sportfånar, vasalopp, codriver och så jag som inte gör någonting

Ola tar sig just nu an vasaloppet tillsammans med andra sportfånar Basse agerar codriver och som sagt jag är hemma och gör ingenting. fast de är inte riktigt sant, jag har tvättat idag, vilket behövdes ganska mycket. sen ska jag väl försöka ta mig an att plugga lite. nu kom mamma hem och va tjurig över att jag inte hade lagat någon mat... så får väl se till att de blir gjort också





graviditetstest & epilepsianfall

ja helgen har bestått av mycket men ändå för lite. mitt hypokondriska jag hindrade en hel del från att hända i helgen. men i fredags kom iallafall basses kusin smurfen på besök, vi stannade hemma och softade hela kvällen. i lördags skjutsade vi smurfen till danderyd, därifrån skulle han ta tunnelbanan hem. när vi kommer hem igen så ringer han basse och är helt snurrig. då visa de sig att han fick ett epilepsianfall utanför danderyds sjukhus typ precis när vi hade åkt. så han hade blivit inlagd på sjukhuset. smurfens mamma jobbade och hade tydligen inte tid att åka till henns son på sjukhuset så basse gjorde de. där fick de vistas typ hela dagen, efter röntgen och prover skjutsade basse hem smurfen till tyresö. När basse kom hem hade vi egentligen tänkt dra ut. men jag mådde så sjukt dåligt, trodde lite att jag skulle avlida. den här gången va de faktiskt inte hypokondriskt, inte säker på va de va men de måste vart någon slags urinvägsinfektion eftersom att jag kissade blod.. så vi stannade hemma och han fick dras med en gnällande sara resten av kvällen :/

Dag 20 – Den här månaden

tror jag att ja har vart hypokondriker.. har nästan alltid haft ont någonstans
och med de säger jag..

Dag 19 – Detta ångrar jag

alltså jag har gjort måånga misstag i mitt liv, men de är väl sånt man lär sig av? men de finns saker jag ångrara att jag INTE gjorde.. men de orkar jag inte gå in på.
något jag har tänkt på på sistone är att jag har valt så sjukt fel gymnasie linje. jag kunde valt annu mer fel men iaf, vad tänkte jag på?! jag tycker inte om att laga mat? inte ett jävla dugg. jag är inte intresserad av att bli turist-guide, jag kan ju för fan i ens snacka engelska ordentligt, jag är heller inte sådär jätte intresserad av hälsa.. vad finns då kvar i HR linjen.. inget?
jag borde valt estet eller media. jag va nära på att välja estet. men va rädd för att jag inte skulle palla, för jag tyckte inte att jag va tillräckligt bra på att rita.. men vafan man går de ju för att bli bättre?! aja vettefan va jag tänkte asså. de senaste veckorna har jag tänkt på att jag verkligen borde valt media. jag tror de hade vart mer min grej.. eller estet som sagt. va annorlunda allt hade vart om jag hade vart något annat. mitt liv hade sett helt annorlunda ut, iaf min vänskapskrets.
men man kan inte gräva ner sig i de förgångna. gjort är gjort, och de är bara några månader kvar av skolan. synd bara att man inte går ut med den utbildningen man egentligen vill ha..


Dag 18 – Min favoritfödelsedag

dehär har jag däremot koll på.. tror jag.
jag tror att de va när jag fyllde 15 och vi satte ihop mitt födelsedags firande med kräftskiva i augusti (fast jag fyller år i juli men då är typ alla bortresta) alla i familjen på mammas sida va där och vi hade super kul. även christian va där. de va den näst sista gången han va med på ett "födelsedags firande" av mig. den sista gången va under samma tid som vi va i norge för att anna precis hade fött Elsa (så hennes födsel och min födelsedag sattes ihop denna gång). de va också sista gången jag träffade honom, några månader senaste kom han till sverige över 2 dagar typ och jag visste inte om de för jag sov hos min dåvarande kille så den gången träffade jag honom inte.

