Arboga, here i come

Nä här händer ju inte ett skit så nu tar jag mitt pickopack och tar första bästa tåg till Arboga, tillbaka tisdag eller onsdag. cya bitches ;)

Nationellaprov

Har precis haft nationellaprov i matte.. jag visste att jag inte va bra på matte, men inte att jag va såhär dålig :P fatta typ ingenting. Nationellaprov kan ta sig någonstans tycker jag :) i 3:an hade jag tänkt att jag skulle blir bättre i skolan, okej? men inte just nu :)

AWZM

Helgen har vart pretty awesome. Kim kom i torsdags istället för fredag, grillningen hos Elin va riktigt mysig och efter de drog vi till parken och träffade Erica mm vilket också va nice! I lördags drog Kim iväg med sin pappa på nånting och jag låg hemma och slappade i soffan på altan hela dagen, läste min bok och kedjerökte >.< När han kom tillbaka fick han nått jävla skratt-anfall som varade en jävla lång stund xD Sen drog vi till Norrtälje, köpte cola och satt vid ån.
Idag har de regnat heela dagen, så vi har spenderat dagen med att slöa i sängen, kolla på Californiacation och käkat pizza :D awesome

Fint väder, check!

Gaaah va varmt de är! men jag klagar fan inte, de är helt jävla underbart, men jag har inte hittat på nåt under dom här varma dagarna eftersom min praaaktikplats kör slut på mig, så de blir till att ligga död i sängen direkt när man kommer hem -.- idag vart jag stört sur på en tant på praktiken som gav mig jobb stup i kvarten och ville att jag skulle jobba till 4, även fast jag började HALV 8 idag.. asså jag vet att vi egentligen ska jobba på länge.. men nu är de mig vi pratar om..
devillsäga jag orkar inte (A)
Men imorgon blir de nog en tur till Norrtälje en stund efter praktiken.. så blir de inte de ;PPppPPp haha jorå ;) (jag har kul, okej?)
Helgen blir nog awesome, ge mig massa fint väder bara så blir de kanske en 10poängare! Kim kommer på fredag och vi drar på grillning hos eeelin med brudarna (; Nu ska jag fortsätta lyssna sönder en låt i min ensamhet, men först ska jag käka, PEACE!

En spontan tripp!

I Lördags när Kim skulle hem så tog vi en chansning och frågade mamma om jag fick följa med till Arboga vilket vi inte trodde att jag skulle få eftersom att jag har frågat flera gånger om jag får åka och jag inte har fått, Men hon svarade "gör som du vill, men jag gillar de inte" och såklart så åkte jag med :D Så jag kastade ner lite saker i väskan, tog en dusch så tog vi bussen till Norrtälje, träffade Emelia som fixade mitt hår. Sen tog vi bussen till sthlm i oro om att inte hinna med 19.07 tåget till Arboga. Halvsprang till tåget och väl framme såg vi att klockan va 19.06 och vi pustar ut. Men nejdå.. tåget har gått något förtidigt så vi (Jag) får "smått" panik och nästa tåg gick 22.10 vilket vi bestämde oss för att ta. Problemet med de tåget va att de gick bara till Västerås och Kim ringer runt för att försöka kolla buss eller skjuts. En timme innan tåget går får han tag i Bollis som stället upp på att skjutsa för en viss summa.

Framme i Arboga drar vi hem till Kim och fixar lite för att dra vidare till en motorcykel klubb och träffa/se hans vän/vänner sjunga/spela. Några meter från klubben kommer en kompis till Kim och ber oss att vända om och bara gå för att inte få en kula i huvudet och vi gör som han säger. Kim ringer till sina kompisar och frågar va de är frågan om samtidigt som vi ser dom och kim frågar om vi ska gå till dom och dom svarar nej. så vi måste gå en omväg för att komma till ett hus där alla va sen. Där visar de sig att ett bråk hade uppstått på klubben och Jb (Kims kompis) va inblandad ganska mycket. Han hade fått en smäll och slagit tillbaka.. etc etc och sen ser någon att en av dom som har slagit Jb eller va de va hade pistol på sig och då drar Jb och dom andra därifrån och dom som hade börjat bråka följer efter dom en bit.. 

