so i look the other way trying to climb higher


Sommar 2011 @ P&L

Faan va taggad jag är! de kommer bli så jävla grymt med roadtrip, varma ljusa nätter, långa varma soliga dagar med massa konserter och härligt umgänge!
Håkan Hellström. Kings of leon. Journey. Maskinen. daniel-adams ray. Oskar linnros. PetterCunninLynguists. Foreigner. The sounds. Kapten röd. Looptroop. Radioaktiva räkor. Säkert!. style of eye. All time low. Så sjukt mycket bra band och artister som jag ser fram emot att dela atmosfär med!

min dröm hatt för sommaren!

vill ha den här så grymt mycket!!
men den går inte att beställa och jag har inte hittat den i butik ännu
jag är fan redo att leta tills jag ger upp! god bless om jag hittar den!
P.s ignorera den halva 3:an i hörnet av bilden

31 Januari

jag har aldrig haft så mycket emot skolan som jag har nu, SISTA TERMINEN SISTA ÅRET?! känns som att jag inte har ett skit att komma dit för, kan lika gärna göra de viktiga uppgifterna hemifrån? förut va de viktigt för mig att gå till skolan mycket för att vara social med underbara vänner, men de finns lixom inte kvar? nu är skola bara skola om inte värre än bara skola, skit samma, de är inte allt här i livet. idag pallade jag iaf inte över huvud taget så jag är sjuk.

söndag - ångestens bästa vän

Lördagen förde mig till sthlm för en kort shoppning tur med två av mina bästa bög vänner. efter en biltur hem vart de en sväng förbi kina krogen för att fixa något att mätta hungerkänslan med. till family guy förtärdes maten, efter de skulle de bli chips och film men en powernap trängdes före, en powernap blev två timmars sömn, tanken om chips och film slog en men tröttheten tog över och lördagen vart tidig sömn.

Söndagen har vart en riktig dödag. men en värd dödag, två filmer, cola, chips och dipp. en söndag som en söndag ska vara. men de är söndag - ångestens bästa vän. morgon dagen - måndag kryper närmare. en skolvecka smyger sig fram. en vecka av plugg och ansvar.
de enda bra med de är att sommaren kommer en dag närmare! nu ska jag fortsätta min dödag med min trogne förföljare Sebastian

att leva i harmoni

jag vill ha sommar, jag vill ha magtröja och solglasögon, jag vill ha en systemkamera och fina ställen, jag vill ha en gräsmatta och öl, jag vill ha en långboard en Erica och ett mål, jag vill ha en roadtripp och peace and love, jag vill ha sjukt många dagar att inte ha något att göra nått på och bara vara, jag vill ha en lite fläskigare kropp en snygg bikini och en soooft strand men varmt vatten och hajfritt, jag vill ha ett högt berg en penna och ett kollegieblock, jag vill ännu en gång ha en systemkamera vackra vänner och snygga hundar på tuffa bilder, jag vill vara ekonomiskt oberoende och göra vad jag vill, jag vill ha varma sena nätter med spontana påhitt, jag vill ha myggbett som kliar - jag vill ha en uv lampa som dödar myggor, jag vill ha möjlighet att se många nya platser, jag vill ha möjligthet att göra de möjligt, jag vill en park - fina människor - öl och förstående farbror blå som låter oskyldiga ungdomen leva, jag vill ha allt som hör sommaren till <3


hej igen

Nänu får de fan ta och hända någoting. Jag vill pierca mig igen och tatuera mig men de händer ingenting om jag inte gör de spontant. jag är galet sugen på att pierca mig i ögonbrynet, NU! och sen måste jag ta mig till någon som kan tatuera mig. men jag velar ju så jävla mycket, så jag måste spontant droppa in någonstans och köra hårt.

jag älskar mitt nya fotoredigerings program

de finns sjukt mycket kul att göra och jag längtar tills jag kan allt

hej..

