En hemlis

Nu sitter jag här och pluggar engelska, egentligen behöver jag plugga massage men smart som jag är så glömde jag dom papprena hos anders. Så nu pluggar jag engelska. vi ska skriva om en kändis som vi vill vara och sen beskriva den för klassen men inte säga vem de är för de ska dom gissa. Jag kan inte skriva vem de är eftersom att några i min klass läser bloggen ^^ Kan bara säga att jag får så jävla mkt nostalgi.
Vi har egentligen 3 fungirande modem hemma, en egen till allas datorer men just nu är de bara ett som funkar så de är krig här hemma om vem som ska ha de. och just nu vann jag eftersom att jag behöver internet för att plugga. och så passade jag på att skriva lite :)

Missförstond och intervallträning

Sitter i skolan och ska snart ha svenska. har precis haft intervallträning på idrotten. jag vet att jag inte har världens bästa kondition, men jag börjar misstänka att jag har en lätt anstängnings astma. de konstiga är att på dansen så kör vi numera stenhårt, nu när vi har en ny lärare. men på dansen får jag inte ont i bröstet elr håll. men lika svettig och trött blir man. anting så är de för att dans är så jävla kul så att man inte tänker på att de är jobbigt elr så tränar man på ett annat sätt. de kan vara så att man tar korta pauser när man ska byta låtar och så.
Igår efter dansen sov jag hos älskling. sååå mysigt, vi åt chips, choklad och godis :D underbaart <3
Jag har ofta svårt att läsa av folks humör och beteende och jag missuppfattar ofta saker. De har jag gjort idag. Jag tar oxå alldeles för ofta åt mig av saker och händelser som jag inte borde göra.
De va de jag ville ha sagt, nu ska jag ha svenska :/


Otroligt äckligt :P

Älskling och jag har precis provat en ny dipp, bearnaisesås smak. Fyfan va äckligt de va! Vem vill egentligen äta de.. jo älskling :P han tyckte de va jätte gott. för att man ska gilla de så tror jag att man verkligen måste dyrka bearnaisesås :P Nu ska vi kolla på gårdagens idol som jag missade sen ska jag in till norrtälje för att dansa :)

De löser sig alltid :D

Nu har jag systers modem och de funkar, de är alltså mitt modem de är fel på inte datorn som blockar. eftersom att hon har dataförbud så kommer jag ha detta tills mitt är fixat ;) de är segt, men de funkar. Eftersom att jag är helt besatt av andra avenyn och riverside så ska jag kolla på allt jag missat nu i svt play (jag vet att jag är töntig) :D

Ännu inget internet

Sitter hemma hos älskling och tänkte passa på att uppdatera lite. Igår åkte jag till Åkersberga för att fira Kusin Roddan som fyllt 2 år. själv så har man ju blivit lite som en favorit så jag fick många kramar, och sen så heter man ju nu för tiden Lindsay lohan oxå. Roddan hade sett en bild på Lindsay och pikat så den och sagt Sara :P hehe gullunge. Jag fick träffa Kira oxå som är frisk nu, hon va jätte fin <3 Efter de så åkte jag in till norrtälje och åk med pappa och småsyskonen, skulle egentligen följa med till rånäs och sova där men de vart inte så istället träffade jag isabelle, emelia och hennes kille. Vi gick hem till emelia, kollade på tv och åt marängsviss. gott,gott :) Nej åkte jag hem till älskling, de gick 3 bra filmer på tv vi kollade på alla 3 genom att byta kanal lite då och då ;P Idag är jag seg som fan och har en kännsla av att jag kommer ha söndagsångest ikväll. Men snart ska jag iaf åka hem och duscha, plugga lite, sen slappa som fan, ni får hade bra tills nästa gång jag uppdaterar :)

