Ruktik: seg

jag har vart usel på att uppdatera de senaste dagarna men jag har inte haft en lugnt stund så har inte hunnit. dagarna har bestått av båtresa, alkoholförtäring i umgänge, jobb, söka jobb, provjobbning, fixa legetimation, road trip till sthlm o massa mer. har en hel del bilder som jag inte laddat upp, får se hur de blir med dom. kväll får vi se vad som händer, imorgon är de iaf valborg och jag hoppas på en bra sådan. nu ska jag ta en cigg och inte göra någonting en stund. ca
en jätte ljus bild på mig från road trippen igår.
jag är duktig, jag har bälte ovh jag har nu bevis på de :)

Mobilbloggar; på bussen påväg till båten

Idag blir de vikingline med Erica och Olbe. Nice som fan

Mobilbloggar; pissar rakblad och fäller tårar

Som sagt så mobilbloggar jag, mitt mobila internet till datorn har sagt upp sig för stunden verkar de som. Kom hem från dagkirurgin för några timmar sen. Läget just nu suger. De gör så grymt ont när jag kissar så de känns precis som i beskrivningen ovan. Jag är jätte trött och de känns som jag snart måste gå på toa igen så ska försöka sova lite så att jag slipper gå nu. Förklarar kanske mer sen, inte för att de är så intressant men aja. Har ju jobbat i 2 dagar nu också så ska ta och ladda upp lite bilder senare när jag Hämtat kameran hos Erica. Godnatt för stunden.

tungt väder som sagt

efter en sjukt jobbig mardrömm sitter jag ute, röker och smsar erica gysteriskt för att kolla om den va sann. men de va den inte :) basse kom precis hem efter att ha skjutsat någon till arlanda och hämtat alex o alex polare. nu blir de till o grilla ute i solen.
du är så patetisk och nu är du rädd att jag ska förstöra för dig som du har försökt förstöra för mig. jag kunde egentligen inte bry mig mindre. bye


fan va underbart de är med sol

jag blir så lycklig när solen är framme. men jag är fortfarande sjuk :( så kan inte vara ute och njuta av solen fullt ut.
nu är de helt och jag o basse har hela huset för oss själva för ola ska till typ spanien eller va de va. men de kommer bli en lugnt helg, jag måste bli frisk till på måndag då de blir till o jobba åt janne i stan :) blir jag inte frsik tills dess vet jag inte va jag ska ta mig till..
så helgen blir som sagt lugn. blir nog mycket mys i solen på uteplatsen, grilling och filmtittande.
nu ska jag gå ut och sätta mig i solen och ta en cigg :)

jag älskar kinder & jag hatar min glutenallergi

de började med ett kinderägg och nu har de en massa andra produkter. jag är helt tokig i kinders produkter, de är precis den sortens "godis" som får mig att smälta. MEN mycket av deras senaste produkter innehåller så klart vetemjöl och de suger verkligen.

från långpromenad :) till feber :(

Igår vart en bra dag. gjorde ett jobbigt bokprov i skolan som jag tror gick bra, så vart man av med de. efter skolan träffa Erica och äta glass o gå på stan, mega mys. längtar till sommaren! Men den långa promenaden gjorde mig sjukare :( idag har jag feber och hostar som en dåre så fick va hemma från skolan, blir nog till att vara hemma i morgon också för jag måste vara frisk på torsdag då de är nati9onella prov i svenska B.

slänger upp en inte allt för ny bild på mig

när broar till tryggheten bränns

Himlen är oskyldigt blå,
som ögon när barnen är små.
Att regndroppar faller som tårarna gör,
rår inte stjärnorna för.
Älskling jag vet hur det känns,
när broar till tryggheten bränns.
Fast tiden har jagat oss in i en vrå,
är himlen så oskyldigt blå.

När vi växte upp, lekte livet,
vi var evighetens hopp.
Det var helt självklart att vår
framtid skulle bli,
oförbrukat fri.

Somrar svepte fram, 
jorden värmde våra fötter där vi sprang
Rågen gungade, och gräset växte grönt.
Hela livet var så skönt.