Bortsett från detta så fick jag ett fint välkomnade av Stonke (Kims kompis) som kommer fram och kramar mig/lyfter upp mig. Kan säga att jag trivdes fint där och åker tillbaka så fort jag har pengar.
Efter alla omständigheter så drar alla hem. Men jag hade ingen lust att sitta inne så Kim visar mig runt i Arboga mitt i natten, drog förbi Jb och satt på balkongen och rökte/snackade med han och Sandra en stund innan vi drog vidare hem till Kim för att kolla film. Somnade 8 på morgonen och vaknade några timmar efter de, drog och käkade pizza innan vi gick till stationen för att vänta på mitt tåg som tog mig back to reality..

Ännu en 18åring

Som sagt så kom Kim till mig i torsdags. Och i fredags fyllde Isabelle 18 och de firades med tjej middag hemma hos henne, som va jätte mysig! Vid 11 drog 18åringarna på krogen och vi minderåriga va inte så sugna på att åka hem så vi letade efter nått att göra, efter många försök kom vi inte längre än till parken, där vi försökte roa oss så gott vi kunde.

Puss puss ^^
Åkte hem med kvart över 12 bussen och satt uppe och kollade på scrubs medans jag väntade på att Kim skulle komma tillbaka från festen i Uppsala eftersom att han skulle sova hos mig. Nice NICE! :D

Arboga

Kom hem från Arboga för en stund sen, men mer om de får de bli i morgon för nu är jag svin trött, ska äta glass och sen sova ;)

Äru 18 eller?

Nu är Kim här och jag kände för att vara lite osocial så (:
Igår drog jag in till the big N-town för att träffa Erica. Efter några rundor på stan för att köpa cigg och allt så drog vi upp på södrabergen men underbart folk för att chilla. Gjorde upp en eld och satt o drack. Underbart att sitta och prata med Erica så igen, de va ett tag sen och detta behövdes. Sen drog Erica och allt vart lite fucked up så jag drog med min sista buss hem och somnade direkt när jag kom hem ;P Kim hade tydligen ringt på natten och jag hade svarat men jag har ingen jävla aning om va fan jag sa, minns inte asså xD
JUSTE Kim fyllde 18 igår.. kanske borde nämna de för att vara lite snäll. GRATTIS KIM!!

Gjorde min dag lite (:

- Jag fryser!
- Ställ dig i hörnet.. där är de 90 grader

:D

Ny duschad och ny bäddad säng.. wonderful


Finfin dag

Dagen började med ångest.. hade ingen lust att dra tillbaka till praktiken i och med att jag lackade på dom sist, vilket va i måndags, (sen har jag ju vart sjuk sen dess) Men jag skulle varken vara i servering eller kök, Va i städ och de va nice som fan (förutom att de va jobbigt att dammsuga) men nice att bara gå runt och städa men musik i öronen.. hahaha va emo jag låter :) Men pallade vara inte va med dom i köket, dom verkade fett oroliga för att jag vart sur i måndags (vilket jag vart)
Efter praktiken drog jag in till norrtälje, först till skolan för att skriva ut CV, där jag träffade Martin som jag inte träffat på länge och jag snodde en cigg av honom (: sen drog jag vidare ner på stan för att söka sommarjobb (jag veeeet att jag är sent ute) Vilket ledde till att jag träffade Sälen (Sara) och Mikaela som jag inte har träffat på typ ett år.. eller mer. Efter att ha gått på stan i typ 5 minuter träffade jag Hampe, Mattias och Olbe ute i de fina vädret :D (Norrtälje=jävligt litet och man träffar alla man känner) Gick runt med dom en stund, tills de skulle dra och jag gick o lämnade CV lite här och var. Jag vet ett ställe som jag verkligen skulle vilja jobba på (: fett mysigt och hon lät intresserad, så får hoppas på dedå. Wish me luck

Ett kärt minne

Ohsnap! Va inne på youtube och kollade runt och kom in på cheerleading.. NOSTALGI! Fan va jag saknar dom tiderna, och jag ångrar att man inte drog till sthlm, fortsatte där och blev riktigt bra! Kanske inte är försent för att börja igen, men jag har varken tid eller råd.. och de är fan synd! Men vettefan om jag skulle orka koncentrera på två danser samtidigt heller.

