Kristen leanne

En riktigt ball brud <3
Ge mig några år sen ska jag gifta mig med henne ;)

sick of love

I fredags kom den saknade Kim och jag orkade inte skriva nått för han smittade mig på en gång. De va lätt värt de, har inte vart sådär jätte sjuk men seg som tusan. Helgen vart verkligen inte som planerad. på fredagskvällen åkte vi in till Norrtälje och träffade Erica m.m. drack lite och hade trevligt. Kim höll sig nykter eftersom han gick på antibiotika eller nått. Lördagen skulle spenderas på krogen med Elin plus några för att fira Elin. men dom hade vart på grönan så dom orkade inte krogen. Kim och jag satte oss och spelade kort och tänkte stanna hemma hela kvällen tills vi i sista sekunden ångrade oss och åkte in och träffade Erica m.m. igen. men de vart en kort utekväll för jag orkade ingenting. Så vi hyrde film och åkte hem istället, de vart flickan från ovan och trubbel i paradiset. i Söndags skulle jag ju pierca mig, men han som skulle göra de hade inte tid ;( Så Söndagen bestod av myyys med Kim, vilket var saknat. Igår stannade jag hemma från skolan, hängde med Kim till sthlm för att säga hejdå och så var han borta igen.. och nu har man ingen aning om när nästa gång vi ses blir. Kanske om 2 veckor..
Idag va jag också hemma, men imorgon blir de nog skola.
I sthlm köpte jag tekken4 (jagvet.. gammalt) men kul! så nu ska jag fortsätta nöta så jag lätt kan slå Kim sen ;)
Mitt internet är mega segt idag, så laddar inte upp fler bilder för de tar verkligen timmar ._.
mitt mobila internet fylls på i morgon (:

och så va man emo

Nä asså helvete, dehär är inge kul! Är på skithumör och inget vill gå min väg nu.. ingen erbjuder sig att göra någonting länge, de är alltid jag som måste fråga om att hitta på saker och ses med folk, skulle va kul om någon annan hade lust att ta de initiativet någon gång.. nä för är man tyst så glider man ifrån varandra, roligt!
Jag saknar så jävla mycket människor just nu, som inte är hos mig.. eller inte så många kanske, men iaf.. om 2 dagar får jag träffa Kim.. (om han mår bättre) jag längtar ihjäl mig! och de blir inte bättre av att sitta här och göra ingenting. nä palla dehär! Nu går jag ut och röker, sen ska jag kolla på gamla filmer på den föredetta familjen Linnér och fälla en tår för de är vad jag känner för.




Tidsfördriv




Slänger in en låt.. kalla de dagens låt om de känns bättre för att va en blogg

Politisk debatt..

.. i skolan idag, kom en från varje parti och skulle trycka in massa skit i skallen på oss, de vart typ kax mellan dom xD as kul att lyssna på.
På fredag kommer kim!! .. eller? vad är de med oss och problem, fattar inte riktigt dedär, men nu har iaf Kim gått och blivit meega sjuk, stackarn. så de vart osäkert om han skulle komma eller inte. med han va på sjukan idag och fick antibiotika och då brukar man bli frisk så nu jävlar hoppas jag på de. Krya på dig babe.
Iaf, om han kommer så blir nog helgen såhär:
Fredag: MYSKVÄLL
Lördag: utgång för att fira Elin
Söndag: Till fedde, Erica tatuera honom och han pierca mig.
Men inget är 100 än, men jag hoppas allt blir så för då blir de TOPPEN

Fångarna på fortet

Nu har jag gjort allt jag hade bestämt mig för att göra idag, så nu blir de att ta fram chokladkakan och mjukis byxorna och mysa framför fångarna på fortet. Hade föreställt mig att få värsta nostalgin, men de är ju så annorlunda nu, så så vart de inte :P men de är mysigt ändå!

Lords of dogtown

Är helt förälskad i filmen! Kommer nu och framöver vara en utav mina favorit filmer. Ska inte fördjupa mig allt för mycket (vilket jag kan göra när jag sett en sådan film) men för mig utspelar filmen frihet och äkta vänskap (man måste se hela filmen för att förstå vad jag menar) Helt jävla underbar
Något mer som gör att jag tycker filmen är så sjukt bra är musiken, filmen består bara av skön och riktigt bra musik <3




Promenad i månskenet

Igår kväll åkte jag in till Norrtälje för att träffa Erica. Drog hem till Jacob där dom va och färgade håret så jag spelade x-box. Sen ringer Kim och berättar en massa jobbiga saker som gör en tankspridd.. Arboga, Arboga.
Erica och Jacob börjar bråka om vem som ska ha bandanan o kastar saker på varandra tills Erica vann så går jag och Eroca ut och går o snackar. Vi går till Hemma kväll och köper chili-ostbågar, cigg och energidryck och sätter och och pratar om filmer. De är så jävla underbart

Servering och party!