De bästa med min 15års dag va som sagt att alla va där, men också för att vi satte ihop de med kräftskiva så de vart kräftor istället för tårta JAG ÄLSKAR KRÄFTOR! den finaste presenten va ett guldhalsband med min dopring på som jag fick av hela familjen och sen dess nästan alltid har på mig.

hittade bilder från den dagen

Janet va gravid

Teppas fanns

här "skoj bråkade" anna och christian, han står bakom henne..

eller man kanske säger framför i dehär fallet?


Dag 17 – Mitt favoritminne

OJ minnen har jag många av. vet faktiskt inte alls vilket som är de bösta. vet heller inte om jag egentligen har så många minnen. min hjärna är bäst på att förtränga och glömma mycket, både bra och dåligt, varesig om jag vill eller inte. jag återkommer om jag kommer på något..

Dag 16 – Min första kyss

va med max, vi gick i 0:an och han tjatade som fan om de. de va i skogen bredvid skolgården och jag minns att jag tyckte de smakade så jävla illa och bestämde mig för att aldrig kyssa någon igen :P

Dag 15 – Mina drömmar

definiera drömmar.. de kan ju vara drömmar om framtiden t.ex. eller drömmar man har om nätterna. jag tolkar de som nattdrömmar för de andra kan jag inte riktigt orda om bara sådär för jag vettefan va jag har för såna drömmar egentligen.
menmen nattdrömmar.. hmm.. de är skumt när man minns drömmar jätte tyligt som man drömmde för jätte länge sen. just nu drömmer jag mest (OM jag överhuvudtaget drömmer, de händer inte så ofta nu förtiden) om gamla vänner som jag inte träffat på jätte länge, t.ex. så drömmde jag om tobbe och kim (pOoh och riiku xD) för inte så länge sen. sen kommer jag typ inte ihåg mina senaste drömmar faktiskt.
jag saknar att drömma, älskar att drömma skumma och härliga drömmar. men jag hatar faktiskt mardrömmar, hatar att inte ha kontrollen i de situationerna och hatar att vakna ur en mardrömm utan att någon ligger bredvid som man kan väcka och tvinga vara vaken tills man somnar om. varför jag hatar mina mardrömmar är för att jag oftast drömmer om olyckor och mördare, saker som alltså kan hända när som helst. och ibland i dom drömmar så är även ett stort ansvar inblandat, typ som att min lillasyster sofia är med och att jag måste skydda henne och se till att hon är i säkerhet innan jag kan fly och skydda mig.
jag älskar att drömma lucida drömmar (över kallat klardrömmar). när man är medveten om att man drömmer och i olika grader kunna styra över dom. de har inte hänt många gånger, önskar faktiskt att jag kunde drömma de oftare. "Det talas om att folk som får klardrömmar har stor hjärnkapacitet." -Wikipedia

NU LACKAR JAG! för i helvete hajar är överallt! sökte på mardrömmar på google för att hitta någon bild och såååklart kommer mina mardrömm upp på en bild. en annorlunda bild från vad jag har sett, hajen kommer upp ur vattnet och har såklart öppen käft så jag typ kissar ner mig. men den typ ler, fast alltså den gör inte de, men munnen är förmad så, fast öppen. ÄCKLIG VA DEN IAF! .. och jag måste gå o kissa nu.....

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

typ mjukiskläder hela dagen en så länge

Dag 13 – Den här veckan

oj alltså inte mycket har hänt den här veckan..
vart lat som alla andra senaste veckorna, vart i skolan ganska minimalt, Ufmässa i sthlm i tisdags-de sög.
vart hos basse eller hans hos mig på kvällarna. alltså de har jag lugnt
dag 13 sög för jag har inegt kul att säga..

