Gotland är nära nu

Nu börjar de närma sig Gotland och min 18års dag! Så imorgon blir de en sväng in till Norrtälje för att köpa dricka, cigg och mat till resan, ska också leta efter nya skor. Sen blir de en träff med brudarna som ska till Gotland o planera lite.
Random: Så fort jag är 18 blir de hål i tungan!

Kommentarer
Postat av: anna

Va kul! När ska du dit? Och ett stort grattis i förskott! :)

Varför ska du ta hål i tungan direkt när du fyller 18? Har du inte fått det innan?

Nu när du fyller 18 blir det körkort direkt då eller? :) så du kan åka fram och tillbaka till den kille hur du vill. Btw uppdatera mer med massa mer bilder. :)

2010-07-20 @ 17:03:02
Postat av: Sara

Jag åker nu ;) Tack så jätte mycket, va glad jag blir.

Nej precis jag har inte fått innan, mamma vill inte att jag ska göra de alls, men de är något jag velat i flera år så nu blir de snart förhoppningsvis av :)

Jag är faktiskt inte alls sugen på körkort än. tänkte vänta ett tag till, får se om de blir om ett halv år eller ett år eller kanske mer. jag har så bra bussförhållanden här där jag bor, och känner mig inte klar för att dra ut på vägarna själv än ;P

Jag har inte haft någon kamera eller fungerande mobil kamera på sistonde så har inte blivit några bilder alls, vilket jag också tycker är tråkigt, jag älskar att ta kort och spara minnen, men nu ska jag ha min lillasysters kamera ett tag så då blir de bilder :D hade så bra medans jag är på Gotland (:

2010-07-21 @ 15:25:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0