Träningsvärk

Mitt internet är inte fixat än. Nu sitter jag hemma hos älskling och ska göra mig iordning till skolan. Igår hade vi orientering i 3 timmar och ingen skola. Moa, Emelie och jag satsade på ett MVG så vi sprang hela vägen, nästan alla kontroller låg på berg så jag har inte lite träningsverk i låren idag, men nu på morgonen har vi massage i 3 timmar och de passar väldigt bra :) Moa tog kort så de kanske kommer senare.
Imorgon fyller en utav mina småsyskon på pappas sida år så vi ska ut och äta sen kanske jag stannar hon pappa. Har inte sovit hos pappa på ett år tror jag om de inte är mer. Men nu blir de snart bråttom till bussen så ni får hade bra :)

Cp internet

Har inte kunnat blogga på ett tag för mitt internet/ eller datan är konstigt. Inget intenetsida funkar, de är bara vitt när man ska gå in på nått, sådär som de ser ut när sidan laddar. Ska försöka fixa felet snart, såfort nån smart kan hjälpa mig ;D Just nu sitter jag i skolan, jag har precis slutat och nu ska jag ner på stan och äta pizza med älskade isabelle sen drar vi och skakar liv i dansgolvet! Dans i dag, har längtat en vecka, ska ni kuuul, behöver dansa av mig!! Vi hörs nästa gång jag får tag i en data. HADE :D   

Täby C del 3

Jag och isabelle hade skit kul igår.. elr hade vi? Hon va depp och jag livade upp de såklart ;) Jag somnade före henne, inte så snällt kanske men va as trött. vi kollade på get smart och åt godis. Idag åkte jag med lillasyster till Täby centrum och shoppade, fick 1000 kr var av mamma att handla höst/vinter kläder för. De vart inte så mkt kläder för mig, jag hittade bara en munkjacka om jag ville ha, sen vart de lite småprylar. Sofia hittade därimot massa fina saker. Jag köpte:
  • Munkjacka från carlings 399:-
  • Snoddmapp till skolan från gallerix 39:-
  • 3 små söta markerings pennor till skolan från gallerix 10:-
  • Tjocka strumpbyxor från Åhlens 99:-
  • Örhängen från Jc 39:-
  • Hårband från Jc 49:-
Nu är älskling här och vi ska kolla på gårdagens idol 
(eftersom att jag missade de) och äta ostbågar. Gonatt :)
  

Mintkrokant vs Apelsinkrokant

Har precis kommit hem från norrtälje, bestämmde träff med isabelle och vi gick till fältvägen där jag bodde för ett år sen, hade inte vart där sen dess så de va kul att se och väcka alla minnen igen. Sen gick vi till donken och satt där i 2 timmar sen vart de bråttom för vi fick för oss att isabelle skulle sova hos mig och ja vi hann med bussen vi hann tillochmed köpa godis :D Sen tog vi bussen till finsta och moppen därifrån, isabelle körde!! De va en upplevelse ;) nu sitter vi här och ska snart ut och röka (när jag är med isabelle får jag röka)
Dagens skoldag va inte spc alls, jag va nog bara ovanligt taggad och redovisade tillochmed på engelska! har aldrig gjort de förut men idag vågade jag, grattis till mig.
Igår sov jag hos älskling, lika mysigt som vanligt. Men igår va de han som va sjuk, jag har smittat honom och själv håller jag på att bli frisk. Nu är de dax för en cigg. HADE! :D

Skola

Sitter i skolan, idag fick vi frukost som 2:orna gjorde ;D
Hostar mkt mer idag än va jag gjorde igår. Jag har inte rökt
på 4 och en halv timme (Y) och igår rökte jag en ½ cigg på
hela dagen. nu ska jag fan försöka sluta på riktigt. bredvid
mig sitter sandra och moa och nu måste vi gå på lektion ;D

Höst himmel

Jag bara älskar stjärnhimmeln såhär på hösten, visst de är kallt, 
men inte påsamma sätt som på dagen, de är mer milt och mysigt.
Och sååå mkt stjärnor, de bästa som finns är att bara sitta elr
ligga och bara titta. haha va töntigt de låter :P Men de är verkligen 
underbart.
Nu tänkte jag läsa chic som jag köpte igår 
och äta lite godis kanske (A) Gonatt

