nu har jag gjort de igen..

usch.. bestämmde mig för att hålla i pengarna men kunde inte låta bli
va tvingen att testa om de här kan få en liiten ändring på mina pigment till sommaren

aah jag döör xD

dehär är vad jag sitter och roar mig med just nu.. orkar inget annat





Underbaraste pojke

här om dagen fick jag 5 stora, jätte fina rosor av basse 
dom tyckte elvis va intressanta..
tills basses fot verkade roligare (godare?)
min snygging, man dör lite i hans ögon
rosorna åkte såklart upp på väggen för att bevaras länge
tack mitt hjärta, du är finast

kvällens lediga och mysiga

längtar så galet till sommaren då man kan
använda de härliga magtröjorna ute!

baby, jag tror jag är kär

ligger här och kollar runt lite på nätet.. dumt nog. nu är jag kär i den här tröjan och kan inte sluta tänka på den -.- funderar starkt på om jag ska köpa den när studiebidraget hamnar på mitt konto, så blir de att leva på blodpudding resten av nästa månad..
jag tycker om låten
veronica maggio - jag kommer

såg precis en mardröm

den äckligaste spindel bilden genom tiderna. de kliar i hela kroppen och jag dog lite innombords när jag råkade se den. tänk om detta skulle ske i hörnet av ditt rums tak. :s

jag är lite av världens bästa flickvän

Ca en timmes massage av rygg, rumpa och ansikte ;)

23 Mars


3 liter blod senare

igår va jag ju hos farbror doktorn (som va en hon) och lämnade blod och urin prov, men hon ville också att jag skulle komma tillbaka idag på fastande mage, så igår kväll kl 8 slutade jag äta. så idag tömde dom mig på massa blod, dom snodde en hel del iaf, nästan så man kunde tro att dom skulle donera de i smyg. kom hem för ca en timme sen, då vart de FRUKOST! .. nu är jag hungrig igen :) om en vecka ska jag på återbesök för provsvar och utredning.

Cornelis Vreeswijk

Sitter och lyssnar på Cornelis Vreeswijk som helt klart har vart underskattad i min ögon alldeles för länge.
helt plötsligt så kan jag inte lägga upp youtube klipp på bloggen så de får blir en länk
http://www.youtube.com/watch?v=TJgdrkMtyA0

22 Mars

igår fick jag akut ont i urinblåsan och kissade blod .. igen. i morgon blir de att gå till farbror doktorn med alla problem och denna konstanta trötthet.
idag skulle jag egentligen på utvecklingssamtal men jag kom inte upp ur sängen i morse pga smärtan, så de vart att ligga kvar. nu mår jag faktiskt relativt bra så tog nyss en promenad till bredvådan för att lapa lite sol och se om jag fått mina paket och de hade jag (:
ett fin fint örhänge som man sätter fast i örsnibben och högre upp på örat så är de en kedja emellan. och ett läppbalsam som högen den natuliga volymen på läpparna. har inte så stort behov av de egentligen men kul att testa :)

vart inte så jätte stor skillnad. va nog lite väl snabb med att ta kort på resultatet
stack som fan gjorde de iaf.


body art II


byebye smily

Jag älskar min smily men tyvärr så är den tagen alldeles för långt in mot tandköttet och så måste jag haft en för tung piercing, för den har slitit ner strängen som den sitter i och svillnaden går inte ner, så jag måste ta ut den :( känns verkligen skit jobbigt för jag trivs hur bra som helst med den </3

ge mig något som tar mig härifrån

tex mycket pengar. jag vill bort härifrån, jag vill göra något nytt, trött på den här upprepade vardagen som är fylld av plugg som ligger och väntar, ingen ork att gå till skolan, snö som vägrar försvinna, vänner som glider ifrån en, vänner som tar de jag gav till dom och ger sig iväg på egen hand.. jag är bara så jävla trött på den här jävla skiten! HATAR SNÖ!!!! ..........

en morgon som sticker ut lite från min vardag

denna fredagsmorgon börjar med en mardröm, mitt i drömmen blir den lucid och jag ber Erica väcka mig för jag vet att jag drömmer och jag vill inte drömma mer men on bara kollar på mig sen är drömmen inte lucid längre och äckliga saker fortsätter att hända. när de blir för mycket väcker min hjärna mig och jag kallsvettas o hyperventilerar. väcker basse och ber honom vända sig åt mitt håll men jag kan ändå inte somna om. känner för att göra något simpelt som får mig att tänka på något annat och så kommer jag och tänka på pacman! lägger datorn på magen och börjar leta, hittar och spelar. wiie kul med lite gammalt och framför allt enkelt.
Tar en paus för att gå ut och ta en morgoncigg, när jag kommer ut står 2 stora rådjur 10 meter bort och tittar på mig, sen går de långsamt vidare.