ännu en idé

Har bestämt mig för att göra isolations en gång varje dag..
Får se hur länge de håller ;D

Jag vill inte dö ensam.. eller?

Helt jävla sjukt va jag saknar Sandra just nu.. <3
Saknar fan alla mina flickvänner nu om jag tänker efter! gaaah va jag känner mig ensam. Vill fan inte va sjuk mer! Och både Kim och Sandras mobiler funkar inte?! Eller jooo? Kim smsade nyss och sa att han har fixat en mobil, hahah timing ;)

HALLÅ! De känns som alla fyller 18 nuuuu?! jag hinner inte med, här sitter jag och kommer va 17 hela livet -.- Hade så kul på krogen då, så sitter jag kvar här i sandlådan och leker..
Men en dag... då jävlar blir jag också 18.. eller? joho väl, och jag får en as nice födelsedags present av mig själv.. en resa till gottland med snyggaste brudarna! härligt att åka bil och båt hela sin 18 års dag.. ja klart de är! Jag kommer ha massa kul med Sandra och kompani!

Nänu skriver jag bara för att jag har så himla tråkigt och känner mig ensam så nu ska jag ta och diska, sen drar jag ner till kiosken men Anders och fixar cigg.. HADE!

Fint besök..? ;P

Sjuk som jag är så har jag vart tvungen att vara hemma hela helgen. Men i fredags kom Kim och stannade hela helgen och de har vart underbart kul. Eftersom att jag inte fick gå ut så gjorde vi inget speciellt. Eller jo i fredags fick jag ryckt och hade ändå ingen lust att sitta inne så jag drog med mig glass, en filt och Kim ut för att visa Kim runt i Finsta xD! vilket tog kanske 10 min. Sen gick vi runt och satte oss på olika ställen.. haha låter sjukt tråkigt att bara gå runt och sätta sig, nu när jag läser de, men Kim och jag har aldrig tråkigt, har alltid så jävla mycket att snacka om (Y) Igår va de skit väder så då vart de till att vara hemma och glo film och dricka cola. Nu är han påväg hem och jag ska kolla på massa filmer som jag snodde från hans hårddisk! ;)
Jag börjar med Tenacious D! Har vart sjukt sugen på att se den länge :D Puss!

True

Sveriges nya skylt vid riksgränsen: 
Välkommen till Sverige! Dårhuset där man tillåter djursex, luciatåg med 
barn för intagna pedofiler, anser att mördare inte är psykiskt sjuka, 
ökar invandringen trots en ökad arbetslöshet, men fan ta dig om du 
laddar ner en film eller kör 3km/h för fort!!!

Mihihi

Asså va, nu vart jag taggad (: !
Puss vettja

Nä nu vart jag hungrig..

WHO?
1. Vem är i rummet med dig?: Dammråttorna?
2. Vem fick du sms av senast: Kim
3. Vem tänker du på nu?:  Kat Von D
4. Vem pratade du senast i telefon med?: Daddy 
5. Vems hus var du i senast?: mitt?
6. Vad sa du senast?: den här frågan hör väl inte hemma här? Men jag sa iaf: "Mamma, kan du köpa alvedon och ipren i morgon?"
7. Vem önskar du att du var med nu?: John blund
8. Vem är din favoritsläkting?: Men lägg av?

WHERE?
1. Vart är din telefon?: Brevid mig
2. Vart är din mamma?: Någonstans utanför min stängda dörr..
3. Vart är din pappa?: Antingen så är han ute och åker motorcykel någonstans eller så är han hemma hos sig. Jag har lixom inte ringt och frågat?
4. Vart sover du?: Där jag somnar
5. Vart handlar du mest?: I affären
6. Vart fick du tag på tröjan du har på dig?: Täby C
7. Vart åkte du senast bil?: De kommer jag inte ihåg
8. Vart i ditt rum är du?: på min säng, framför datorn..?