E

Känn dig utpekad <3
Alltid du och jag :D

Kanotpaddling

Jag hade nog världens mysigaste morgon. igår kväll ringde älskling mig och sa hon hem till mig tidigt i morron du kan göra dig iordning här, okej. Så i morse tog jag moppen och åkte till honom kl 5 i 7 och gissa vad jag fick, väldens mysigaste morgon, han hade spelat in idol på boxern (eftersom att jag dansade igår så missade jag de) och den gjorde han ägg och bejcon. så jag sminkade mig snabbt, okej ganska snabbt, sen tittade vi på idol och åt godaste frukosten tillsammans <3 tack honey.
Men hur mysigt de än va så va jag tvungen att åka till skolan, dagen har faktiskt gått jätte fort trotts allt, först hade vi matte och jag jobbade relativt mycket. Sen på samhällskunskapen skulle vi tydligen redovisa vårad arbete om ungdoms grupper, jag jobbade med moa, vi valde att skriva om rastafari och redovisningen fick jätte bra utan planering elr något. sen va de kanot paddling som gällde och jag va skit rädd för jag har skräck för mörk djupt vatten plus att jag aldrig paddlat kanot tidigare, men de va så jävla kul och jag tänkte inte ett dugg på att vattnet va kallt och mörkt så de va bara roligt, jag och sandra paddlade. haha ingen skrek mer på varann än vi ;)
Vi va ute och paddlade längst och när vi va klara skulle tydligen sandra ut igen med jesper och tobbe istället för att gå med mig och ja de blev ju som de blev, jepser stängte så mkt vatten på henne så att hon va alldeles genom blöt när hon kom till land plus att de såg ut som att dom höll på att ramla i, så går de :P
   
 
Nu ska jag kolla på idol sen ska jag plugga. HADE! :D

Dagen upp och ner!

Gick på religionen idag, men de vart ingen servering, som sagt man går inte servera när man är sjuk (ganska uppenbart) så de vart bara en lektion. De va riktigt jobbigt att va i skolan när jag va sjuk, för man är seg och jag blir jätte lätt sur när jag är trött och seg, lackade sönder på sandra idag som inte lyssnade på mig för fem öre. jag frågade henne samma sak 3 gånger och jag fick aldrig ett svar, så jag drog utan att säga hejdå, så nu tycker hon att jag är en bitch xD efter skolan drog jag ner till roden och hälsade på Erica :) vi tog en cigg och snackade skit, mer hann vi inte göra för jag skulle hem till isabelle för att äta innan dansen började. de va så gott, de är alltid gott att äta borta, man tycker att de andra äter godare mat än va man gör hemma för de är man ju van vid. efter maten gick vi ner till dansen, vi har en ny danslärare som inte vart i norrtälje tidigare så hon kom försent eftersom att hon inte hittade till U-huset. Hon va iaf helt okej, lite snabb kanske, men de är bara kul med utmaningar :D Efter dansen missade jag halv 8 bussen så stannade i norrtälje och "gick en promenad" med isabelle och carro 
(de vill säga vi satt på en bänk och orkade inte gå)
Jag fick ta halv 9 bussen och nu är de ju ganska mörkt vid den tiden. JAG HATAR ATT ÅKA MOPPE I KOL SVART MÖRKER!  men jag va tvungen, mamma vill att jag ska öva, för jag måste lära mig att åka hem i mörkret, snart blir de mörkt riktigt tidigt. Men de är den här tjocka vita dimman som är värst, de ser fan ut som stora spöken, nämen dimman är verkligen tjock man ser den tydligt och den bara sveper in i ansiktet så att man inte ser nånting och så är den iskall! hur som helst min dag gick verkligen upp och ner, först va den pissig, sen bra, sen pissig igen och nu i min varma säng är allt bra igen förutom att jag nyss hade ett stort gräl med mamma, men de va inget spc så de orkar jag inte skriva om. HADE! Gonatt :)