Tack så mycket för alla generösa svar och hjälp till de tidigare inlägget! funderar fan på att lägga ner den här skiten. vafan bloggar man för?! vi normala medelmåtta människor blir inte kända och tjänar pengar på en sådan enkel sak som att skriva om våra känslor och tankar på nätet.. jag avreagerar mig mig ofta på bloggen, just att jag gör de på bloggen är kanske för att de som behöver veta och intresserar sig kan gå in och kolla på mina lilla "känslo sida" förut roade jag mig med att tala om vad jag har för mig, men de är ju bara värdelöst. jag vet nog fan inte vad jag babblar om just nu? de kommer från huvudet ner i fingrarna och de skriver nästan helt själv.
jag är i skolan.. de är inte rogivande alls att vara här längre. i 1an och 2an va de fan guld att gå till skolan, men nu? att gå runt och inte ha en jävla aning om vad man har gjort mot en person som stod en nära och nu inte ens kan kolla mig i ögonen. de gnager lite på mig.. hatar att inte veta och heller inte få svar. hade de inte vart endast några månader kvar till studenten hade jag nog dragit ner till estet och slösat bort mitt liv på något som känns lite mer meningsfullt och faktiskt struntat i vad som händer sen.

jag bara snackar.. skriver nu så jag drar och käkar istället. min blogg kommer antagligen bestå mycket av detta nu, mycket av vad som rör sig i mitt huvud och inte mycket om min vardag. bye :)

nu kom jag på vad jag tänkte skriva..

kan någon snälla förklara för mig hur man byter header här på blogg.se
jag har gjort de förut men minns fan inte hur man gör :P
taaack och puss till den som hjälper mig steg för steg

jag ser de töar, jag ser de töar.. nånting.. hurra :)

på lite bättre humör nu :) de är så jävla nice att de töar ute! de kommer ju inte bli vår än.. kommer säkert mer snö snart. men fan va jag längtar till våren! sen efter våren kommer sommaren och då blir de PEACE & LOVE! aja glömde faktiskt bort vad jag tänkte skriva egentligen :P Ca

kändes som jag gick i 8:an igen..

kände mig som den bråkiga och kaxiga lilla ungen igen som kaxar emot lärarna. precis sån som jag va då i 7:an och 8:an, kanske även 9:an, de minns jag inte. Då de ofta sa till oss fast vi inte tyckte att vi gjorde något. åh jag minns en gång då jag vart så sjukt förbannad på "bullen" (en lärare som jag totalt glömt bort vad har heter på riktigt) när han sa åt mig för något, kanske att jag skulle jobba på lektionen. de som störde mig mest va att han inte ens va våran lärare utan "sälens" (saras, en annan sara) assistent eller vad man kallar de. jag minns inte allt, jag tror Erica gör de. Men vi började tillochmed skriva på varandra tror jag, tills jag pekar finger och lämnar lektionssalen. faan va cool man va ;) men arg va jag..

ett litet erkännande på detta, jag HATAR att bli tillsagd. Speciellt från föräldrar och lärare, men också även folk i allmänhet. Idag hände något liknande, jag vart tillsagd eller egentligen inte tillsagd heller men hon påpekade något uppenbart som jag redan visste, att jag anstränger mig mindre i mitt företag än de andra och att de andra lider av de. helt fel dag att komma med såna uppenbarelser på kan jag tala om. (jag agerar lite mognare än i 8:an, men bara lite märkte jag) med armarna i kors (helt omedvetet) höjer jag rösen ett litet snäpp och talar om att jag vet precis hur de ligger till och att de beror på att jag är ganska ointresserad och bryr mig just nu inte speciellt mycket om betygen i sig. jag har annat att tänka på, även om tydligen inget borde gå ut över skolan. De som stör mig är att jag redan har talat om att jag hållt mig i bakgrunden i ett "frågeformulär" där vi skulle utvärdera oss själva och de andra i företaget. Det fanns alltså ingen anledning till att sitta och tala om de för mig rakt upp i ansiktet på mig och de andra.. de har antagligen utvärderat mig likadant, så de vet ju också. jag talade även om att jag är typ sämst på att jobba i grupp när betyg och press är inblandat. när de gäller att ansvara för andras betyg också. känner jag att andra saker är viktigare och inte prioriterar just de ämnet så får dom skit för de också. jag är bäst på att sköta mitt och bestämmer gärna själv vad jag tycker behövs göras först. DESSUTOM om mitt företag tycker att jag vart seg så blir de definitivt inte lättare att "hjälpa till" om man inte blir tillräckligt informerad om vad som händer och sker i företaget. PUNKT

