 2 mackor i brödrosten extremt xP Så de va rökigt och luktade lagom bränt. Senare drog jag, Rizah, Mackan och Matte ut o skejta (eller jag skejtade inte eftersom att jag inte har en bräda och de va 100 år sen) Efter nån timme där så drog vi tillbaka till Hampus, jag vart trött o somnade i soffan en kvart typ o vaknade sen av att Matte "busvisslar" högt som en idiot. Då hade Mackan, Rizah och Olbe dragit. Jag gick iaf och la mig igen och somnade efter ett tag av Hampus tjat om att någon skulle vara vaken med honom som inte va trött :P I morse drog jag hem tidigt efter 4 timmars sömn typ

Jag kräver mer än va en sån som du kan ge

ibland är du bara så äcklig i mina ögon. Jag försöker att inte se, men du håller ju inte precis käften och så finns de ju en dum uppfinning som heter FACEBOOK! Där allt syns som jag inte vill se. Jag kan heller inte ta bort dig, även om jag vill, för då skulle du undra. Ibland vill jag bara skrika till dig precis vad jag tycker om dig, vill hata dig.. Men de funkar lixom inte så, för helvetes jävla fan någonstans älskar jag dig och tycker synd om dig. Jag betydde inget för dig förut, varför gör jag de nu då? eller gör jag ens de..? kanske inte. Ibland behöver jag dig tyvärr, kommer jag nog alltid göra, men jag önskar att du inte va som du är, du vill egentligen inte ge mig någonting, ingen tid och ingen kärlek även om du försöker (låtsas?) Jag vet att jag håller mig undan och att de kanske inte är så lätt, men du får tamejfan skylla dig själv, även fast jag har svårt att säga så, för fan va blödig jag kan vara ibland! Du ger MIG skuld känslor när dom borde vara dina! Men nej tack dom vill jag inte ha, behåll dom för dig själv.. Vi varken sågs eller hördes på 8 månader för inte så länge sen, de va ganska skönt för jag höll fan på att glömma dig, men man kan inte glömma en sån som dig, för du sitter lixom inbränd i skallen sen födseln..

Vad händer?

Idag vet jag inte alls vad som händer, försöker få hem grabbarna från yxlan så de kan kröka med mig i parken. Anna ska också vara där så de skulle va så grymt kul. Men de har svårt att bestämma sig :P
Ska iaf försöka ta mig iväg till svanberga för att hämta min öl hos Elin och betala henne. Sen får ja väl se hur de blir, om inte grabbarna kommer till Norrtälje så drar jag kanske till sthlm och små krökar med Jonas och några.

Seg uppdatering av header, i know

Först och främst vill jag börja med att ursäkta min header som inte är speciellt passande :P Jag har inte hittat någon ännu som vill hjälpa mig med en ny, har heller inga bra idér än. Får hoppas att de dyker upp snart så att man kan uppdatera utseendet lite.
I torsdags drog jag på krogen för första gången, smet in tillsammans med Erica (som är 18) de stod ingen vart där så de va inga problem. De vart en timme av bra musik, öl, pratande med nytt folk och beundrande av den otroligt coola väggen som de hade (jag och Erica drömde oss bort om en egen lägenhet med en sådan vägg)
Igår va de minsann midsommar och de flesta av mina vänner firande den på någon ön nånstans i skärgården, utomlands, på krogen, i askersund eller med familjen. Vilket ledde till att jag firade de med familjen. Anna och Elsa har kommit hem (ingen visste om de, utan hon överraskade oss) så de vart massa mys hos mormor och morfar. Idag har jag träningsvärk i mage och kinder av allt skrattande ;D älskar oss, Elsa som snart är 2 år va uppe till halv 12, men hon är ju en Linnér så de va inte oväntat ;)

Trevlig midsommar alla glada!

Nu bär de av till mormor och morfar för att fira midsommar med dom, mamma, syster, moster och lill kusin elsa.
Får se om jag stannar där eller vart de bär av senare. Nu ska här ätas gott och drickas :D

.