Hollywood fruar

Har precis kollat på säsongstarten för Hollywood fruar på 3:an. jag säger bara haha, de verkar så blåsta, självupptagna, oförskämda och älska att förnedra andra. De handlar om 3 svenska blonda tjejer som åkt till hollywood för att jobba och sendan träffat en kändis elr en annan slags rik man och gift sig med. En utav dom är helt blåst och snacka skit om sina vänner utan att tänka sig för ett dugg.Hon är hemmafru och de tycker hon är så fruktansvärt jobbigt, "de är verkligen ett heltids jobb". En annan är tillsammans med en kändis. hon tycker att de är jobbigt att hon "måste" synas på bilder med sin man hela tiden. Och att behöva gå på hans konserter och shower är inte så roligt. Hon förnedrar de flesta som inte ser rika ut men har pengar. Och de är viktigt att träna och se bra ut för omgivningen. Den sista är nyskild och har blivit rånad en gång däför tar hon skjut lektioner för att kunna skjuta nästa som tänker råna henne.
Själv tycker jag bara att de är roligt att titta på, hur de lever sina jobbiga liv som hemmafruar elr galafruar, i glamour och lyx :P

De blev skolfoto iaf :)

Sov faktiskt ganska bra inatt, vaknade bara 2 gånger av att alvedonen gått ur kroppen och jag fick ont igen och hostade. Tog bara en till och somnade om. i morse vaknade jag 9 fast jag hade tänkt sova till 10 men så brukar de ju va när man får sova lite. Skolfotot skulle tas kl 1 så jag bestämmde mig för att ta mig dit, hoppas inte att jag smittat nån (A) i skolan fick jag vänta en timme extra.. elr alla fick göra de för fotot va uppskjutet till kl 2. Jag tror iaf att de vart bra. kanske ser lite trött ut :P vi fick ju inte se fotot på oss allihopa men vi fick se de enskilda och de vart jag nöjd med :)
efter fototagningen åkte jag hem till älskling för att vänta på att nån skulle hämta mig, men de vart inte så, åkte hem på crossen med älskling istället, hemma hos mig lkete vi lite med kameran ^^ Sen va han tvungen att åka hem för jag va tvungen att hjälpa mamma med massa, sen vill jag inte smitta honom och jag skulle plugga.
Hehe sötnos
Crossen och jag.. btw älskling ska sälja den :/
Älskar dig. 23/02-08
De blir ingen skola i morron heller, vi har servering och är hesare idag än igår så de skulle aldrig gå :/ efter de är de bara religion och jag åker nog till skolan till de eftersom att dansen börjar imorron igen och de vill jag inte missa, inte första gången, så jag ska se till att orka religionen och sen ta de lite lugnt på dansen, tror inte att vi kommer göra så jobbiga saker, mest gå igenom. Fan va jag har längtat :D Skulle egentligen gå nivå 3 den här terminen men jag va automatiskt inskriven på nivå 2 eftersom att jag gick den förra terminen och jag orkade inte ändra, de vart så tight inpå, så de får bli nivå 3 nästa termin, jag går gärna nivå 2 igen, de är bara roligt. dessutom kommer jag gå i samma dansgrupp som isabelle då (Y)
Jag har pluggat en hel del idag så nu är jag dödstrött så jag tänkte kolla på tv med mamma och syster en stund sen sova, ha en trevlig kväll, gonatt :)

ännu mera sjuk!