Jag har redan avreagerat mig en gång idag, tack till dig som tog smällen! men kände för att de behövde skrivas, sagt och gjort. bye

kom precis till skolan, en lektion kvar.. jag är duktig på att komma i tid

men innan den lektionen så har jag en timmes håltimme.. creds till mina lärare som är så jävla duktiga på att göra upp scheman. har fan håltimmar hela tiden. på onsdagar har jag en på 3 timmar.. eftersom att jag för tillfället är en väldigt lat person som inte pallat fokusera på skolan så har jag en hel del plugg att göra så får väln ta tillfället i akt och försöka få något gjort denna odödliga timme.

efter skolan blir de antagligen att plugga också, även fast jag behöver så hoppas jag att de blir andra planer. men nu för tiden har planer en tendes att förendas efter endast ett telefonsamtal.
att tala i gåtor är spännande. nej plikten kallar. Ca

jag saknar er


med fötterna på jorden, men huvudet bland molnen

Alltså de finns så mycket rackarspel och lömskheter. Och olika papper med nummer på som man ska lägga i en pärm, och en vanlig människa jobbar med detta. Och så kommer de bokstäver på en skärm, som man ska lägga i ordning, ingen ordning blir de. Och så blir de problem, och så får nån sparken fast de är någon annans fel. och så har man en familj och ett liv, och går upp på morgonen i TID! Det är svårt att hinna med. Men livet är ju här. Vi sitter alla i ballongen, som vi ska fylla med värme.. och iväg.  Och vi vet inte vart vi hamnar, vi tappar kontrollen. men de är okej för vi tappar kontrollen tillsammans.  För hur skulle de gå om man visste hur de skulle gå hela tiden? De går ju inte. men i en varité är allt möjligt och tillsammans blåser vi upp ballongen


back to school

sitter i skolan och väntar på att psykologin ska börja, intressant intressant (?)
vad som är intressant är att se om jag orkar hela dagen eller om jag smiter härifrån
jag är inte lat i de fallet, jag är skoltrött..

They can all get fucked, Just stay true to you

In my shoes, just to see
What it's like, to be me I'll be you, let's trade shoes
Just to see what it'd be like to
Feel your pain, you feel mine
Go inside each other's mind
Just to see what we find
Look at shit through each other's eyes
But don't let 'em say you ain't beautiful




2 gamla bilder

åh du svaga människa

jag orkar inte verkligheten så nu flyr jag
vad gör människan inte för att må bra?

5/1 - 6/1

Den näst värsta natten i hela mitt liv

de va inte menat att bli såhär
förlåt

02.11

ligger o små-gråter till love actually
fuck va kärlek är dryg asså

gråter gör jag nog för att en känslig vecka närmar sig..
gonatt

23.44

jag har tråkigt, är jätte pigg och rastlös
och så gaaalet sugen på att åka utomlands!
de är fan nästan så att de gör ont!

tårar fälls för dig och alla andra som går för tidigt

jag har inte träffat dig, jag skulle ha gjort de, men de spelar ingen roll. de är lika fittigt iaf, att någon så ung helt utan mening (kanske, i de här fallet) måste lämna värden. Om så blir fallet så tycker jag så synd om dina nära och kära, de kommer inte få de lätt. hoppas du vaknar! du förtjänar inte att lämna än, de är för tidigt

en till canvas-tavla CHECK

beställde nyss lite nya saker till min näst bästa vän - sängen
nya sängkläder och nya kuddar
beställde även en ganska stor canvas tavla

iochmed detta är jag nu 800 kr fattigare

all denna design av rum tror jag beror på min längtan efter ett eget ställe

En fet förklaring (fucka upp är mitt andranamn)

jag varken kan eller orkar hålla koll på allt som sägs om och av mig nu så jag kan heller inte försvara mig. jag bara tackar och tar emot tills jag lackar ur och ber er hålla käften. jag vill bara leva mitt liv, jag gör mina misstag, kanske lär jag mig av dom, kanske inte. huvudsaken är bara att jag får ta hand om de själv utan att folk som ändå inte får ut något av de ska lägga sig i, förvränga till deras egna versioner, anta och föra vidare. om du hör något om mig eller om jag säger tvärt emot mig själv, gör ingen stor grej av de, skit i de eller skit i mig. bara jag slipper höra de. Jag är en jävligt snurrig människa och de räcker som de är. tack


RSS 2.0