Dag 12 – I min handväska

handväska och hanvästa? men go for it
i den finns alltid:
  • papper och pennor
  • busskort
  • lypsyl
  • min klocka (brukar alltid ligga där iaf)
  • nycklar
  • kamera
  • ipod
  • piller burk
  • markeringspennor (som jag bara inte orkar ta ur)
  • ett block (för de mesta)
  • almanacka
  • en tom plånbok
  • mössa och tumvantar (på vintern)

Dag 11 – Mina syskon

VARNING detta kan verka lite krångligt, men gör som jag o lägg inte ner någon större energi för att fatta.

den förstfödde; Jocke. även kallad farbror joakim i lillasyster syfte när vi va små. vi har samma pappa men inte samma mamma. inte alls 100 på hur gammal han är nu. 22 tror jag.. inte träffat honom på typ.. hur länge som helst.

lillasyster nr 1; Sofia. den av alla mina syskon jag har mest kontakt med, bråkar mest med osv. här har vi samma mamma med inte samma pappa. både jag och sofia bor hos mamma på heltid. hon är 13 snart 14.. de är en förjävlig tid att behöva bo under samma tak.

lillasyster nr 2; Lovisa. har inte träffat på jääätte länge. när vi va mindre så va jag hennes idol! hon ville göra ALLT jag gjorde, då tyckte jag de va störande men nu är de ju bara ballt att man har haft ett fan ;) jag tror att hon är 12 och ska fylla 13 snart. vi har bara samma pappa.

lillasyster nr 3; Amanda. har inte heller träffats på länge. en riktig sköning när vi va små, inte så tjejig då utan gillade att vara pajas. 10 eller 11 år. samma pappa

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

MASSA KLÄDER! eftersom vi vart ute och grejer
cheap monday jeans
en svart långarmad tröja
min super mysiga munkjacka men jätte stor luva <3
strumpbyxor (under jenasen) underkläder, strumpor o sockor typ
skor, jacka, vantar och hela köret

Rooslagen

den där guide grejen gick bra. idag har vi sett många slott och hotell..

de här suger

suger, suger, SUGER!
jag vill inte åka buss en hel dag i morgon, jag vill inte guida hela klassen i edsbro, jag vill inte vara med. läser egenom dehär hundra gånger, de fastnar ändå inte. jag är inte den som glatt står framför åskådare och pratar om saker jag inte vet ett skit om. att låtsas veta känns ännu idiotiskare. en vanlig redovisning är en sak men att låtsas vara guide.. nej! de kommer gå åt helvete för jag kommer knappast kunna ha någon inlevelse. just nu vill jag inte finnas..

Dag 09 – Min tro

jag har ingen religiös tro iaf

Dag 08 – Ett ögonblick

vi tar ett utav mina hemskaste ögonblick, jag kommer inte gå så många.
jag va hemma hos min dåvarande pojkvänn anders, kl va kanske 11 på morgonen. så ringer mamma och säger att hon kommer och hämtar mig, jag börjar genast tänka mig vad de kan handla om eftersom att hon helt plötsligt ska hämta mig, kanske vi ska göra något kul, kanske vi har skaffat ett till djur och ska hämta de (har hänt tidigare att detta kommer spontant) kanske hon har en överraskning, kanske något tragiskt har hänt. jag hoppar in i bilen och hon frågar om jag har sagt hejdå ordentligt, då ändrades min tanke till "vi ska åka utomlands! :D" (fråga mig inte varför.. jag ville väl de) mammas mobil ringer och jag hör att hon inte låter glad alls när hon svarar. dom pratar om konstiga saker som att boka biljetter, åka direkt, hur alla mår hit och dit. jag börjar ana oro. vi hinner komma ganska långt på landsvägen (vi bodde då ute hos mormor och morfar) innan hon lägger på. jag frågar vem de va och hon svarade att de va janet (min morbror (anders) flickvänn) sen helt plötsligt säger hon att chsristian är död..
jag minns exakt vart på vägen vi va, jag minns att de vart alldeles grummligt för ögonen jag såg ingenting för alla tårar va i vägen, jag började storgråta men hann inte tänka eller känna efter, de aoutomatiskt bara kom utan att jag knappt uppfattade vad hon sa. de va helt ofattbart och inte sant. när jag "kom ner på jorden igen" va vi hemma och jag frågade hur mormor och morfar mådde, minns inte vad hon svarade. kommer ihåg att vi gick in och de första jag ser är mormor och morfar sitta i soffan i varsin morgonrock, helt likbleka och sorgsna.
de ögonblicket förändrade mitt liv

nypiercade


Dag 07 – Min bästa vän

Första gången vi snackade va vi sura och gillade inte varandra spc mycket 2005
-2011 idag släpper jag aldrig taget!