WHAT?
1. Vad åt du senast?: GLASS
2. Vad drack du senast?: Mjölk ._.
3. Vad är det för färg på dina byxor?: Grå
4. Vad är den närmaste saken som är blå?: Min mobil
5. Vad gillar du mest med skolan?: Vännerna
6. Vad har du på fötterna?: Strumpor O.o
7. Vad är din favorit färg?: Wow.. tell me?
8. Vad är din favorit hemsida?: Ingen -.- sätter man sig vid datorn kommer man inte därifrån för att göra nått vettigt
9. Vad är ditt favorit sko-märke?: Nike, Puma, Adidas.. Alla snygga sneakers plus converse?
10. Vad har du mest?: vadå mest?
11. Vilken film såg du senast?: Alice i underlandet.. TECKNADE! mihihihi
12. Vad hör du just nu?: Spotifyreklam

WHY?
1. Varför går du i skolan?: Det har jag frågat mig själv många gånger..
2. Varför repeterar nyhetsuppläsarna sina rapporter?: Ser jag ut som en nyhetsuppläsare? :D
3. Varför är alla besatta i OC?: Därför att jag uppfann OC för att slippa se alla vara ute och vara sociala (:

WHEN?
1. När är din födelsedag?: 22/7
2. När köpte du senast nya byxor?: Oj, de va faktiskt läskigt länge sen för att vara jag..
3. När var senaste gången du tände ett ljus?: När jag tyckte de va mörkt
4. När var du senast i skolan?: Tisdags
5. När träffade du din pappa senast?: Idag.. roligt att svara på denna fråga idag (: Innan idag så vare några månader sen
6. När duschade du senast?: igår och snart

HAVE YOU EVER?
1. Hånglat i mer än 3 minuter?: mm
2. Sovit i en annan säng?: Japp
3. Hånglat på en bio?: Har väl hänt
4. Hånglat i skogen?: De med
5. Tyckt att din kusin är het?: Helt klart
6. Sovit naken? : Mjo
7. Kört över hastighets gränsen?: Fick nästan böter sist jag cyklade
8. Målat om ditt rum?: Ohyes och jag gör aldrig om de..
9. Dansat framför en spegel?: Ja
10. Fått hicka?: Många gånger
11. Dumpat någon?: mm
12. Stulit pengar ifrån en kompis?: Nej
13. Hoppat i en bil med folk du just träffat?: Visst är jag kort, men jag är nog för lång för att hoppa i en bil
14. Varit i slagsmål?: Om de gills när man gick i 6:an
15. Smugit ur ditt hus?: Har kanske försökt men inte lyckats.. venne
16. Haft känslor för någon som inte känt desamma?: Hur fan ska jag kunna veta va andra känner?
17. Blivit arresterad?: Nej man är väl bra
18. Hånglat med en främling?: Har hänt, ja
19. Lämnat huset utan att berätta för dina föräldrar?: Ja
20. Varit förälskad i en granne?: Haha nono!
21. Struntat i skolan för att göra något roligare? : Jopp
22. Sovit i en säng med någon av samma kön?: Ja
23. Sett någon dö?: på film :D nämen jag har sett en någon efter den har dött
24. Varit på ett plan?: Ja
25. Kysst en bild?: Pussat ja
26. Sovit till 3?: heheheh ja och lite till
27. Älskar eller saknar någon just nu?: pfft deru (;

Asså käften! va ska jag roa mig med då?

Jävla baciller

Fyyfan va jag har sovit dåligt inatt! Känns inte som jag har sovit alls! Har vaknat 100 gånger av att jag har haft så jävla ont i kroppen vilket jag på morgonen fick veta var feber. Har alltså 38 graders feber och trögt att andra pga jävligt svullen hals -.- Så idag vart de ingen praktik..