No trust, no pain

Nejtack

Gick upp halv 5 i morse för att göra frukost till Kim som skulle iväg till jobbet vid 5, så fort han hade åkt så va de bara att somna om. Nu ska jag äta frukost och sen vill mamma att jag klipper gräsmattan -.- Har hört att man INTE ska ha vita skor på sig ;)
Idag åker Kim hem till Arboga för att fira midsommar med sina vänner. Inte ses på fyra dagar.. nejtack. Men så får de bli. Har ingen aning om hur min midsommar kommer se ut eftersom att planerna strulade. Får se om de blir mys hos Josse med några tjejer från klassen. Hade gärna åkt ut till någon ön som de flesta ska göra om de hade funnits plats i båtarna och sovplats, men de ser inte ut som de. blir nog bra ändå (:

21 juli 17.30

Nu; buss till Rimbo för att träffa Kim. Ser ut som vi stannar hos Ola ett tag? Sen hem till Kims far
I morgon; Sthlm o träffa Jonas
Nästa vecka; kanske få sommarjobb?

Snart lägger mamma ut min moppe på blocket och i Norrtälje tidningen. HOPPAS nån vill ha den! Är det möjligtvis någon som läser detta och är intresserad eller har något småsyskon som är intresserad av en röd scoter så skriv de här för mer information :D

Nya jeans, check!

I fredags beställdes nya jeans. Som vanligt problem med storlekarna.. de ska komma i veckan, får hoppas att de passar!

I fredags

.. åkte jag och Kim in till Norrtälje för att umgås/kröka lite med Erica. Vi va med Emma och 2 till (pallar inte nämna namn o shit) en stund och mycket mer än så vart de inte för dom skulle dra vidare på krogen, så jag och Kim börjar gå mot bussen. Och ännu en gång gör vi (jag) samma misstag, vi står och väntar vid fel hållplats.. dumt nog kollade jag först inte va de va för buss. så vi ser den åka åt ett annat håll och vi hinner inte med den.. Vi blir så arga och bestämmer oss för att gå hem, eftersom att nästa buss inte går förens 1½ timme efter de. Vi hann gå en ganska bra bit innan vi bestämmer oss för att detta inte kommer funka, vi kommer inte orka, så vi vänder tillbaka, blöta, leriga och sura. Men de va underbart ;P Vi kommer tillbaka lagom tills de att bussen ska gå (:

Sapere aude!

Varje dag skapas ett nytt hopp, tills man börjar tänka logiskt

Där jag kommer ifrån

Ett paradis utan fördomar jag tar dig dit ut
Om du väntar med din slutsats tills sagan är slut
Här skiljer sig föräldrar och delar barnen på mitten
Lämnar dom i villan och undrar varför dom dricker..

Love stockholm 2010

Igår åkte jag in till sthlm med Carro och Isabelle, kollade på Eric grönwall, Calle kristiansson och Darin som spelade på love stockholm 2010. De va mysigt :) Sen åkte vi hem till Isabelle som har flyttat till sthlm, där åt vi och kollade på en film som va fett skum ;P Fish tank. Sen somnade vi och vaknade inte förens halv 2 idag xD Nu ska jag snart in till norrtälje och käka pizza med Isabelle, Nicke, Carro, Daniel och kim (:

Back in the days

Jag saknar den tiden då vi va ett gäng och tyckte vi va ballast som vågade göra busen som vi gjorde, vi hade varandra, bara gled runt tillsammans när de inte fanns mer att göra. Vi gjorde vad vi kunde av dagen, la inte ner mycket energi på skolan, de viktigaste va att ha kul. Innan du vart sviken, utkastad, lämnad åt att klara dig själv och allt vart galet. Innan du vart fängslad av henne och inte längre fick prata med oss. Innan du hittade drogerna, knaset, innan all tid och energi gick åt att fixa o trixa.
Då våran månadspeng gick åt att köpa godis och läsk, för att sätta oss i "paradiset", försöka lossa de och dra. Varje dag va ett äventyr på vårt sätt. Alla klassresor då vi alltid skulle vara värst, hittade vi ett konstigt ställe kunde de inte vara något logiskt med de, nej i våran värld va de ett läskigt och farligt ställe som gjorde allting grymt spännande, (visserligen hade vi våra skäl till att de va fett skumt) att få nickokick va de ända ruset vi kände till och vi älskade de. Varför kunde de inte förbli så.. endast en av er vet jag läser mig blogg och än så länge är de hon och jag. Jag saknar er