mega gammal bild!







jobbet i gästhamen på somrarna. helt underbart, här va vi små!







dom 2 kommande bilderna är nog 2 av dom 3 absolut
första bilderna jag och erica tog tillsammans








Dag 06 – Min dag

dagen började med att jag vaknade i Basses lastbil eftersom att jag följde med honom på jobbet igår och han va tvungen att jobba hela natten så de blev att sova i sängen ibak på lastbilen medans han jobbade, mysmys. sen åkte vi hem, han åkte hem och la sig och jag va tvungen att åka till norrtälje på en gång eftersom att jag hade en tid hos tandläkaren kl 08.15 .. INGA HÅL! iaf inga stora som behövde lagas. sen va de bara att gå i 24 minus till skolan för att göra svenska b prov som gick relativt bra. eftersom att natten bara bjöd på 4 timmars sömn höll jag halvt på att avlida. så jag drog ut på en liten promenad istället, gick ner till piercingstudion i norrtälje för att kolla om någon va där och hade tid, då va de inte öppet så jag satte mig på ett café och tog en varm chailatte för att värma upp kroppen, de va halv mysigt, fast ganska segt att sitta själv o vänta på att studion skulle öppna. sen kom Erica ner till stan för att hänga med o pierca mig men då va han "som jag litar på" inte där så de vart inte av idag heller!!! kanske drar in till sthlm i morgon och fixar. efter de åkte jag till Basse där de segades lite framför tv:n. slutligen åkte vi hem till mig. jag käka och duscha och nu sitter vi här. blir väl till o kolla på nått snart. skola i morgon

Dag 05 – Vad är kärlek?

hur förklarar man de? kärlek för vad? pass

Dag 04 – Det här åt jag i dag

ingenting än så länge..
uppdatering 17.33 KEBAB!!!

fredagen börjar lida mot sitt slut

hoppas morgondagen kommer med roligare påhitt

Dag 03 – Mina föräldrar

mamma. min trygghet, min hjälte, min vän, mitt råd och hjälp. har alltid vart men jag börjar såklart känna att jag kan stå på egna ben. men där kommer hon alltid finnas, hon har alltid hjälpt och funnits där och de hoppas jag att hon fortsätter med för min mamma kommer jag alltid älska
pappa. älskar såklart min pappa också men där finns andra förutsättningar

mina föräldrar har vart skilda sen jag va 1. jag har aldrig kunnat säga mamma och pappa. jag har istortsett alltid bott hos mamma, när jag va mindre var jag varannan helg hos pappa men nu ses vi typ en gång i halvåret

socker


11e Februari

efter snöstorm kommer snökaos. SL+snökaos=alla bussar inställda.. såklart
galet mycket snö.. de är sint som fan men jag och jag tror många andra också är jävligt trötta på de asså. ingenstans kommer man heller, inte för att jag hade tänkt åka någonstan men ändå..
idag blir nog av att försöka göra vettigheter, typ plugga. har ingen aning om hur kvällen kommer se ut iochmed att man inte kommer någonstans och iochmed att typ alla är upptagna med sitt ooooch för att man inte vet om de bli mer snö eller inte.

alexandra är fan kung på att rimma

något nytt varje gång man skriver med henne..
Miss u 2 Linnér.
Det finns ingen fler.
Jag är glad för den kärlek du ger

body art

fick lust att vara kreativ ikväll. vart väl inge vidare, min ovighet satte stopp för de mesta plus dåliga pennor. men de va nog inte sista gången för de va kul :)

Efteråt hade även jag bytt färg
eftersom de snöar blir de tomt i sängen ikväll
nu ska jag pressa weeds tills jag somnar <3

Dag 02 – Min första kärlek

alltså vadå första kärlek? eligt psykologin så är första kärleken tills ens föräldrar..
sen va man väl kär hit och dit sen man började gå (barndomskärlek)
mitt första seriösa förhållande därimot startade när jag va 13 bast och varade i 1½ år. den skyldige heter Fredrik andresson, hans föräldrar gillade typ inte mig och jag gillade typ inte dom. de va en tid av filmpressande, tv-spelande och godis ätande. tills vi upptäckte cigg och alkohol, eller de va väl snarare jag och han började ogilla mig och böt till en annan donna. end of story

