jag vill ha ett jobb.. med massa massa betalt

Skramlade ihop lite saker på HM´s hemsida som jag va sugen på att beställa.. *kolla slut summa* 2428.50 ! fyfan va jag önskar att jag bara kunde trycka på beställ knappen då.. men nejnej aldrig har man så mycket pengar så att man kan shoppa upp så mycket på en gång. jag behöver ett jobb! jag vill kunna tycka på knappen utan att tänka att då blir de ingenting annat på 2 ½ månad. luspank skulle jag va. nää usch nu tänker jag stänga av datorn och sova!

Grattis morbror

25 år! Hoppas du får en grym jävla födelsedag där uppe! Festa ordentligt med alla sköna typer! Vi saknar dig, de är snart två år sen men de känns som de va igår. 

Älskar dig

The days are getting darker now, the winter is moving in

Jag vet att jag inte är lätt att förstå sig på, men du kan väl försöka?

.. Nu kör vi? ;)

Wohoo helgen har vart helt perfekt.. iaf nästan! Kim kom i fredags, vi skulle ut till trädgårn men de sket sig så de vart en myskväll hemma och för en gångs skull INTE en massa onyttigt. Sen i lördags vart de drag. Basse har fyllt år så han hade radat upp med massa öl och annat. Kim åkte dit tidigare för att mumsa smörgåstårta och jag fick sms runt halv 5 då han redan är full ;) sen åkte jag och Erica dit, spelade någon slags frågesport och drack massor. strax efter 11 åkte vi till Norrtälje (fick såklart springa sista biten till bussen;P) tänkte försöka ta oss in på trädgårn men efter 10 så va de 21 årsgräns ;/ Men vi drog och träffade mattias, oliver och massa andra, och så drog vi vidare till G's och köpte oss något att dricka, snacka massa underbart skit, rökte och dansade lite smått till gammal härlig oldschool musik ;) Sen drog vi oss mot trädgårn, ställde oss i kön, men gick snabbt ur igen för de va kallt och vi orkade inte vänta för att KANSKE komma in. Vi gick mot teatern där träffade vi moud, min lärare ;D hon va lite smått på pickalurven och de va härligt. hon är så mysig hon! de va typ en kvart tills min buss gick så vi gick upp mot busshållplatsen där jag skulle gå på, där stod Kim och Alex som hade kommit in till Norrtälje någon timme innan för att gå på fest en snabbis. Kim va galen som vanligt och bar upp mig och snurrade ut i vägen så jag vart sjukt yr och smått rädd... DE ÅKTE BILAR DÄR! dum som jag är bet jag honom i axeln.. precis som när han bar mig över räcket på bron över vattnet en annan gång.. inte smart jag vet.. men de är smått panik i de läget så gör de första man tänker på, förlåt Kim som hade jätte ont i axeln dagen efter :( Bussen kom, Erica, Mattias och någon till som jag inte kan namnet på gick vidare, jag, Kim och Alex gick på bussen men Alex av för att de strulade med bussbiljett så han sov hos Sandra istället (: Jag och Kim åkte hem till Basse som redan sov, bäddade, små pratade och gick och la oss. gooosigaste katten sov hos oss, antingen på täcket, under täcker, mellan oss, på Kims sida eller på mig. ingen allergichock WOHOO! älskar nymera långhåriga katten för jag tål dom (: Jag minns förvånansvärt mycket :o Dagen efter natten innan ";)" vart iaf lugn såklart. Basse väckte oss för han ville inte vara vaken själv så gick vi upp och kollade på tv tills jag åkte hem för att äta en välja massa frukost!
Kim och älskling myser ;)

Min tröja är kort och söt (:

Observera.. kattmat på bordet?! .. någon va hungrig?

Fler bilder kommer förhoppningsvis sen. de flesta bilder togs med Ericas kamera och man vet aldrig när man får dom ;P

YEah!