http://jesper.nu/spel/klassiker/43-pacman/

bloggen tar emot

hej nu är jag här och klagar över ekononi igen :) gick in på HM's hemsida för att småkolla lite bara ocg tänkte för skojskull skicka ihop en liten lista på allt jag skulle cilja ha just nu. när sidan är helt kollad så är jag uppe i 13 varor, jag va berädd på att de skulle kosta över 2 tusen iaf. men de vart bara 1.400.. för 13 varor. nu klagar jag ju inte, nu säger jag att jag vart posivitvt överraskad men här kommer de, jag kunde ju ändå inte klicka hem dedär sakerna för jag äger just nu bara 500, trååkigt. jag vill bara trycka på knappen och få hem de. *snyft*

beställt nya skor

de va på tiden..
nu kilar jag iväg till dansen. reggaeton <3

kände för att vara lite rolig..


Dag 26 – Mina rädslor

de finns ju olika sorters rädslor. som att jag är "rädd" för hajar, klarar inte av att se dom och jag skulle avlida om en försökte attakera mig o visade sina tänder in real life. Sen ogillar jag spindlar för de ser onda ut. ibland kan jag vara rädd för människor jag inte känner, men de är väl inte riktigt rädsla, jag litar väl bara inte på dom, sen är jag typ rädd för att de kanske är mördare eller något liknande för sjuka människor finns de gott om.. de är inte så att jag dömmer nya människor till de.. de låter iochförsig som de. men jag menar att jag tar de ganska lugnt med att komma för nära en helt okänd och ny människa, om mina vänner känner något så är jag såklart glad för att träffa den nya människan.
men min största rädsla är nog att förlora folk, att bli helt ensam.

Dag 25 – En första

och sista (senaste iaf) "nära-döden-upplevelse" hade jag när jag gick i 5an eller 6an. vi va på klassresa på "kyrkogårds ön" jag kommer inte ihåg va den heter egentligen. de hade stora affischer på sjöminor som man använde under första eller andra världskriget, uppsatta vid en stor bergvägg. ön va något spc under krigen.. iaf och jag fick för mig att de fanns kvar såna i vattnet, plus att jag hatade hajar (även fast de inte finns farliga sådanna i sverige) plus att jag har jävligt svårt för mörkt vatten hur som helst. jag och några till stod och höll på med något på några stenar precis där berget möter vattnet och helt plötsligt börjar jag glida,  jag får inget fäste och jag kan inte böja mig framåt för då skulle jag glida snabbare. jag bara såg allting framför mig. djup, mörkt vatten, minorna, hajarna. jag trodde jag skulle dö. men då tar saga tag i min hand och trar mig till sig. snakca om lättnad!

Mobergs i fredags

Puss på den kvällen! så jävla lyckad kväll att man kunde vara hemma och slöa hela resten av helgen med gott samvete ;) de bästa med kvällen va att alla va där. underbart. P.s. basse är söt när han pussas på fyllan ;)

Joppes orm

Fett mysig. jag vill ha den

Galaxy 2/3 - 3/3

De va nice, finns inte så mycket att skriva.. jag är sämst som gick och la min först. punkt
grymt att de fanns typ en dörr i korriforen med de textsnittet
som på skylten överst och de va våran hytt :)
alla andra såg ut som den undre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

gråta o gråta..
  • ibland stress
  • oftast ilska
  • grym orättvisa
  • när djur plågas
samma här. finns säkert mer men de orkar jag inte tänka över nu

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

  • att inte ha några måsten
  • underbara vänner
  • sommar
  • världens finaste pojkvän
  • mina kärleksfulla djur
  • en komplett familj
  • musik
  • att dansa

de finns säkert mer som jag inte kommer på


Dag 22 – Det här upprör mig

tyvärr alldeles för mycket..

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Pass


jag är trött på dehär

jag vill ekoniskt oberoende, jag vill göra allt jag alltid velat göra, jag vill kunna köpa de jag alltid velat ha, jag vill kunna äta take away varenda dag, jag vill bo i en lägenhet med en stor säng stor soffa och stor tv, dit man kan ta hem vänner och bjuda på allt de vill ha. jag vill vara fömögen och generös.
just nu vill jag ha en stoor mysig onepiece att jumpa in och mysa i
går ut och tar en cigg för fattigdomen

för jag är ingen dagslända, jag slipper fångas med håv

sov länge idag, åt mega god korvgryta från gårkvällens matlagning med basse, åkte hem till mig duchade, åkte till norrtälje och spontan-piercade smiley, köpte mcdonalds, åkte hem, käka, basse åkte till jobbet och nu sitter jag här och lyssnar på fet musik, leker med min nya piercing och softar.


Söndag

hur kommer de sig att folk har blivit så jävla dryga?!
i ena sekunden duger man. men i ett annat sällskap så
har man knappt tid att prata med en och är dryg.
jag fattar bara inte va jag har gjort för att de ska vara så..

RSS 2.0