Dag 01 – Presentera mig själv

Me, myself and I
alltså till att börja med är jag semst på dehär OCH på att stava (sämst) för att presentera mig själv.. jag bor tillsammans med min mamma och min trettonåriga-jättestöriga-superbitchiga lillasyster. de är krig här hemma var och varannan dag, jag är för de mesta inte inblandad, men kan lyckas bli de iaf. spenderar inte sådär jätte mycket tid hemma nu för tiden, utan vistas ganska mycket i villan hos bröderna junhager.
jag går fortfarande i skolan, jag ogillar skolan nu för tiden, längtar sjukt mycket tills de är över, fast får ändå panikångest när jag försöker komma på vart jag ska ta vägen efter skolans"trygghet"

jag själv personligen är jävligt lätt retad, irriterar mig på minsta lilla och börjar hata väldigt lätt. vilket jag antar att många stör sig på, för de mesta försöker jag vara tyst istället för att visa mig arg och irriterad på folk (eftersom att de oftast handlar om en skitsak) men de är inte alltid de går. jag blir sjukt grinig när jag blir negativt tillsagd. jag önskar att jag kunde väldigt mycket som jag inte kan (saker som går att lära in, men jag är för lat) där har vi en sak till som beskriver mig gallant, lathet. jag är lat men kan ibland få någon slags kick och göra massa saker på en gång (händer ganska sällan) .. jag är glutenallergisk (wohoo intresse-smurfarna hoppar) och om jag äter gluten (vilket händer ibland) så blir jag dum i huvudet, osmart och seg. jag typ tycker om djur jätte mycket för de är fett tysta och förstående (tönt) speciellt mina egna Ebba och Elvis (amstaff) white stripe och spott (katter) fast jag är allergisk mot katt -.- min absolut största fobi är hajar, jag kan inte ens kolla på en 1x1 cm liten bild på en haj och knappt tänka på dom. jag har problem med känslor..
nu har intresseklubben sprängts av överbelastning och jag kommer inte på något mer så jag sätter punkt här .

vi gör ett försök

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? 
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – En första 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Det här saknar jag

utgång i stan med mats och basse med flera (lördags)

sara, mats, sara.. vi va 3 saror där..
vissa är roliga..
.. vissa är tråkiga
nykterT :)

första ring

kollade nyss på några filmer som jag och sandra spelade in i skolan när vi gick i 1:an, en dag när jag hade med mig filmkamera. Fyfan va jag saknar den tiden, den klassen, dom människorna. Vi va fan den ultimata blandningen, vi va lika mkt tjejer som killar om inte tillochmed fler killar. (nu har vi 2 killar i klassen) Jesper hade långt hår och piercing, markus gick i våran klass och va blond, mattias gick fortfarande i skolan och i våran klass, ålänningen (niklas) gick fortfarande i skolan och i våran klass, martin hade inte gått om än så även han gick i våran klass, jag sandra och moa umgicks hela tiden och va dom som hördes och syntes mest. just när dehär filmerna är inspelade så är de sommar och de ser så jävla härligt ut. dessutom va de rellativt lätt i skolan och allt flöt på som de skulle, damn va jag saknar de.

13

De senaste 10 dagarna har jag som mest haft 13 unika läsare.
jag är nöjd över att någon är intresserad över huvudtaget. 13 är mycket för mig
men jag är grymt nyfiken på vilka de är ;)

en ledig fredag och en ny kamera

äntligen har nya kameran kommit och jag älskar den.
en ledig fredag spenderas i sängen o mysa med odjuren

Barnvakt

Nu drar jag till Rimbo och är barnvakt till Elsa i typ två timmar. har saknat den ungen så de gjort ont i hjärtat!

plugga plugga plugga

arbetsmiljö och säkerthet är ganska ointressant och den här uppgiften vart svår nu -.-

RSS 2.0