Måndag och resten av veckan

Vad händer en måndag som denna?! Alla har sina sommarjobb att roa sig med, vilket betyder att ingen har tid att göra något en måndag som denna. Carro smsa nyss och hade lika tråkigt som jag, de gjorde mig glad för jag tänkte att vi kunde göra nått.. men sen slog de mig att jag bor i Norrtälje och här finns inget att göra, vädret är inte på topp så de är inte så mysigt att bara gå promenad heller.

Jag hade en underbar dröm när jag somnade om i morse. "Jag drog in till Norrtälje helt random för att jag va rastlös och alla, precis alla mina finaste vänner va i parken och gjorde massa olika roliga saker. Norrtälje ån va genomskinligt blå-grön (de va värt att nämnas) Mattias och jag tog en varsin cykel och bara gled runt och träffade folk överallt en varm sommardag" De är så de ska kunna va tycker jag ;D Men nu har alla jobb och knas så här sitter man arbetslös. Så jag gör de jag är bäst på nu (sitter och lyssnar på nostalgimusik)

"Och när ni springer på glödheta kändisgalor
Känner jag hur det vänder i magen
På grund utav av era könslekar
Står du i min väg så betala vänligen trängselavgift
Oavsett om du är moderat eller vänsterpartist
För vi lever i en visslande tid som swishar förbi
Där jag gror i mitten och allt annat vissnar bredvid"

Grattis mormor

Vart en riktigt mysig lördag. Mamma, lillasyster, Kim och jag tog en varsin cykel och cyklade till mormor och morfar för att fira mormor som fyllde år. Det vart mycket smörgåstårta och öl tills jag och Kim cyklade till grustaget för att de inte fanns någe bättre att göra.. mys. Och sen tävlade vi hem >.<

Godmorgon!

Godmorgon härliga lördag. Här vaknar man av brandlarmet för att lillasyster har bränt mackor i brödrosten :D

Underbart skön låt

Den lilla söta men läskiga flickan på bilflaket är Kims kusin Roxana.
As tuff liten tjej, jag tycker hon är sjukt ball i videon ;D
I never say enough,
From Eskimos to Astronauts were all the same,
Were all afraid of love,
So why is it so hard,
To tell you how I really feel,
I know Ive got to show whats in my heart,
So here it goes,

I can change your world,
And I know I know, all I want is you,
You can change my world,
So come on come on, can ya feel it to?
All I want is you-ou-ou-ou-ouuuu,
You-ou-ou-ou-ouuu-ou-ou-ouuuuu, 

Maybe Im a fool,
Did I cross a fragile line?
The danger signs are flashing red and blue,
Should I phone a friend?
Im so confused on what to do,
Maybe I should say it all again, 
So here it goes,

I can change your world,
And I know I know, all I want is you,
You can change my world,
So come on come on, can ya feel it to?
All I want is

You to tell me how you feel,
What is fake and what is real,
I need to know exactly where I stand
There is nothing more that I can do,
Now its time to tell the truth,
Baby wont you take me as I am?