Nu drar jag och Erica snart hem till basse för krök, där är även Kim och annat folk. Sen kanske de blir trädgårn , de är ju fan sista kvällen där innan de stänger, men vi får se. antingen så blir det de och då åker jag nog hem till Basse igen sen och sover där med Kim. Annars stannar jag hos Basse hela kvällen. får se får se! HA EN GRYMT TREVLIG KVÄLL för de ska jag ha!

Girls night

Jag har varit väldigt seg med att skriva om tjejkvällen hos Emelia.. Men nuså
Började med en vegetarisk middag (Emelia är vegetarian) men de va jätte gott ! Sen vart de efterrätt; cheeskake med blåbär på MUMS! brukar inte gilla cheeskake men de va faktiskt svingott (: Underbara Emelia hade tagit sig tid och gjort den glutenfri så att jag kunde äta den <3 Sen vart de två olika kort spel (jag har aldrig och bibeln) Från kl halv 8 till halv 1 på natten, grymt jävla kul! Sen skulle vi gå och lägga oss eftersom att de faktiskt va skola dagen efter med vi låg och pratade i ca 3 timmar till så de vart inte mycket sömn ;P men de va lätt värt de!
hmmm..
namnam

Operation; vagina!

Kollar på en dokumentär om tjejer och kvinnor som inte är nöjda med sitt underliv och plastikopererar sig! OMG finns de ideal för hur en f*tta ska se ut också?! Jag kan förstå att man inte är nöjd med allt men hur ser då den perfekta f*ttan se ut då? Alla ser ju olika ut på alla sett och vis, och definitivt där? Missnöjdhet och smärta! i onödan, vem kan döma egentligen?
haha asså jaa här sitter jag och skriver om de kvinnliga könsorganet offentligt men vafan ska världen ta vägen.. blev bara så chockad/ledsen/arg.. klart att jag visste att det någon gång förekom operationer men inte att de va så vanligt att vara missnöjd och tillochmed operera.. 

Dessutom vill jag bara nämna att de sjukaste är ju könsstympning
som förekommer i vissa religioner. jag frågar mig bara "hur fan kan man?"

Edit: dålig människa

Min lärare kom nu och övertalade mig att gå på lektionen för vi ska kolla på film och diskutera och jag vill ju egentligen inte missa något över huvud taget för jag pallar inte komma efter igen så de får väl bli så.. Får väl hitta något som måste göras eller dra ner till roden och umgås med min lovely Erica


Dålig människa

Nä asså nu är jag en mycket dålig människa. Men jag har 3 ½ timmes håltimme för att vänta på en lektion. Jag orkar inte vara här och vänta.. Känns viktigare och åka hem och plugga då eftersom att 70 % av mina böcker är hemma. Tänkte fråga min lärare om de fanns arbete jag kunde göra hemma eller om lektionen va mega viktig men hon är inte här så då får de fan blir såhär, jag har vart duktig ändå. Hade nyss psykologi prov och de va typ mycket svårare än va jag trodde! men de gick hyffsat bra. Så tyvärr nu är jag rebellisk och lat men jag drar hem och pluggar istället.

Vill ha

Kolla in denna underbart snygga väska. Sitter här och dräglar o önskar att jag var 899 kr rikare just nu. hoppas så grymt mycket på att jag lyckas fixa ett jobb snart så man kan leva lite.. och betala tillbaka skulder :$


Orientering... nej Mys med brudarna... JA!