Efter kvällen igår och turen till täby idag mår jag så mkt sämre. I natt kännde jag iofs att jag blev sjukare, hade svårt att sova pga att jag hostade och snorade. Stackars isabelle som sov bredvid mig (A) Men ändå så åkte jag till täby eftersom att jag va rädd att koftan skulle ta slut. Efter att vi kom hem har jag mest bara legat, jag orkar inte göra nånting. Jag har så jävla ont i bröstet av allt hostande, men jag har ingen hög feber elr svårt att andas så svininfluensa har jag inte, som tur är. men jag har ont i kroppen, och i morron har vi servering och massage och inget av de ska man göra när man är sjuk :P MEN!! De är skolfoto, och visst de kan vara jobbigt ibland, men de är alltid så jävla kul att se tillbaka på och dessutom ingen dör av att få vara med på bild (A) nämen seriöst, jag vill verkligen vara med, tror aldrig att jag har avit borta från ett skolfoto och vill inte vara de nu heller! För hoppningsvis mår jag lite bättre i morron så att jag kan ta mig till skolan och vara med, men kan inte stanna efter de, dels behöver jag vila och man får inte ta massage när man är sjuk för då blir de värre och man får definitivt inte servera hostig och snorig..

Täby C idag igen

Även fast jag va trött efter en ganska dålig sömn så tog jag mig in till täby C idag igen, för jag hade hittat en kofta från JC som jag inte då kunde bestämma mig för om jag skulle köpa elr ej. men efter en veckas tänkande, skulle jag bara ha den :P Anders va en ängel och ställde upp på att åka med <3 runt 11 va vi inne i täby och jag köpte bara koftan, sen åkte vi hem på en gång, för inget va spc sugen på att gå någe vidare länge. plus att ingen av oss hade mkt pengar kvar. 
Den sitter jätte bra och är jätte skön :)
Ingen vidare bild kanske.. (mobilkamera)
 
Inte bilder från idag, men hade lust att lägga
in dom och klaga lite på min mobilkamera :P
Vill ha en systemkamera!!

Party

Igår åkte jag in till norrtälje för att träffa Isabelle och kusin Caroline, de va tänkt så att vi bara skulle va hemma hos isabelle, prata och mysa men dom vart fest sugna så vi drog in till rimbo eftersom att carro kände nån där som hade nån fest. Hon hette therese tror jag. De va jätte mysigt att "för festa" hör isabelle och sen va kul på bussen. jag träffade Erica som oxå skulle in till rimbo och vi pratade om allt och ingenting, men mest pratade vi nog om svininfluensan :P Men väl på festen så va de inte spc roligt. jag va sjukt dans sugen, men de lyssnades på teckno musik och de va inte kul att dansa till precis :( Vi va där i ca 1 ½ timme tills thereses mamma kom och va inte så glad, hon verkade inte veta om att therese tänkte ha fest. så hon skrek åt oss att hon inte ville se oss mer :P både jag och isabelle va inte så taggade på att gå vidare och leta efter något kul att göra med danke på hur dråkigt vi hade där. vi va trötta så vi drog oss hemåt. carro åkte hem till sitt och jag sov hos isabelle. vi kollade på en film och somnade typ mitt i den. kl 4 kommer isabelles mamma hem och vi vaknar, de tog nog en timme för mig att somna om ^^ men de va helt underbart att få träffa Isabelle och carro igen, för de har jag inte gjort många gånger i sommar <3 De vart tyvärr inga bilder :(

09/12-09

Hello, nu va de 4 dagar sen jag uppdaterade, dåligt, jag vet. men har inte hunnit. I torsdags åkte jag och isabelle in till sthlm för jag skulle köpa nya skor, sen träffade vi emelia där oxå. De va jätte länge sen jag träffade dom sist, så de va kul att göra de igen :) vi hade jätte mysigt, jag hittade mina skor och vi gick och fikade länge :) Igår va de en seeeg dag i skolan, jag vart så jävla trött efter första lektionen, va nra på att gå hem, men med tanke på att jag redan varit sjuk 2 viktiga dagar så stannade jag kvar, efter skolan åkte jag hem till älskling och sov där, de va mysigt, vi åt choklad och kollade på idol :D Vi vaknade nyss och jag är väldigt täppt i näsan ch har ont i halsen.. vill inte bli sjuk igen :/

Bänd hårspray?