Från de ena till de andra

Min praktik plats är lite fucked up ibland, okej?
Igår kväll drog jag in hem till Hampe för att chilla med dom en stund, har saknat dom lite. Och så lyckades jag komma just den dagen då Hampe tycker att de ska städas och alla som brukar vara där ska hjälpa till :P De va iaf mysigt när de va klart.

Idag har jag vart sjukt seg och hade 2 nationella prov som inte gick så jätte bra men de va inte väntat heller ;)
Jag va nyss galet röksugen och irriterade mig på allt ^^
Ville åka till Arboga nästa helg men får inte för mamma av flera skäl så de blir inget med de, men förhoppningsvis får jag se de någon dag.
Nu måste jag lägga mig och läsa min bok som ska va utläst snart eftersom att jag har struntat i den ett bra tag. HADE :)

1 maj bestod av chill

Igår drog jag till rimbo och kollade på film med Sandra, Alex, Kim och Basse. Halv 12 drog vi hem till Alex, jag och Kim låg och kollade på film till kl 6 på morgonen.. SLUTET I THE MIST!!! ; _ ; !!

Idag chillade vi bara hos Alex och dom andra spelade tv spel.. Sjuuukt kul att se på.. Kim va nöjdast i VÄRLDEN när han kom 1:a!!

Dags att sussa, puss GODNATT!

Valborg'10

Dagen började med en lång bussresa mot Uppsala tillsammans med några älskvärda brudar. Väl framme i Uppsala tog de oss ca en timme att hitta just den park vi skulle va i. Men nice som fan va de när vi väl va framme, de va folk så långt ögat kunde nå! De spelades gitarr och sjöngs, röktes cigg och vattenpipa, dracks öl och cider och alla va bara allmänt glada hela tiden. Efter en stund gick jag och mötte Kim som satt i en annan park och drog med honom till parken som vi satt i. När vi kom tillbaka hade vi fått besök på filten av 2 random killar :P
Vi fick bråttom till bussen och jag hann inte kissa, bussresan är över en timme lång och jag har aldrig vart så kissnödig i hela mitt liv >.<

Sen va de snabbt hem, byta om, hämta dricka och mat. Sen bar de av till Rimbo för att grilla med brudarna från klassen plus Elin, Joppe, Filip och Niklas. De va grymt Mysigt och vi taggade till för att dra vidare genom att köra öl-spelet (men vissa satte sig och taggade framför tv:n "så ska de låta") Och ja vi va inte snälla mot varandra ;P

Och vi drog vidare hem till Johannes på fest. De vart lite skaka rumpa på dansgolvet och chill på golvet i köket bland annat. De va oerhört trevligt! 

Med andra ord va min valborg helt underbar! Och jag är riktigt nöjd (: (jag laddar upp bilder när jag har fått ALLA, har bara några just nu)

28/4 - 29/4

Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera när de väl har hänt någonting istället för några dagar efter.. (A)

Onsdag - åkte in till Norrtälje och träffade Erica, vi satte oss i parken och tog en cider. Fyfan va mysigt vi hade de, har inte haft så jävla kul med Erica på länge (Iofs kan de bero på att vi inte har träffats på ett jävla bra tag) (Asså dedär lät jätte fel och negativt, men jag menar positivt som fan.. de ska bli många fler såna kvällar i sommar) (om man läser de några gånger så lät de iaf taskigt i mitt huvud på nått sett)
De va iaf underbart mysigt och jag fick ont i magen av allt skrattande. Erica och Kim fick bra kontakt också ;)
Tack Erica (och delvis Kim i telefonen) för en underbar kväll <3

Torsdag - Favorit i repris med Erica, men vart inte riktigt lika mysigt på grund av att vädret fick cpryck och det började spö regna i en minut lite då och då, och då vart de kallt och jävligt. Det vart till o ta halv 10 bussen in till Rimbo för att hälsa på Kim en snabbis som hade kommit till Rimbo samma dag. Sen vart de hem och sova för att ladda inför valborg..

RSS 2.0