I can change your world,
And I know I know, all I want is you,
You can change my world,
So come on come on, can ya feel it to?
All I want is you

V

Helvete, men nu vet jag. Det är bara att leva med tillsvidare

Sommarlov

Gårdagen vart underbar (: Klockan tre nere i parken men saknat folk, stekande sol och en öl i handen.. som dom flesta vart av med när första besöket av polisen kom -.- Sen vart de mysig grillning hos Carro och tillbaka till parken där de nu spelades musik från de flesta håll och va riktigt mycket folk.. och riktigt mycket poliser. Visst dom måste göra sitt jobb och följa den tjocka lagboken men att dom inte kan unna ungdomarna sin dricka någon speciell dag, de kan jag inte förstå. Se till istället så att ingen stupar eller bråkar så kan ju allt va lugnt men nejnej de ska hällas ut alltihop bara för att de står i lagboken..

Idag hade jag sett fram emot att få se teddybears spela på grönan med Emelia, men såklart är de skitväder och regnar så ingen av oss va så jätte sugna på att stå ute i de vädret ;( FUCK! jag ville verkligen se dom.. Ikväll verkar de dessutom vara fett dött i Norrtälje som vanligt, förutom på mobergs där sista studentskivan hålls (för dom som är 18 eller över) Så vi får se vart kvällen bär mig.
Imorgon kommer Kim.. De ser jag fram emot, för jag saknar honom galet mycket (:

med solen i ögonen

Idag vaknade jag, käkade frukost och tog första bästa buss till Norrtälje för att träffa Isabelle och Carro! Vi gjorde inget speciellt, utan gick runt i hela stan och satt på ett berg, as skönt att komma ut o göra något. Tänkte gå ut och äta med Isabelle och några till men kom på att pengarna måste räcka ett tag till ;(
Jag är fett nöjd med min dag så nu ska jag dra ner till kiosken och köpa choklad eller nått liknande sen blir de nog att gosa ner sig i sängen och se en film.
(Hade vart mysigare om man va 2 <3)

Japp

Hej idag har jag rökt som en skorsten

Norrtälje.....

Jag är så sjukt jävla trött på den här stan! De händer ju ingenting, Ingen är ute på en vardagskväll.. för att de är skola efter.. va spelar de för roll? De är ju sommar ffs.

Aja jag har tydligen vart ledig typ hela veckan utan att veta om de. Eller aa jag har ju veta om 2 dagar eftersom att jag har vart hemma, men är tydligen ledig i morgon också och på torsdag är de skolavslutning som tydligen är jätte viktig att gå på. 
Jag har sjukt tråkigt eftersom att ingen vill/kan hitta på nått så nu ska jag kolla på film och ha skit kul :D

Du och jag mot världen

Igår vart de mys krök med Jacob och Erica. Först gick vi runt i parken, träffade Matilda, Carro och Alexandra som mös på en filt. Sen gick vi vidare och hamnade hemma hos Jacob där strömmen gick efter en stund så vi fick sitta och mysa med tända ljus istället. Och jag o Erica satt o pratade om hur våran framtid kommer se ut.. Men vadå är de dåligt att försöka göra livet lite bättre på något sett? De är inte lätt när de är svårt! Men som vanligt så började de krypa i Ericas och mina ben så vi va tvungna att gå ut ^^ Jag åkte hem med sista bussen och då vart de telefonpratande med Kim (:

Nu ska jag och mamma åka ut till Monica och rida, vilket va jävligt länge sen för mig så vi får se hur de går ;P

Jag är född i fel stad

Hade de sjukt bra i Arboga och nu vill jag bara tillbaka. Nice krök med Kims vänner och grattis till Jb som fyllde 20 i lördags. Årets första dopp ägde också rum i Abroga tillsammans med Kim, Jb, Sandra och Stonke, Vilket inte alls va lika kallt som jag trodde de skulle va. Massa krök, sol och bad, kan inte säga mer än Awesome! Åkte hem kl 1 på natten i onsdags med pappa och på onsdag kväll kom Kim hit för att gå på AC/DC konsert i torsdags. Nu har han åkt hem och jag taggar inför en kväll i Parken.

Har fortfarande inte fått något sommarjobb.. har smått panik så klart. men de kanske löser sig med pengar i sommar iallafall om jag har tur.. (vilket jag inte ofta har men..)

RSS 2.0