Gokväll. jag sitter här och är mucket bekymmrad över att de är massa bränd hårspray på den. plattången är ny, jag köpte den i sommras och lovade mig själv att aldrig platta håret när jag hade hårspray i. men brottom som jag hade en kväll så tänkte jag att de nog inte skulle fastna nått. men klart att de gjorde de. de va ingen billig plattång och jag älskar den så har försökt få bort de på en hel del olika sätt. men idag, nyss fick jag för mig att googla saken och gjorde de och ser man på fick ett svar på frågan direkt. De va från en frisör sida och imorron ska jag prova om de funkar för nu är jag trött så jag tänkte titta på en film elr nått och sen sova.
Du som kanske har samma problem kan ju oxå prova, jag garanterar inget än eftersom att jag inte ska prova de föräns imorron, men man kan alltid testa.
 http://lyko.se/?pge_id=22 Tryck på länken och läs svaret som är blått, lite längre ner. 
Gonatt

Täby C

Idag vart de täby med älskling. Jag köpte faktiskt inga kläder (ovanligt) men de vart Ett nyckelskåp från indiska som jag ska hänga örhängen i och en klähängare från indiska oxå. Älskling köpte värktyg och saker till bilstereon. Mkt mer än så vart de inte för vi va båda inte sådär jätte sugna på att gå speciellt länge, vi va trötta och de va varm överallt.
   
Nu har vi oxå satt upp tavlan som jag fick av älskling :) fint va? Imorron är de skola som vanligt och jag har servering.. tror jag. Men nu ska jag och älskling mysa, dricka cola och kolla på nån film. Gonatt

Servering, olyckor, myskväll

Igår kännde jag mig tillräckligt frisk för att vara med och servera i skolan. Och de va de värt de, för de va jätte kul. Tidigare på dagen så va jag på en hund uppvisning och kollade på roslagens snabbaste hund och agility. och de visade sig att den klubben fyllde 50 år och de va dom som skulle ha midda på hotellet, kulkul :) men de va rikitgt roligt och lärorikt, man övade på att ta många tallrikar eftersom att de va många som va där och åt och man kännde sig riktigt proffsig ;D De som va lite jobbigt va ju de att alla skulle hålla så långa tal, de pratade om allt och ingenting och vi servitriser får ju inte gå ut i matsalen när de håller tal så de va nästan så att de fick äta kall mat eftersom att vi va tvugna att vänta tills de helt pratat klart om allt... och ingenting. kl 10 hade alla ätit klart och de va dax för speling och dricka i baren, min och daniellas buss gick halv 11, nästan gick inte föräns kvart över 12 så vi bestämde oss för att gå lite tidigare så att vi skulle hinna med halv 11 och slippa vänta ute i typ en timme på nästa. och då missade vi ju de roligaste, när de står vid baren och gör av med alla deras pengar :P 
Vi åkte iaf och efter kanske halva vägen så saktar bussen ner som tusan och jag tittar fram för att se va de va, då står de 4 bilar på vägen och blinkar, bussen kör jätte sakta förbi och Daniella tittar ut genom fönstret på sin sida, sen knuffar hon till mig och säger "kolla!" då är de en STOOR blodfläck på gatan och ner mot diket! uach de va riktigt mkt, och de såg hemskt ut. eftersom att de inte var någon ambulans där så¨måste de vart nån som kört på ett djur, ett stort djur. Jag åkte hem till älskling för att sova där och vi tittade på film och åt godis som jag köpt tidigare på dagen :)
Idag skulle jag egentligen åkt in till norrtälje för att träffa isabelle som rngt mig 2 ggr sen på kvällen för att tala om att de va länge sendan vi sågt och att hon saknar mig. ja vi har typ inte setts på hela sommaren och jag saknar henne med. men hon hade glömt att vi skulle ses så de vart inte så, istället slappade jag hemma hon älskling.
Ni sitter jag hemma berädd på att starta en film och äta lite godis. mys :) och imorron blir de täby C med älskling, efterosm att jag är ledig från skolan. Gonatt :)