I lördags va de bara att gå upp i tid för Lisa (Christians tjej) och hennes systrar va på besök hos mormor och morfar och dom skulle inte stanna länge. de Va härligt och kul att träffa henne igen :)
På kvällen bar de av till Elin, hennes pappa fyllde år, skulle ha stor fest och Jag, Sandra, Moa och Kajsa skulle servera. Sen kom josse och hennes bror som skulle va dj. De va riktigt kul och vi fick äta galet mycket god mat! sen va de bara att duka av borden, flytta undan dom och fixa dansgolv, dj körde igång och vi stod i baren, då fick vi börja dricka.. hur mycket vi ville, de vart greace-låtar och Moa, Jag, Elin, Josse och Kajsa körde järnet på dansgolvet ;D Vi hade skit kul. Sen körde Sandra mig till Norrtälje och jag hann PRECIS med sista bussen hem.

Bring back the love..


Vi fyller gatorna med liv

Skolstarten har vart okej, började i torsdags. Började med 2 lugna dagar. 5kamp på fredagen.. mitt lag kom på delad 1:a plats ;)

En trött Sara kl2 natten till dagen då skolan börja (Y)

Ska snart göra min sidecut större :) <3



På kvällen hade Erica och jag ingen lust att sitta hemma, vardagen va igång men de va helg. och nu måste man ju börja utnyttja dom som fan. Så hon köpte sig en flaska vin och jag öl, drog till en "busskur" av trä i skogen, träffade Mattias, Olbe, Rizah, Jocke och Duff, sen kom även Malin och Halvard. Men de va så jävla mörkt och vi fick inte upp en eld så vi drog efter typ 30 min. Drog vidare till ett dagis där vi satte oss, tog de lugnt och drack och såklart så kommer 2 av Norrtäljes otrolig uttråkade poliser och ska kolla oss (vi ställer drickan under bordet) de lyser oss i ansiktet med ficklampor, frågar killarna vad dom heter, Pratar bekant med Mattias, påstår att de vart skadegörelse en bit bort och halvt misstänker oss, Klagar på Erica som sitter och röker och säger att hon kommer bli ful, säger åt oss att städa upp efter oss, 2 poliser till glider in, de kommer inte på nå mer att prata med oss om så de går en bit bort, pratar och sneglar på oss, efter ett tag insåg dom hade vi faktiskt inte hade ett skit på gång så dom drog.
Senare drar alla förutom Malin, Erica och Halvard. Vi sitter länge kvar och snackar om allt mellan himmel och jord och som vanligt går jag och Erica djupare. Sen vart jag tvungen att dra till station för att ta sista bussen hem och så va kvällen slut.
Hade en grymt trevlig kväll :)

C

Somebody take me back to the days
when he stood by my side
When he stood by my side
And tell me that everything is gonna be alright

What would you wish for if you had one chance?

Arboga bilder

en trött sara..
förkrök hos babe
kul att alla sitter och kollar på tv
allt är anabola-stort i Arboga.. till och med igelkottarna.
ser kanske inte så stor ut på bilden, jag hann inte efter den jäveln
Kim och sampe vid black jack-bordet
Jag avslutar men en jätte söt bild på mig

Gonatt

Kan du bara försvinna ur mitt huvud en stund så jag kan sova?

Chasing cars

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world?

medeltidsdagar i Arboga

I tisdags vart de ingen tågresa till Arboga. Vi fick åka bil med Martil och hans tjej (: När vi kom fram vart de bara en myskväll med film.
I onsdags vart de förkrök här hos Kim, härligt folk kom och vi körde olika öl spel med en kortlek tills dom började hitta på egna. Sen va de dags att dra till Ågården. Runt 1 gick jag och Kim hem för att köka lite, sen tänkte vi dra till repan. men vi orkade inte gå så vi gick och la oss och kollade på film istället ;P
I torsdags drog vi till Jb i typ 10 min sen drog vi vidare till hans pappa där de satt folk, sen vart de ågården igen, när de stängde drev vi runt lite innan de va dags att dra sig hemåt.
I fredags förkrökade vi hos Sampe, sen ågården, efter typ 2 timmar så drog vi till stadskällarn där de egentligen kostade 80 spänn att gå in, de va en timme kvar till stängdags så de kändes fett önödigt att betala för en timme.. vi smet in, men hjälp av Jb syrra så va de lätt. När de stängde vart de fellini och käka kebab.. hem en snabbis, sen skulle vi gå till repan för efterkrök, men vi hann bara dit sen skulle alla gå hem så de vart att dra hem igen.
Igår förkrökade jag, Kim o Stonke här hos Kim en stund innan vi skulle till ågården, men när vi kom dit så va de tydligen 21års gräns, vilket de tydligen aldrig vart förut ._. Så vi drog till källarn, dit alla andra kom sen, de va ett jävla drag, Stonke och Kim spelade blackjack nångång under kvällen :) en halvtimme innan stängdags drog vi ut och träffade Sandra med flera o drack lite, sen gick vi hem o käka innan vi drog ut igen, då vart de fellini för att träffa folk.
Idag blir nog en jävligt seg dag. Snart drar jag och Kim och köper cigg och mys till ikväll, så blir de nog en filmkväll.
laddar upp bilder när jag kommer hem.