Himlen är oskyldigt blå,
som ögon när barnen är små.
Att regndroppar faller som tårarna gör,
det rår inte stjärnorna för.
Älskling, jag vet hur det känns,
när broar till tryggheten bränns.
Fast tiden har jagat oss in i en vrå,
är himlen så oskyldigt blå.

Frusna på en strand,
Flög vi med drakar medans 
tiden flöt iland.
Vi var barn som ingen ondska kunde nå
himlen var så oskyldigt blå

Nu tar molnen mark.
Jag var förblindad av att solen sken så stark.
Men mina ögon kommer alltid le mot dig.
Kan det begäras mer av mig.

Himlen är oskyldigt blå, 
djupaste hav likaså.
Att regndroppar faller som tårarna gör, 
det rår inte stjärnorna för.
Älskling, jag vet hur det känns,
när broar till tryggheten bränns.
Fast tiden har jagat, oss in i en vrå.
Är himlen så oskyldigt blå

idag är de lördag..

och igår va de fredag, och då köptes de massa glass och choklad sås som stelnar på glassen och så hyrdes de 2 filmer :D så vart de mys med älskling till BB! efter de slog vi på en av filmerna, den heter puss och den sög! vi va fan tvugna att stänga av innan vi kommit över halva. så jävla dålig och den rekomenderas INTE!
dag har vi BARA slöat, jag har mått illa, kallsvettats och vart nära på att svimma hela dagen de har sugit nganska ordentligt. men nu mår jag bättre och nu ska vi se den andra filmen som heter black snake moan. den verkar betydligt mycket bättre. ikväll hoppas jag verkligen på att få träffa min älskade och saknade erica på en vinare. <3

8 sushi bitar senare

sushi till middag idag, nu blir de reggaeton

jobbig natt som slutade med lergigan

hos läkarn igår igen och proverna visade NADA! så fick gå tillbaka dit idag för att ta nya.
igår vart de ingen skola eftersom läkarbesöket tog en stund men satt och pluggade i över 4 timmar så slapp ångest senare på kvällen :)
på kvällen la jag och basse oss för att kolla BB så ser jag i ögonvrån att något rör sig, en spindel, ca 1 cm stor kryper på kudden!! dödar den och lägger mig ner. sen ser jag att de rör sig på dörren, jag flyger upp ur sängen och basse frågar vad de är. då pekar jag på dörren där de sitter en stor sån där jätte snabb spindel. jag ställer mig upp i smått panik och tar något att döda den med, sen skriker jag åt basse att om vi inte dödar den där och den springer iväg så åker vi hem till honom. och som ett litet barn börjar jag hysteriskt böla, de va lixom droppen. basse tar boken som jag hade tänk döda spindeln med och försöker få tag på den men såklart så hinner den dra, till slut får vi tag på den och jag klär av mig för att gå och lägga mig igen. då är jag så uppstressad så att mina ben är helt svullna och rödprickiga. en lergigan får mig att somna.
haha hade allt runt om kring den här händelsen vart normalt så hade den inte blivit så jävla dramatisk xD

ibland förstör facebook min dag

nu ska jag gnälla lite och tycka synd om mig själv, nä jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska göra. varför facebook förstör min dag?
- för att många gånger när jag loggat in på senaste så finns där nya bilder, från tjejmiddagar bestående av NÄSTAN alla tjejer i klassen. de är inte bara en gång.
känner jag mig mobbad? Nej :P
känner jag mig utanför? nja
jag kanske inte vart den bästa på att hålla mig i närheten men jag är en och ni är över 10. jag vet inte riktigt vad jag vill få ut av detta, jag kunde bara inte hålla mig tyst längre så brast ut lite här. de är så sjukt tråkigt som de är nu, jag går i 3:an och de är studenten snart och har ingen gemenskap alls längre. de är väl självklart mycket mitt fel och det pga att jag mår skit nu, och har ångest förgämnan som är värst på morgonen, men de blir inte bättre av att efter varannan helg logga in på facebook och se att man ännu en gång har fallit 2 steg bakåt. just nu vill jag bara gå ut skolan, börja jobba och börja om på noll.
nu blir de BB och trycka i sig glass som om de va de sista jag åt.
jaja mycket gnäll också, men jag va tvungen den här gången.

RSS 2.0