Canvas

Idag fick jag min födelsedags present av älskling! Den är helt underbar, jag kunde aldrig ana vad de va. Så speciell, bara jag har den, de finns bara ett exemplar och han har gjort den. Jag fick en tavla, en canvas tavla. Älskling har gjort en bild på oss och skickat in till ett ställe där dom gör fotot som du vill. Den är så jävla ball och passar perfekt i mitt rum! Tack älskling, du är bäst <3


Infektions-värde 130

Idag mår jag mkt bättre, har ingen feber bara lite ont i halsen. Men mamma tycker ändå att jag ska vara hemma imorron mer så att jag inte blir värre elr smittar någon annan när de är såna här tider. om jag smittar nån med feber som kanske har mkt sämre emunförsvar än mig så har den lixom lättare att få svininfluensan om så skulle vara att den personnen träffar någon som har de. eftersom att emunförsvaret försämras när man är sjuk, lixom.. :S
Men förhoppningsvis så är jag frsik på lördag för då ska jag in till norrtälje och kolla på nån hunduppvisning med mamma och syster, där de typ visar upp polishundar och ungdomar som tränat sina hundar till saker och ting. efter de så ska jag till skolan/hotellet (eftersom att jag går i skola i hotellet) för 3:orna har en beställning på 70 pers som typ ska ha 3 rätters middag och party efteråt. Och då ska jag, moa, sandra.J och sandra.H hjälpa till med massor. Från typ 2 till sent på kvällen. och Jag tycker att de ska bli kul så jag hoppas att jag kan vara med. Sen på måndag så är vi helt lediga för lärarna ska på nån fronter-utbildning :D

I måndags fick jag veta att min kusin blivit sämre och hade ett infektions-värde på 130, jag vet inte mkt om vad de betyder, bara att hon höll på att dö. Igår hade hon blivit så mkt bättre, hon hade börjat andas själv, de hittade inget blod i lugnorna och hennes infektions-värde hade gått ner till 60. alla vart så lättade, men inget va säkert än. Idag har hon blivit lite sämre igen. hon andas förtfarande själv va jag vet men hennes infektions-värde är uppe i 90 :( Jag kan inte göra annat än att hoppas. vill bara att allt ska bli bra!

Vill ha vinter, NU!

Jag skojar inte! Jag har klarat mig nästan hela sommaren utan att se en äcklig spindel, förutom en gång när jag såg en i gästhamnen men den va inte spc nära mig, men nu, idag, NYSS va de 3 STORA, TJOCKA spindlar utanför min dörr, 2 svarta och en som va knall-orange på ryggen. De va inte roligt! kommer säkert drömma massa obehagligt inatt. Hat åt alla spindlar. Så nu vill jag ha vinter så att dom typ dör elr går i ide, fast de kan ju få för sig att krypa in i värmen hos mig oxå! Usch jag får panik!

Sjuk

Igår vart de sthlm, eftersom att både mitt och sandras busskort gick ut kl 7 så de va stressigt, vi skulle plussa på de men de va 300 pers före oss i kön och de hade vi knappast tid med så vi sprang runt och gjorde de vi skulle. Sandra köpte 2 nya piercingar och jag köpte en kofta och skorna som jag vart kär i :) Nu ska jag bara vänja mig att gå i dom. På bussen hem va vi båda så trötta så vi grattade utan uppbehåll ända från brottby till norrtälje xD <3 Sandra gav mig träningsvärk i magen.


Jag har mått bra hela dan i skolan och allt har flytit på. Men sista timmen på svenskan så börjar jag få ont i huvudet och halen. Och nu är jag sjuk :( så himla dålig timing, imorron har vi turism hela dagen och jag kommer att missa en hel del.

RSS 2.0