Orientering idag. Vaknar upp ganska taggad eftersom att Ebba skulle med mig hela dagen! Kollar ut och ser att de spö regnar. Ebba hatar regn.. älskar att va ute, gå och springa. men kyla och regn är inte okej för henne så jag kände att jag inte kunde tvinga med henne ut och då sket jag själv i de också.. De regnar fortfarande.. dehär suger.
Men snart jävlar blir de nice! om ca 1 timme åker jag till Norrtälje, hem till Emelia där Isabelle också kommer vara. Kvällen kommer bestå av middag, efterrätt som Emelia gjort glutenfri bara för min skull <3 Sen blir de Idol och massa massa mys och så klart övernattning ;D Skoja inte, va jag har längtat efter en sån här kväll med brudarna (:

Relativt lugn helt i Arboga

NU orkar jag skriva om Arboga resan. Det har vart en relativt lugn helg. inte mycket festande alls som jag trodde, men de har såklart varit mysigt ändå. sammanfattningsvis så vart fredagen lugn för ingen skulle göra något så de vart film och massa cola drickande. Lördagen trodde vi först skulle sluta likadant men de vart lite chillkrök hos Marcus med lite folk, öl och ett eget ölspel (familje geniet) Sen kom Sandra på en cigg och sen drog vi till Dennis tror jag han heter.. där va de segt som fan.. tycker jag iaf. efter de drog vi hem.
Söndagen spenderades till 98% i sängen. vi kollade på massa lost avsnitt och någon enstaka film tror jag, åt massa godis och chips och drack cola ;)
kl 1 på natten åkte jag med pappa hem i lastbilen... sov 3 timmar sen va de skola.

Så kan de gå en seg fredagkväll ;)

För att presentera ett svin

Det kallas chocktillstånd när tankar känns och skär som bitar av glas små, små sår under linningen. Det kallas chocktillstånd när orden bränns inpå bara skinnet och gång på gång mot asfalten varför skrapa kinden mot väggarna klämma fingrar i dörrarna när benen alltid bär tillbaka hit
För att presentera ett svin

Ingen piercing, ingen skola

Någon piercing blev de inte! och jag är så sjukt besviken :( menmen om 2 månader så.. typ samtidigt som de 2 underbara kattungarna kommer!

Idag är jag dålig och skolkar för i går efter skolan tog jag tåget till Arboga och här sitter jag (: Kim sover så jag tänkte passa på att plugga lite. När jag kom igår drog vi direkt till viking och käkade kebab/pizza Sen skulle vi hem och kolla på idol men då funkade inte dekodern så vi kollade på ett lost avslitt och sen vart de Idol på internet. Och efter de kollade vi på grown ups .. jag somnade så missade en hel del.. Nu ska jag försöka plugga lite innan jag tänker väcka Kim :)

Piercing eller inte piercing.. det är frågan!

Efter en låååååång skoldag med 3,5 timmes håltimme av kortspelande drog jag ner på stan snabbt och köpte en piercing till läppen.. imorgon händer de (kanske) men den är typ mega för stor så kanske inte blir nått i morgon iaf :( vilken är jävligt synd för om de inte händer i morgon så måste jag vänta i 2 månader. För om 2 veckor har jag praktik och då kan jag inte pierca mig eftersom att jag måste ta ut den på arbetstid vilket naturligtvis inte går om den är ny och praktiken varar i 5 veckor såå jaa de blir ju inte för ens efter de då, och jag vill göra de NUUU så hoppas de går som de ska i morgon och att jag hittar en ny piercing eller de kanske funkar med den här så länge. HÅLL TUMMARNA!

Dessutom så smsade mamma mig i morse och skrev att jag kan få 300 om jag vill åka till Kim :D Så de ser ut som de blir en Arboga resa i helgen. Godnatt

Jag erkänner... jag kollar på idol!

Aah fyfan va mysiga dom är ! Galet kul ;p

lång dag

Eter en låååång dag som har bestått av att plugga röven av sig för att inte komma de minsta efter igen så är de sjukt skönt att slänga sig i fåtöljen och glo på idol..
Nu blir de kolla läget på internet och sen sova

Måndags myyys

Nu blir de mys med bra film och gott ;) sen blir de sova





Klant syster <3

Här sitter man duktigt och pluggar psykologi och engelska.. sen hör jag en smäll från köket och där står Sofia och kollar på mig med hundögon och säger "förlåt" då har hon (ännu en gång) tappat något från skåpet, idag va de en glasskål.. inget viktigt alls men den hamnade på spisen som en gång tidigare har spruckit för att hon har tappat något där på. men som tur va klarade de som, mamma va inte hemma så jag fick städa för sofia är så slarrvig så vi skulle dö av glasbitar i händer och fötter om hon skulle städa :P

Engelska arbete - vara en turistguide, välja ett land/stads del/ stad och göra en broschyr.
Framsida check

Nu är hösten här..