Destination Arboga

Nu bär det snart av till Arboga igen. har snart packat klart. Ska verkligen försöka uppdatera när jag väl är där för är nog borta ett bra tag den här gång. Hade! ;*

Blixtar o dunder na-na-na-na-na-naa magiska under

I lördags firades min födelsedag hos mormor och morfar, men familjen. Jag och örhängen och ett mega fint halsband av lillasyster och en helt underbar armbandsklocka från ... (gaah vafan heter de nu då) .. jag åter kommer..
Så grymt fin iaf och jag är nöjd som tusan. Imorgon ska jag förhoppningsvis hinna dra in till Norrtälje och förminska "kedjan" runt om så att den passar innan jag åker till arboga, vilket jag och kim gör i morgon kl5.
Sen vart de paj och massvis med kräftor (åh va jag har längtat efter kräftor) Sen vart de utgång med Kim, Henrik och Anna. när de va dags att dra så stod regnet som spön i backen.. helt galet, och de blinkade av blixtar minst 7 ggr i minuter (jag överdriver inte.. kim tog tid) Men utgång vart de och de började med att vi drog till G's och sen vart de att stå i kö till teatern. men de va 20års gräns. jag o kim tänkte dra till mobergs innan de va dags att dra hem men vi drog till statoil och käkade istället, där en snubbe i kön muckade som faaan, o helvete va förbannad jag vart.. jag va sååå nära på att slå till.. (han va inte spc stor) men då kom maten och vi satte oss under tak, käkade och rökte medans vi väntade på Anna och Henrik som somvanligt va onsams när de va dags för hemgång :P

Crashdiet i sthlm

De va så sjukt jävla grymt! Vi drog in till sthlm, drog till donken o käkade, drog till närmaste bar och tog en varsin shot, Sen bar de av till kungsträdgården. De började med att vi stod i mitten av den pressade folkmassan och slutade med att vi stod 3 rader från att stå längst fram! <3 De va nästan så att man kunde ta i dom. Jag vart liite beviken på deras låtval, ville höra mer från nya albumet men annars va de awesome!
Jag orkar inte ladda upp alla bilder, vill någon se alla så finns dom på min facebook Sara Linnér.

Power nap

kom hem från Emelia för ett tag sen, hon har klippt mig och gjort sidecut. Ska nog göra sidecuten lite större inom en snar framtid. men jag är jätte nöjd annars (: Emelia är den ända som får röra mitt hår med en sax nu mera ;P
Nu ska jag snart ta en power nap innan de är dags att äta och göra sig iordning för kvällen. ikväll blir de Sthlm med Kim och några till för att se crashdiet spela. Jag är så sjukt jävla taggad! fan va kul de ska bli! efter de så blir de nog ett krogbesök i Sthlm också innan de är dags att åka hem.
Nä nu ska jag somna in i nån timme, sen kör vi!! Ni som läser, hade galet bra vad ni nu ska göra en mysig fredag kväll, men jag hoppas vi ses på crashdiets spelning ;)
Älskar videon

KRIIIG! TA SKYDD!

Sofia=lilla syster mamma=mamma Selina=Sofias kompis
(inte den hon ville sova hos)

  • Sofia frågar om hon får sova borta hos en kompis.
  • Vi känner inte kompisen.
  • Sofia har träffar henne en gång.
  • Mamma svarar nej.
  • Bråk startas.
  • Sofia drar ut genom fönstret.
  • Vi ringer.
  • Sofia trycker upptaget.
  • En timme går.
  • Vi går ut och letar.
  • De regnar .. -.-
  • Vi ringer Selinas mobil.
  • Inget svar.
  • Mamma Ringer Selinas mamma.
  • Hon tror att dom är hos kompisen iaf.
  • Vi går dit utan att ha en aning om vilket hus de är.
  • Vi hittar huset.
  • Sofia kommer ut barfota.
  • Och går hem barfota.. i regnet..
  • Vi kommer hem.
  • KRIIIIG

E&S

Jag tröttnar aldrig på att kolla på gamla bilder.. finns så sjukt många,
som innehåller så grymma minnen.
Jag har så många fina & roliga minnen med dig som aldrig kommer glömmas!
Och jag hoppas att vi aldrig kommer sluta skapa nya

Bilderna från Gotland

§
Två trötta väntades på den en-timmes sena båten

RSS 2.0