När jag kom hem från skolan idag så hade de regnat i flera timmar. Sen kom solen och de vart as skumt ljus ute. såg mysigt och läskigt ut :P Jag gick ut på altanen med hundarna, såg en regnbåge och alla fina färger som löven bidrar med på marken. Ville bara dra på mig mjukisar och sockor, sätta mig framför en öppen eld med en kopp varm choklad och mysa! 

Nisse gillade att fånga löven som jag kastade upp (:
Men Ebba ville inte vara med..

En september kväll.. öppen eld, öl och härligt folk

I fredags kväll drog vi in till Norrtälje för att träffa massa härligt folk som spenderade fredagskvällen framför brasan på ett berg med musik och öl. Vilket va grymt lyckat till en början, galet trevligt. Alla härliga kisar va där (: Sen vart de lite smått drygt, folk droppade av då och då sen vart de seg stämning eftersom att folk va trötta och drickan va slut. jag och kim hade vart och handlar chips och cola innan vi drog dit som vi hade gömt i en buske för att vi inte orkade bära på de hela kvällen så de hämtade vi innan vi drog hem med sista bussen ;P


I lördags åkte vi till mormor och morfar en stund,
letade efter play station dosa och lekte med Elsa
Kim har förälskat sig i min mössa.. vilket jag förstår,
men nu kan man ju undra när jag kommer få tillbaka den

Avslutar med en jätte seriös puss-bild ;)

(Jag hatar att ladda upp bilder på blogg.se, de tar så sjukt jävla lång tid!)

P.S Kim åkte hem idag, så ikväll får man sova ensam..

Iron Fist Tournament

Åkte till sthlm efter skolan och köpte leggings med dragkedjor på sidorna och 3 par trosor (: Och mötte Kim som är här nu, han spelar tekken o vinner gubbar åt mig :D Men nu blir de mys framför idol !

Såhär glad blir blir man om man vinner story battle ;)

Jag hostar..

..snart sönder mina revben
varenda kväll.. samma sak

Pengarkris..

aaaah jag orkar inte..!


My dog brings all the klining to the mage

Sitter här och ska snart börja plugga.. bredvid mig ligger nisse på rygg och kräver att få bli kliad på magen och när jag slutar och vänder mig till datorn så suckar, fnyser och gnäller han högt tills jag börjar klia igen.. 
Min lilla bortskämda bebis

Sovmorgon uppskattas

SOVMORGON uppskattas sjukt mycket! och de hade jag idag till 11.45.. men bussar måste passas så va tvungen att åka 10.15 men sovmorgon vart de iaf :D Och så fick man ju lite dötid över efter som att mitt huvud inte vill att jag ska sova när jag får... dötiden spenderade jag iaf med kameran så nu får den som läser dvs du, stå ut med lite bilder så miiiig >.<

Ibland är de inte ens värt att fråga
Snart kommer kim :D iiih va jag längtar tills jag ska få irritera sönder honom (:
Alex kom hit med en cigg till mig tidigare för jag va ju sjuuukt sugen på en nattcigg så nu ska jag tyvärr ut och röka den, men jävlar va gott de ska bli! Har faktiskt rökt typ en halv cigg tidigare idag så lite förtjänar jag iaf. Sen blir de iaf sova för imorgon har vi ingen sovmorgon och nu är jag rejält trött. Godnatt alla glada (:

Varför är de svårt att vara den man vill vara

Jag önskar jag va konstnär, kunna uttrycka tankar och känslor i bilder

stora som små

Se mitt stora problem är att mina problem
är så pass små att dom knappt räknas som problem
Men dom gör lika ont för det.
Älskar bildeN totalt

Värdelös söndag

Blää för att bara ligga här och hosta.. jag har vart uppe ur sängen en gång, och då gjorde jag frukost. Sen har jag bara legat här. Har varken ork eller lust att göra nått.. de är så jävla kallt ute! men dehär är ju döende tråkigt, de är en värdelös söndag helt enkelt. Helt perfekt för en ny säsong av carlifoiacation, en pizza och att Kim va här och mös.

Jag har inte rökt på hela dagen, dehär ser ut att bli min första helt rökfria dag på ca 3 år. Men röksugen är jag..
Jag kilar nog ner till kiosken och köper godis istället för att tänka på cigg

Trött på att vara sjuk nu..


Politik, värmefläktar o "barndomskärlekar"

När jag kom hem från skolan i går runt halv 2 gick jag och la mig på en gång och somnade och sov till 5.. hur skönt som helst. Vaknade av att jag hörde att Anna och Elsa va här (: bjöd mamma på en av mina öl, men dom passade inte så fick dricka upp den själv :P Sen vart de sjukt god middag, Anna och Elsa åt här sen åkte jag in till Norrtälje och träffa Erica. Vi slog oss ner på en byggställning och pratade som vanligt om allt mellan himmel och jord. Vi kom in på politiksnack och stannade vid samtalsämnet ganska länge. Förvånande med tanke på att vi aldrig brytt oss om de tidigare, men när man väl får vara med och bestämma så kanske man borde ta ställning till nått.. hmm. Efter några timmar av pratande, drickande och rökande utomhus så vart de jävligt kallt så vi drog till trädgårn och träffade några brudar från min klass. De vart nog inte mer än en halvtimme där sen drog vi till .. va tusan de nu heter. Där va iaf Lammis och nazai och några vänner till till Erica. Efter en stund där drog jag och Erica ut igen för att dricka en smirnoff så jävla kallt som de va så tog vi oss till station och stod och kramades med en fläkt som blåste ut varm luft. sen gick vi tillbaka. Lammis har alltid vart dryg mot mig, jag har aldrig tagit de seriöst men de trodde han så han bad om ursäkt :P härlig kille dedär. Min barndomskärlek lånade ut sin tröja till mig för att jag frös.. Så står man där och tänker att de är rätt kul att man trodde att man inte skulle snacka med någon som va lite ballare än en själv på den tiden. okej vi ska inte överdriva.. jag va inte kär i honom eftersom jag inte kände honom eller ens pratat med honom. menmen haha de är skumt dedär att man ser upp till folk som faktiskt är precis som en själv när man väl får reda på de. Sen vart de en promenad till bussen med Erica och sen hem till varma sängen som då va min bästa vän :P
Avslutar med en söt bild på min bby Erica

”gör inte bara där, stå något!” (alice i underlandet)

Idag startade jag och mina 4 kompanjoner ett nytt företag i skolan.. gaah tråkigt.. hoppas de blir roligt, för jag är redan skoltrött!

Slänger in lite bilder från när jag va hos rottweiler valparna, när Elsa o kim va här och på mig själv när jag fick smått fotomani ..

Klicka på bilderna för att se dom större


Slänger också in den ända bilden jag gick på Kim i helgen ^^
Trött snygging <3

Juste.. har inskaffat mig ny mobil (den lilla lila) och jag har bestämt mig för att inte köpa något nytt ciggpaket, rökte upp den sista jag hade för ca 2 timmar sen. Nu ska vi se hur dehär går..
haha vart galet mycket bilder >.< menmen

När kim va här..

.. såg vi en "rutten nyckelpiga"??

RSS 2.0